Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@iwulqa určite je to tam...aj ovulacny o tom svedci.urcite.taka mala gratulka😊
Ahojte dievcata moje 🙂 no takze zajtra som 33dc ms mala prist v nedelu, zajtra budem priblizne 13dpo... Prsia a bradavky neskutocna bolest ale na to by som sa moc nespoliehala,ale co má zaraza je, ze pred ms som mala stale chut na sladke a teraz na kysle, uhorky,jalapenos, citron,kapustnica proste hocico len kysle alebo stiplave :D ale moc sa na to neviazem ;) ani si nic nenahovaram... Ranko robim testik drzte palce nech sú tam // ;) uz na 10dpo ste mi pisali, ze nieco tam vidite snad to bolo ono 🙂 dakujem za podporu :* zajtra pridam foto 🙂
@laauraa tak moooc držíím palce aby boli //.
@butterfly333 dakujem moja si strane zlata aj ja tebe aby si si coskoro nala tiez // ;)
Ahojte baby.je tu niekto,komu tehotensky test dlhsie neukazal dve ciarky...napriklad az niekedy tyzden po meskani ms ukazal prvykrat // ?? Mala som asi tyzden pred ocakavanou ms biely vytok..teraz dva dni taky az natahovaci...a test biely:(cize neviem,ci je este nadej.ms som mala dostat vcera.
Dakujem babulky som rada ze niesom sama co to vidi ale zajtra a pozajtra si spravim dalsi a potom pridam foto
@butterfly333
@kakatulik
@denidi
@iwulqa
@janulka_1........ :( ach slabe je to?! Na Cca 12-13 dpo... Ak vôbec tam nieco je :(((..
Inak baby máte niektorá taký príznak PMS, že sa vám pár dní pred príchodom mrchy spustí nádcha (bez teploty)? Alebo len ja som divná?

@iwulqa ved pockaj den-dva a sprav este jeden. 🙂