Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@veronika1603 moja spodny je z dnes ale uz suchy hmm.. :/ asi tiež nic co?
@laauraa mmm nie.kasli nato.nabuduce to vyjde..neboj nic
@ub podľa mňa by si mala aspoň 1cyklus este počkať😊
Viem, ze sa nema robis tt takto poobede ale tak zvedavost a tuzba je vacsia aj ked som si povedala, ze spravim az ked mi bude meskat. Dnes 8/9DPO a tt biely
@janulka_1 úplne ta chapem.sme všetky rovnaké.ruky nas palia a nie a nie odolať...poznam veľa bab so 10dpo úplne biely a potom čiarka vyskoci.tak snáď.a trpezlivosť😊
@veronika1603
@majrab dakujem baby, ste zlate. Dnes som ani nedufala, ze by tam boli 2 ciarky, to len zvedavost "co ak". Inak som trochu nakapata ale len soplik, ziadna horucka aj ked sa tak citim ako keby bola (horim zvnutra)
@janulka_1 juujmoja,ako keby o sebe citam,tiez som tak robila a este,ked som ten testik sla namocit,tak si vravim,a co tam chces vidiet,zasa biely test? no a predsa som ho spravila 🙂 a co sa mi ukazalo? velkeee nic 😀 takze uplne ta chapem a myslim,ze vsetky,co sme tu 🙂 urob za dva dniky a snad to vyjde,drzim palcok 😉
@janulka_1 Ja som dnes 7/8DPO a tiež že idem skusit tehu test že sak s jednou paličkou s kontrolou sme veľké kamoski a jasné že ma nezradila kontrolná bola ale ta prvá sa na mňa vysrala s prepáčením 😀 Takže som tiež taaaa nedockava a verím že prídu už dve kamoski 😀 😀 😀 a veľké prt och
@veronika1603 tak este to nevzdavam,ms meska a budem dufat do vtedy kym nepride ;)
@michaela_lm moze to byt ovulacia aky dlhy mavas cyklus ? Ci uz ti vysiel tento mesiac pozitivny ovu test ...
@ivka1608 vecinov 28 poslednu dobu mi dost meskava menstruacia
@michaela_lm skor ovulaciu,kedze ms si mala 13teho..
Aj priatel ho tam vidi aj ja ale nechspem preco ranny bol biely ked tam ma byt vacsia koncentracia hcg

@jvlo aj ja mám,ale po 0,40 z uk,mám tu proshop