Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@leelloo ja beriem to iste čo ty a mm som kupila macu zinkosel vit C vit E a čaj z kotvičníka.
@kakatulik prehanat to urcite nechcem, skor som chcela pre muza nejake doplnky
@butterfly333 tvoja kombinacia sa mi paci, o mace som uz nieco citala, ale caj z kotvicnika pocujem prvykrat, ujo google to odporuca tiez, tak to vyskusame.
Dakujem za rady
@zabka1987 moja ako dnes si testík nerobila?,a máš aj taky biely výtok ??Ten je vždy aj ked má príst ms??
@butterfly333 ja mavam taký ako plodny hlien aj pred ms.vzdy ho mam.len nieje priesvitný ale tahavy je.a v tehu tiež býva hlien-vytok vraj taký hustý a býva ho veľa vraj ten sa usadza na krcku a chrani babatko pred infekciami..vela žien mali taký tehu vytok ale vie to zasa aj dobre zmiasť ked býva aj pred ms ale ten je podľa mňa redsi.ako najskoršie býva tento vytok ako tehu príznak a aj viditeľne zilky na prsiach ale od hora na prsiach..pocuj ty uz za par dni budeš vedieť ale ja este týždeň čakať na poraziiii
@veronika1603 ja som si včera len tak skusila krčok je zatial hore a bol na nom taký hustý biely hlien ako krém a taký mám aj teraz,no ano ja si počkám až bude ms meškat.No stale mám v podbrušku pocit akoby ms .
@butterfly333 ono je to bohužiaľ takto.pocity v začiatkoch tehu a pocity pred ms sú rovnaké.mame smolu.ja tiež od konca ovu hlien hustý biely kremovy a krcok mam dosť vysoko a hlien tiež okolo a na ňom.to ťažko..bohužiaľ musime čakať..@nibokazv86 mi písala že mala rovnaké priznaky ako pred ms už bola zufala ze asi nic a bum je to tam.je tehu.takze tak😊
@veronika1603 ved áno musime len vydržat no verím že sa to porarí aj nám.No ja čo si pamatám ked som čakala malu je to už 10r tak som ani nevedela že som tehu nič mi nebolo lebo v sobotu som sa vydávala a v nedelu mi ostalo nevolno a v pondelok som spravila tehu a tam // a poriadne,takže toto čo teraz zaživam može byt všeličo.
Dobry vecer ja uz konecne po ms takze ideme do toho zase. Teplotu meriam testy mam len tri asi ich robit nebudem .pochybujem ze by som sa s tromi trafila do ovu. Nechavam to este na nahodu ci sa zadari..lebo uz som si sama povedala ze asi aj stres robi svoje.. Tak sa drzme vsetky a cakajme pozitivne vysledky ... 😉 😉
@butterfly333 teraz vecer 14dpo dnes. uz ale dost zriedeny moc ale je silnejsi . skusim rano, to bude lepsie
@zabka1987 super keby sa to aj mne zadarilo no neviem
@zabka1987 a máš aj nejake priznaky?
@butterfly333 moja podla mna sa zadarilo 🙂 skuus uz ten test 😀 vies ,co ziadne . akurat som strasne ospala dako
@zabka1987 aj ja stálecez den zývam aj si pospím,a mám biely husty výtok brucho nafuknuté.Jaaj moja keby si tak mala pravdu
@veronika1603
@butterfly333 veru hlien mam momentalne druhy den taky tahavy ,husty aj ja
@butterfly333 brucho aj ja inak nafuknute 🙂 tak priznaky mas a aj teplota tomu nasvedcuje 🙂
@zabka1987 no ja mám taký krémový ale nieje tahavý takže to asi tehu nebude. ☹ ☹ ☹ ☹
@butterfly333 zo zaciatku som mala take nieco. ale ty nestresuj uz , kazda ma ine priznaky a ked budes takto uvazovat tak to fakt nebude. najviac je psychika , hlavne hlava cista
@zabka1987 akesi mala zo začiatku?taký kremový ako mám ja?
@butterfly333 moja ty o 2 dni testni a budeš mať pokoj a dufam že aj radosť.viem že nechceš a bojis sa sklamania ake ber to tak že keď nie teraz tak nabuduce..ja vždy idem kuknutbtest s malou dusičkou a hovorim si že keď nic nic sa nedeje ideme ďalej..teplotu mas vysoko tak mas velku nádej neboj...a vrav si že keď nie nevadi
@butterfly333 neries vytok, hlien... Ja som bola tehotna a nemala som absolutne ziadny hlien, nic, dokonca pocas celeho tehotenstva nic... A pred MS tiez nezvyknem mavat vobec, takze sa neupinaj na nejake zovseobecnene priznaky, uplne sa tym znervoznujes. Testovat nechces, ale stale sa utvrdzujes v priznakoch 😛Ved sa tym len stresujes...kasli na to 😉
@butterfly333 moja kolko si dpo ? urob si uz testik , uz som zvedava 🙂 chcem ti uz gratulovat ;P ..
@laauraa moja testík nemám doma neviem nechem testovat ešte,
@butterfly333
@laauraa
@zabka1987
@denidi babule ovu test zacina slabnut, mozem od zajtra ratat DPO? A aky byva hlien po ovulke? A krcok ma byt kde?
@janulka_1 môžeš rátať.po ovu hlien zhustne je kremovy ale už sa netaha.ked si mala pozitiv ovu test tak za 2 dni môžeš rátať 1dpo.podla mňa tak.krcok býva tuším vysoko a tvrdý.pri ovu je makky a dole a troska ta čiarka nanom pootvorena😊
S tym hodnotenim krcka mam Problem.Aka ciarka pootvorena?...ja asi zostanem iba pri tych testikoch a teplote. 😀
@kakatulik vraj je to ťažké rozpoznať ale j ma to celkom viem.ako to vysvetli😊 no ked si tam das prst a krcok je nízko na hmat je to ako špička nosa.je tam v stede taká čiarka alebo bodka.ciarka ked si už rodila(iba prirodzene nie cisárskym) a bodka tam je vždy.ked si ho nahmatas a je makky je nízko a ľahko ho najdes a je makky ako pera zvnútra.cítiť aj ze ta ciarocka ten otvor je pootvoreny ale len troska vraj na špičku prsta.ked je tuhý je zatvorený...na hmat ako špička nosa.asi tak 😁
@veronika1603 dakujem za vysvetlenei.Mozno to skusim.... 😉
@senselinka no presne aj ja hovorim. len sa stresuje ,ci ma aj ona take priznaky ako ostatne ale ved kazda sme ina. Ja sa nnapr v tomto vobec nesledujem . Ani neviem ake som mala toto pri predchadz. tehu . proste treba verit a neupinat sa na taketo veci. ci spravi test o 4dni alebo dnes uz je to uplne jedno. aj vyjde pozitivny dnes tak aj o 3dni a tak isto aj opak . takto sa len stresuje a to moze byt velky kamen urazu potom

@leelloo ja beriem len kyselinu listovú