icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

janulka_1
21. dec 2015

@kakatulik od dnes alebo až od zajtra mám rátať dni po?

michhaela
21. dec 2015

@kakatulik Akurát zisťujem že ja zrejme mám anovulak pretože ked nestupa teplota takže mi nepraskol folik hmmm mna to už nebaví počítať a neviem co ešte :'(

kakatulik
21. dec 2015

@michhaela meraj dalej. Ja mdmriam cely cyklus BT. Ktory nen cyklu si?

michhaela
21. dec 2015

@škatuliek Dnes 12DC a v 9DC večer bol najsilnejšii pozitívny ovu test takže neviem či môže stúpnuť teplota aj neskôr?

zabka1987
21. dec 2015

@michhaela ale ved 12dc je este hrozne skoro na take zavery . ja mavam ovulku aj 26dc

michhaela
21. dec 2015

@zabka1987 Ale ja som mala v piatok najpozitivnejsi večer ovu test tak do 12/48h sa spustí ovulacia a az po pár dni mam čakať vyššiu teplotu?

zabka1987
21. dec 2015

@michhaela a merias si tu teplotu kazde rano cca v rovnakom case ? bez toho aby si vstala z postele?

michhaela
21. dec 2015

@zabka1987 Áno vždy o 4h a ani nevstanem mám teplomer hned pri sebe takže neviem jediné čo bola zvýšená deň po ovu testu pozitivnom 36,7 a na ďalší deň opäť 36,5 či 36,4 ako na začiatku po kramoch....

michhaela
21. dec 2015

@zabka1987 Ale čítala som že najnižšia teplota byva cca 3h az 4h či to s tym súvisí netuším ale neskôr nemôžem merať lebo ja už musím byť v praci o 5:45h takže iné meranie mi neostáva a ked mam voľno budík je nastavený naschvál ked stavam do prace nech meram v rovnakom čase ...

zabka1987
21. dec 2015

@michhaela nahod si to cele do grafu . takto sa to tazko odhaduje

kakatulik
21. dec 2015

@michhaela pocuvaj moja. Nerob paniku.Zabka ma pravdu 12 DC je veelmi skoro na taketo zavery.
Ja som to tu uz pisala,ze mavam najtmavsi ovu test tak okolo 10-11dna.Zacinam testovat teda tak najskôr 8 den a za standardnych okolnosti tmavne postupne.Uz bol vrchol aj 9 ale aj 12 den.....tentokrat som teda testla 8 den,aj ked som necakala ze tam nieco bude,lebo som spinila este na 7 den vramci MS.
A skoro sa mi isli oci vyocit ked bol test takmer pozit...no na druhy den uuuupne negat.... chytila som trochu paniku,ze cototo,ale nakoniec sa mi ovu posunula a pozit test bol vcera 13DC a vyhuplo to naraz.A dokonca si myslim ze aj ovu bola v noci,lebo teplota uz bola rosku vyssia.Ani mne BT nevyhupne hned,.Normalne pred ovu 36,3-36,4 a potom len pomaly 36,5,36,7,a zastavi sa asi az na treti den na 36,9-37,0 a tam sa drzi az do MS.Ked klesne na 36,5 viem,ze mozem ocakavat,aj ked az vecer napr.Potom ale klesa dalej....

michhaela
21. dec 2015

@zabka1987 A kde najdem ten graf už to hladam par dni a nič...

kakatulik
21. dec 2015

@michhaela existuje vela appiek. Dobre prehladny je Womenzone,ale ten sa tusim neda stiahnut do mobilu.Vygugli si grafy bazálnej teploty a vyhodi ti urcite velaaaa.

michhaela
21. dec 2015

@zabka1987
@kakatulik Baby máte pravdu moc skoro asi panikarim tak ešte počkám pár dni a uvidím ako bude prebiehať ta teplota a ja vám ju potom hodím sem keď mi dorazí mrcha nech viem na čom som...Skúsim stiahnuť dáku lebo ja notebook ani nezapnem ale asi aj budem musieť....Ono mozno ovulka sa spustí neskôr aj keď už pozitívny bol len podľa kalkulačky mam najvyššiu plodnost na štedrý deň +/- tak počkám co ukážu dalsie dni....Ale ďakujem trošku ste ma ukludnili....:-\

butterfly333
21. dec 2015

@janulka_1 ten 26DC vyzerá super to maš tak neskoro ovu??

kakatulik
21. dec 2015

@janulka_1 dni po sa ratuju odo dna ked stupne teplota. Ale ak nemerias a dnes uz bude testik bledsi tak uz mozes asi pocitat dne 1DPO...,lebo aj predvcerom bol dost tmavy.....

janulka_1
21. dec 2015

@butterfly333 vyzerá to tak, ale pri mojich dlhých cykloch je to asi normálne. Tak uvidíme čo s toho bude. Toho 26 sme sa aj snažilkovali večer a aj dnes ráno som mm zobudila 🙂

janulka_1
21. dec 2015

@kakatulik takže 30. alebo 31.12 môžem testovať? To by som mala byť 10DPO ak rátam od zajtra

butterfly333
21. dec 2015

@janulka_1 takteraz terba verit že sa zadarilo držiim moooc palce.Jasom dnes 11DPO no test sa zatial nechystám robit.Nechám sa prekvapit,MS bysom mala dostat v piatok.

janulka_1
21. dec 2015

@butterfly333 aj ja tebe mojka, kedy chceš testovať? Kedy ti mám prísť mrcha?

ivka1608
21. dec 2015

@janulka_1 ja by som testovala 31.12 🙂

janulka_1
21. dec 2015

@ivka1608 juuuj to by bolo aké krásne zakončenie starého roka

kakatulik
21. dec 2015

@janulka_1 testnut mozes,ale aj ja budem az ked mi bude par dni meskat.... 😀
Inak toto je sen vsetkych chlapov asi ked ich zena zobudi,ze sa chce milovat.... 😀

janulka_1
21. dec 2015

@kakatulik však bol aj milo prekvapeny a asi to ani nečakal 🙂. Mne tak vychádza, že 4.1 by som mala dostať ale chcem skúsiť na silvestra testnúť

kakatulik
21. dec 2015

@janulka_1 mne tiez graf ukazuje 4.1,albo 5.1.,ale ak som mala vcera ovulku,tak potom to vychadza na 3.1.,ale to je v podstate jedno.... 😀

janulka_1
21. dec 2015

@kakatulik hore dole jeden deň je už jedno. Hlavne aby nedošla vôbec

sandynkaaa
21. dec 2015

Babyyyy, prosím Vás, ktorá to predávala tie testy? 🙂 Potrebujem na ďalsí mesiac :/ Ďakujem

leelloo
21. dec 2015

Mne dnes klesla BT a zajtra zrejme dojde ms, takze ziadny vianocny zazrak sa v mojom pripade nekona :( Baby, prosim vas, beriete nejake vitaminy na podporu plodnosti? a davate nieco aj svojim chlapom? ja beriem femibion1 a femi kvapky od Valovica, mojmu som dala selezin. Odporucili by ste mi nieco? asi tomu musim trosku viac pomoc, lebo uz je to viac ako pol roka a stale nic :(

kakatulik
21. dec 2015

@sandynkaaa myslim ze korytnacka81 a lauritka 🙂

kakatulik
21. dec 2015

@leelloo ,no ved beries nieco...ja si myslim,ze prehanat by sa to nemalo.Ja uz dlhsie uzivam preventivne kyslelinu listovu,obcas macu a teraz som prvy mesiac zacala s infolicom.