Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@laauraa na to spodnom je čosi vidiet tak slabučko,no skus o dva dni.Držiim palce.
Polycysticke vajecniby
Dufam ze nie pred dvoma mesiacmi som bola u gyn a vsetko bolo v poriadku robila mi aj sono aj stery
@iwulqa urob testik , ja som mala tiez ovu testik krasne pozitivny ked som si robila tehu test 😀 drzim palceeeeee
Vsak toto a zeby sa zadarilo teraz ked som povedala ze kaslem na to a odisla som zo starej roboty kde som robila na ustnu dohodu a vyplacana som bola na ruku a ze sa normalne zamestnam nech si odpracujem tie mesiace do materskej 😀 😀 😀
@laauraa trosinka vidím.ale malo.uvidis za 2 dni ešte skus.drzim silno palce
Akoze ja uz nechapem... Teplota naspat, mrcha ani naznak, brucho boli ako das, test biely... Ake haluze mi este vyrobi moje telo???
@lauritka
No tak asi ešte posledný výkrik progesteronu
@senselinka moja možno to predsa len bude tehu.Držím palce
@senselinka tak to mas dnes bud 13 alebo 11dpo,tak nadej este je,aj ked testik je biely,ci?
@butterfly333
@denidi skor nie, baby, bolesti su typicke mrchovske, nadeje si nerobim... Ale aspon sa predsalen predlzila LF aspon na tych 11/12 dni

@lauritka
@veronika1603
@butterfly333
@ivka1608 dievcata som skusala testik aj teraz vecer, a ked som ho ponorila tak mo vybehla ciarka na par sekund najprv ta testovacia uplne alabo ale bolo to vidno krasne a teraz je test takyto..