icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zabka1987
26. dec 2015

@michhaela vidis ,vidis . Netreba robit paniku a uzivat si to lebo si len uskodis. drzim palceky

anetsofia
26. dec 2015

Zdravim vas..sledujem tu vasu komunikaciu a fandim vam asi mesiac. 🙂 Teraz ja vas skusenejsie chcem poprosit o radu, nazor...Druhy mesiac skusam ovu testiky. Prvy mesiac mi zrejme ovu neprebehla. Cyklus mavam 30-31 d. Teraz testujem od 9 DC a odvcera, t.j. 16DC mam konecne silnejsiu ciarku. Prikladam aj foto - prvy t. zhora je vcerajsi -17:00, druhy je ranny dnes. Viem, ze rano sa robit nema, ale skusila som. Podla mna ten dnesny je silnejsi. Myslite prosim, ze uz je pozitivny alebo az navecer mam skusit este? Dakujem 😉

denidi
26. dec 2015

@anetsofia vyzera uz celkom fajn,ale skus este okolo 16tej a uvidime 😉

kakatulik
26. dec 2015

@michhaela no vidis. Aj mne to trva tak tri dni pokial sa nezastavi na 36,9 a tam uz zostane do MS.

kakatulik
26. dec 2015

@anetsofia ahoj. Mala by si pouzivat pri jednom testovacom cykle asi tie iste testiky.Ja som sa uz takto poriadne zmagorila. Kazdy ma ine mnozstvo farbivj,cize ukazuje inak trosku. Ano ten spodny je trosku silnejsi. Keby si si este merala BT,tak by si tak mohla lepsie odsledovat ovulku.

anetsofia
26. dec 2015

@denidi vdaka..skusim veru..ja len, ze nech nieco nepresvihnem, ked konecne mi aspon takto stmavla ciarocka..😉 Hadam vecer by sme sa mohli aj posnazilkovat..?! Dufam, ze tym nic nepokazime..ci. ? Ale hodim vam foto aj poobednajsie. Sama budem zvedava. Inak tazobu a pobolievanie sem-tam este mam v podbrusku. Usudzujem, ze nic este neprasklo..😜

anetsofia
26. dec 2015

@kakatulik Ano..dakujem, asi mas pravdu s testikmi. Mam nakupene 2 druhy. Veru z oboch spravim pre istotu poobede a potom budem pokracovat len s jednym. 😉 Meriam aj BT po prvykrat tieto dni, tak neviem aka som majsterka v tomto?! Ak sa mi zadari to z mobil.appky sem preniest, poobede pridam.

kakatulik
26. dec 2015

@anetsofia ja si myslim,ze poobede,al.vecer uz bude testik krasne pozitivny. Ja som tento mesiac pouzivala tie zelene a tiez jeden den ze uplne takmer nic a dalsi som mohla testovat az vecer a skoro mi oko vypadlo. Tmavsia ako kontrolna.
Vies,ta bazalka ti spätne potvrdi ovulku,cize sa lepsie zorientujes.Napr. obcs sa vyskytne nejaka ta cysticka co by mohlo zvysit hladinu LH a tym stmavnut testik,ale ak zostane teplota nezmena viem,ze nie je dovod na paniku.

anetsofia
26. dec 2015

@kakatulik
@denidi
tak baby prikladam foto druheho testovania o 17:00..aj foto BZ..poradte prosim, uz to mozem povazovat za pozitiv ovu test? Ze dnes vecer by ste sa v poho snazilkovali? 😉 Inak i ked dnes testujem z oboch znaciek, ale od 9.DC testujem tie zvrchu s ruzovym papierikom.

kakatulik
26. dec 2015

@anetsofia ja si myslim,ze ano. Podla teploty ovulka este nebola,cize sa dnes mozete snazit a zajtra uvidis ako to bude vyzerat s testikmi a teplotou.

denidi
26. dec 2015

babule,mam taku otazku,alchemilka sa pije aj na rast sliznice maternice? alebo co je na to dobre uzivat? nieze by som mala s tym nejaky problem,teda aspom neviem o tom,ale mala som ms len tri dni a dnes uz cista vlozka,sice dva dni som krvacala dost,vcera uz menej a dnes cisto,je to v pohode podla vas?

denidi
26. dec 2015

@anetsofia podla mna su testiky krasne,tak sa pekne posnazilkujte a ako kakatulik pise,teplota by uz ovulku mala len potvrdit 😉

butterfly333
26. dec 2015

@denidi aj ja to tak mávam volakedy ms 6dni naposledy len 4dni dnes som 3dc a tiež počítam že zajtra bude už po.asi to má nejaký vplyv.

