Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 nevadi,ze je zaseknuta, hlavne,ze teplota ide hore!!!!
@senselinka ano ide no dnes v noci sa mi snívalo že krvácam najprv červena krv potom hnedá dufam že to nieje nič zle.
@butterfly333 u teba moja to vyzera velmi nadejne 🙂
@denidi ano no to tak vyzerá každý mesiac a nič z toho len tie krče a pichanie čosom mala včera ma trocha matie to som nikdy necítila tak neviem dnes je ok.
@butterfly333 a takto nadejne ti aj graf vzdy vyzeral?
@sara22 ano vždy
@butterfly333 ale to nie je zaseknute . Ved tam mac ciaru ked si mala ovulaciu 😀 to sa ti neposunie
@zabka1987 prave že ta palička čiara sa posuva každý den len sa mi zasekla na 17.12 tak som to ručne posunula na ovu nech je vidiet ten grag no posunut do predu to nejde.Ako sadnes cítiš?Ja ked som išla večer spat lahla som si nachrbát tak nemohla som normálne dýchat musela som sa otočit na bok a v noci sa mi snívalo že krvácam najprv červená krv potom išla hneda,dufam že sa to nestane.
Ahojte baby🙂ja viem,ze teplota sa ma merat asi od zaciatku cyklu...ale ja som to skusila od vcera..len tak zo zvedavosti..vcera mi ukazala teplota 36.6 a dnes 36.9 ale zakazdym ako mi ukazalo tuto teplotu,potom mi bliklo aj vcera aj dnes 37.0neviem teda,ktory udaj je spravny??
@butterfly333 taketo sny su velmi neprijemne:(mozno sa ti snivalo to,coho sa bojis a stale na to myslis..ja mam napriklad taku skusenost co sa tyka snov..ze ked sa mi sniva zo zubami...je to velmi zle a zatial vzdy sa mi to aj bohuzial potvrdilo:(
@butterfly333 ta ovu ciarka sa ti posuva? a na 17 dni zastala? a mala si na isto potom ovu ako si to tam davas? lebo mne stoji utomacicky na ovu hned a aj tam vzdy zostala . mne pride tento graf strasne neprehladny, ani len teplotu tam dkao nevidim ako na mojom. skus si to nahodit do womenzone tie teploty co ti ukaze kedy bola ovulka
@butterfly333 neboj vsetko bude ok snivalo sa ti to preto ze na to stale myslis ... Uvidis vsetko bude ok mysli na to ako uz davas drobatko to kocika a idete a na prechadzku 🙂 pozitivne myslenie robi zazraky a tie fakt existuju :-*
@zabka1987 skor som nestihla pogratulovat ciarocka kraaaaaasne zosilnela 🙂 tak este raz gratulujeeeeem 🙂 za nami uz dosiel moj priatel k rodicom tak tiez sa musim strasne pretvrovat hlavne vecer bo tu je furt nejaky dovod strngat kedze ziju mimo sr a takto sme malicko spolu... 🙂
Predpokladam ze 14-15teho bola ovu.dnes 20ty den cyklu.
@ivka1608 diiky pekne, no ved toto ze aj u nas . Ono stale sa nieco najde a teraz si mozem hladat extra vyhovorky kedze na svadby 2 ideme hned na zaciatku roka 😀 a ja minimalne do polky chcem aby sme si to nechali s muzom iba pre seba , chcem si to posledny krat uziiit bez blbych otazok a debilnych rad 😀
@eva2809 prave že som vobec na ničtake nemyslela ani ma nič take nenapadlo no čítala som že ma čaka nejake prekvapenie či niečo dobre. Taksom zvedavá.Dufamže to budu //
@zabka1987 ako ved teplotu to ukazuje tie guličky vyznačene,takto to mávam vždy.
@ivka1608 práve že nato nemyslím neviem prčeo sa mi to snívalo.Niesom z tých čo tu stresuju
@butterfly333 skusila som ti spravit graf v tom ,co si robim ja . Kukni ci su teploty ok, prepisem ak nie ... ale mali by byt ... tu ti vysla ovu na 16dc podla teplot

@janulka_1 tu mam aj ja,ale ta sa nejak predvcerom zadrhla,tak neviem,ale ja sa podla nej aj tak neriadim.To je len taka zabavka. 😅