Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 ahoj...citam,ze mas vytok..ja som na tom podobne ,uz niekolko dni mam taky kremovy vytok..moze to byt aj znak pred ms,ale ako ja si nespominam,ze by som take nieco mala pred ms,tak verme,ze to je prvy znak tehu🙂
@cvakatko jeeeeeee gratulujeeeeemmmm
@veronika1603
@sara22
Ja sa len modlim a dufam ze vsetko bude v poriadku. A o rok takto uz vsetci traja sami v novom bytiku budeme zdobit stromcek 😍😍😍
@cvakatko priznaky nejake???
@cvakatko a kolky dpo si?
@veronika1603
@denidi
Dakujem snad to bude uz len dobre.. Pozitivny ovu test som mala 10.12. Cize dnes by malo byt zhruba 11dpo, priznaky ziadne okrem toho ze ma vsetko dojima ale to som bola aj predtym taka, len nie asi az tak.. Teraz od piatku som revala skoro kazdy den.. V telke film, muzova sesternicka mala vianocny vecierok, potom ked sme isli s muzom v aute a povedala som mu ze sa s nim rada vozim 😄😄😄 a vkuse slzy v ociach
@cvakatko super moja gratulujem a držím palčeky.
@cvakatko a keď si mala pozitívny ovu test tak jak ste dali sex?
@zabka1987 veru veru...
A tebe srdecne gratulujem, velmi sa tesim a tfuj tfuj, nech to vsetko dopadne vporiadku 😵
Das vediet aj babam na FB?
@veronika1603
No praveze hocijako 😅 lebo sme mali take nejake zle dni aj v robote kazdy a tak a vrcali sme po sebe, ja zdeptana... Takze 8.12. Vecer (Dva dni pred pozitivnym) - potom 11.12 rano (den po pozitivnom) takze mis mas, ale zadarilo saaa ;)
Dakujem baby 😘
@senselinka inak nie som jediná čo sa tu sleduje .
@cvakatko len 2 krát a hotovo? Predtým bola dlhšia pauza?teda vyzvedam co?
@veronika1603
No ved som aj ja prekvapena, lebo v tom case som bola namrzena na muza este aj za to ze nemame sex 😄 predtym si uz fakt nepamatam, potom este 13.12 rano ale to uz bolo asi 2dpo
@ivka1608 Ale stále je ich málo ;)
@butterfly333 ja viem, ved ja som to nemyslela zle... Len ze sa zbytocne trapis, lebo na jednej strane nechces tetovat, lebo sa bojis sklamania, na druhej hladas vsetky priznaky, len aby si sa vnutorne presvedcila, se tehotna si...
Ja ti verim, ze po babu tuzis, ja mam za sebou styri potraty, viem si predstavit, ake si to mala tazke. Tak sa na to vykasli, skoc do lekarne, kup test a ocikaj ho, odsledovane priznaky ta tehotnou neurobia 😉
@bubo27 juhuuuuuu gratulka , to sme dako podobne 🙂 kolky dpo si? ja dnes myslim 15 , uz ani neviem sama
@cvakatko waaau gratulujeeem sa nam to tu kraasne rozbieha , dom vravela ze tento mesiac to bude plodneee 🙂
@senselinka dakujem ti este raz , nooo este nieee ale neskor sa urcite pochvalim. Ked uz budem aspon u dr nech mi to potvrdi 🙂 ty ako si na tom moja?
@butterfly333 nemyslie to v zlom moja, ale robs si len sama sebe zle . si strasne napata a velmi velmi to riesit. Pekne vypni a nesleduj sa , ako som ti pisala naj liek je toto. Ver mi, ja som takto bola pri prvom malom a dovtedy som neotehotnela . nic ine som nerobila len lustrpvala po nete same kraviny
@zabka1987 ja ti ani neviem, dnes som len 5 DPO (alebo tak nejak, ani neveim...), ani sa mi to nechce moc riesit, obdobie okolo ovu sme mali velmi pekne,ale vnutorne uz teraz tusim vysledok.
Okrem toho som predvcerom brutalne grcala, nesadlo mi nejake jedlo, teraz sme s malou u lekara, strasne kasle, zacala vyslovene z hodiny na hodinu ☹ Uplne som z toho na prasky, lebo po tom zapale obliciek berie uz druhy mesiac atb a aj tak sa na nu vsetko nalepi... (alebo prave preto?). Ani by som nesla, ale sa bojim, lebo ona v tej nemocke dostala zapal pluc, tak mam uplnu paniku, radsej sme sli, nech ju Dr.pozrie. Tak mam pocit, ze ani sa mi teraz nejake tehotenstvo nehodi 😅
Dievčatá gratulujem opäť ďalším tehulkam ach kiežby sa darilo aj nam co si prajeme 😉 Musíme veriť a veriť...Ja necakam 5.1. MRCHU teda nesmie prísť lebo sa budem na nu certit 😀 už sa snou vážne baviť nebudem a budem na nu ofucana jak malé decko 😀 😀 😀
@senselinka juuuj tak to ma mrzi ☹ my mame etraz tiez zle obdobie so starsim synom . Nevieme na com sme, cakame na vysledky ale zrejme ma celiakiu + alergiu na laktozu .

@zabka1987 ajoj moj dnesny