Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@bad_delight ja som mala aj slabsiu 🙂 je pekna, nemusi ju clovek hladat na testiku . uz ju pekne vidiet aj volnym okom 🙂 tak teray davaj na seba pozor 🙂
@denidi
@butterfly333 dievcata este som vam chcela napisat , ako prebiehalo moje testovanie :D .. lebo bolo to do sameho konca uplne ze napinave :D totiz ono 3x sa mi stalo to ze po ponoreni som ho vytiahla a objavila sa tam ciarka ... aj kontrolna aj testovacia .. potom to zmizlo a po par sekundach sa zacalo liat to farbivo .. na par sekund zastalo cca na mieste kde ma byt testovacia ciarka a potom zas postupovala dalej .. a splinula z kontrolnou , a asi po minute to urobilo zas ... mala som pocit ze sa to nevie rozhodnut :D nikdy som to tak nevidela robit :D
@eva2809 Skús zajtra ale iný tehu test a podľa mna zajtra sa objaví slabý duch už som čítala že mrcha nikde a aj tehu test negatívny a boli v tom nikdy nevieš a máš aspoň pociti na prichadzajucu MS? Ja nič cítim sa úplne tip top takže tento cyklus žiadne priznaky takže u mňa podľa mna dorazí mrcha na čas 😀 nám není asi súdené byť rodičmi :'(
@bad_delight pockaj najdem ti moj test tehu
@bad_delight kukni moj tehu test na 9dpo 🙂 musis vidiet ci ta ciarka ide do ruzova, moja bola ruzova na druhy den uz viditelna 😉
@bad_delight gratulujem
To netusim presne kedze podla ovu testou som mala ovu 18. 12 tak ale ci je to tak lebo som nemala ziadne priznaky ovulacie ale asi teda podla poctou 12 dni ale moze to byt aj neskor vklude
@iwulqa som ti to upravila ale je to slabucke.este pockaj
@veronika1603 ajoj mozes pozriet aj moj? Dakujem 🙂
@jvlo od korytnacka81 má ich po 0,27 centov ks.a su fak super
@laauraa mojko skusala som.nic tam neni😡 pjepac
@veronika1603 dakujem este pockam tak sa obetujem a budem sofer na silvestra 😀😀

@zabka1987 niž, bodaj by 🙂 dakujem za povzbudive slova 🙂