denidi
26. dec 2015

@butterfly333 alchemilku pijes? ked som bola na folikometrii,dr povedal,ze sliznica je primerana aktualnemu dnu cyklu,takze hadam to bolo okik

butterfly333
26. dec 2015

@denidi ano pijem moja hned od 1Dc a budem do 10DC.a čitala som tu že kvasnicová pomazánka pomáha na ovu hlien.

sandynkaaa
26. dec 2015

@denidi
@butterfly333
Na mna nemate...Ak mozem...Ja pijem Alchemilku uz tusim stvrty cyklus,pozitivne ovu testy som mala tri dni,uplne najkrajsie a nic.Doktor vzdy povie,ze nevidi ziadny problem,ale mne sa to cele nezda.Posledne cykly mam ze dva-tri dni spinenie,potom dva dni "normalnu" ms,este den/dva dni spinenie a nic....To je podla mna straaaasne malo....Co si mam naordinovat? 😉 🙂 Kto sa tomu trosku rozumie?Asi mi malo narastie sliznica,ci??

butterfly333
26. dec 2015

@sandynkaaa skus femi kvapky od valoviča .

kakatulik
26. dec 2015

Ahojte babeny,ja odkedy pijem tu alchemilku,tak sa mi ms krvacanie tiez zmiernilo a aj skratilo,ale ja som krvacala jak krava,takze som toto len uvitala. U mna je to tiez tak.1.den mierne,2.den silne,3.den mierne a 4.,5. Iba spinenie. Tento mesiac bola 5.den uplna pauza zato 6.,7.den spinenie.Ci je to OK neviem.

sandynkaaa
26. dec 2015

@kakatulik Tak dnes som pila a skusim zvysok nepit,ci to bude tym a dam niekedy v januari vediet 😉

kakatulik
26. dec 2015

@sandynkaaa co ja viem,ale alchemilka by mala prave posilnit sliznicu vraj.

sandynkaaa
26. dec 2015

@kakatulik ved to sa mi nezda...Som si myslela,ze mi to prave pomoze a okrem toho,ze to mam celkom pravidelne,tak mooooc slabe a neviem,ci aj v tom nie je chyba.

denidi
26. dec 2015

@kakatulik
ved to,ze na alchemilku su same pozitivne ohlasy,tak preto ju pijem,to ze krvacam tie dva dni teda riadne,tak sa to asi rychlejsie vyplavi vsetko a spinenie nemavam,proste zacnem krvacat jak fras hned prvy den a potom to skonci a basta. neviem,no snad to mame v pohode 😉 trebars sa mi stava,ze uz mam cisto,dame sexik a zasa som cervena,ale len par hodin

denidi
26. dec 2015

@sandynkaaa skus teda jeden cyklus vynechat a sama uvidis,dokonca sa mi zda,ze baby tu uz pisali,ze sa ma pit tri cykly a potom pauza,ale neni som si celkom ista,ci presne takto to bolo

kakatulik
26. dec 2015

@sandynkaaa tak skusme dat pauzua uvidime.

kakatulik
26. dec 2015

@denidi lenze pred tym,som mala silne aj tri dni a na konci som spinila tak ci tak. Ja to vnimam teraz pozitivne to zmiernenie.

denidi
26. dec 2015

@kakatulik urcite ano s tym sa neda nesuhlasit 🙂 a okrem alchemilky aj nieco este uzivas?

kakatulik
26. dec 2015

@denidi kys.listovu a tenty cyklus som skusila Inofolik.

senselinka
27. dec 2015

@lauritka tak ovulka sice bola ako lusk, ale prd platna... Ale nakoniec, ved to dobre poznas... Len nechapem tu dlzku cyklu... 23 dni??? Uplne som mimo. Odkedy sa snazime, ani jeden cyklus nebol rovnaky, uplne halabala... A to mne aj popri kojeni chodili ako hodinky 27 dni 😬😢

rula
27. dec 2015

@senselinka aj mne sa to stalo, odkedy sme sa začali snažiť, môj presný cyklus ako hodinky sa úúúplne pokazil. Z 28 je 21-34. ☹

laauraa
27. dec 2015

Ahojte moje pekne skusala som dnes testik... Ale zial ziadna slava no dnes som mozno cca 10dpo.. Tak este to nevzdavam dnes je den kedy by (ne)mala prist ms.. Drzre palce aby neprisla aj ked test takyto :/