icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
1. jan 2016

@sara34valentina ale ako vies ze az v to rano ste ho splodili? Ono to mohla byt sikovna spermia este z toho vecera.😀

michhaela
1. jan 2016

@sara34valentina Ved to skúsim tento mesiac ešte čakám na mrchu 5,1, ide o to že môj chce každý deň a nechápe že spermie musia dozriet....

@kakatulik Už tento mesiac sme sa pochytili a nech trpí že teraz nič nema lebo už som mu to povedala od milosti az po hnev a jedine hnev zabral že fakt treba aj pauzu....Viac ma vytaca že ked mi dôjdu kramy ja nervy hnevam sa smutná som a on nič ako keby nepremyslal že čo ak bude daky problém či moj alebo jeho....A že ja stresujem nič mu už radšej nehovorím...

sara34valentina
1. jan 2016

@kakatulik podla teploty 🙂 ja aj citim ked folikul praskne( som prisla raz o babätko a odvtedy citim ovulaciu a presne veim ked aj vajicko rastie, a potom folikul pukne) ovulacia nastane do 48hodin po poz,teste +12hodin zije vajicko to je cca 60hodin!! vela zien neotehotnie lebo sa miluju predtym ...... 60hodin su skoro 3dni 😉 mne puklo po 36hod 😉 a keby vydrzala ta spermia z2dnoch tak by to bolo dievcatko 😉 my cakame chlapceka, bolo to pocas ovulacie splodene 😉

kakatulik
1. jan 2016

@michhaela ty sa hlavne ukludni. Ved teraz pred kramami mozete.Aby bol spokojny aj on. Toto vam neprospieva. Myslis ze by si ho dostala na spermiogram?
Inak aj ja mam dostat tak 4.-5.1.

butterfly333
1. jan 2016

@sara34valentina moja ja beriem clostil dnes poslednu tabl a mali sme sex a citila som vaječniky ako ma bolia no nie taka velka bolest len taka normalna tak asi vajíčko dozrieva že?vtedy to tak cítit.Som ešte len 9Dc.

sara22
1. jan 2016

@sara34valentina mojka,no ja som sa podla tejto teorie riadila,ze v den ovu a po nej sa plodia boys,lebo mm tuzi po chalanovi do tretice. A kedze sme stihli sexovat len raz,v den ovu,tak presne viem,kedy bolo splodene,uvidime,ci bude chalan a teoria plodenia chlapcov a dievcat sa u nas potvrdi 😀

kakatulik
1. jan 2016

@sara34valentina aha,podla toho ze je to chalan😀. ..to by ma tiez zaujimalo preco to tak je.

kakatulik
1. jan 2016

@sara22 tak toto ma fakt zaujima.😀ci sa to potvrdi.

michhaela
1. jan 2016

@kakatulik povedal že niečo riešiť bude az v lete že teraz je skoro tak myslím že nepojde skôr na spermiogram...Ono vždy pred kramami nemám chuť takže zase mať sex nasilu není nič ružové.... nemôže mať všetko podľa seba už to nie a už premýšľam že ďalší cyklus dáme vtedy keď bude chuť ale určite nie každý deň....

sara22
1. jan 2016

@kakatulik lebo muzske spermie su vraj rychlejsie,ale ziju kratsie a zenske su lenive a ziju dlho. Cize ak je sex pred ovu,tak kym dojde vajicko,muzske spermie uz neziju,prip.uz su neni schopne oplodnenia a ak je sex v den ovu alebo po nej a vajcko je uz pripravene na oplodnenie,ked sa spermie dostanu do zeny,tie rychle muzske spermie predbehnu tie zenske. Tot ta teoria,ktora je najznamejsia a vraj vedecky dokazana 🙂

kakatulik
1. jan 2016

@sara22 fihaaa,no ved je to aj logicke ne?😀😀😀

kakatulik
1. jan 2016

@michhaela jasne,treba asi vtedy ked jec chut. Aj ja som pred ms nie velni navnadena...😀

michhaela
1. jan 2016

@kakatulik A ja že som jediná taká že nechce byť tom čase nič pred kramami 😀 sa mi uľavilo teda 😀 😀 😀

butterfly333
1. jan 2016

@sara22 a ked má mm nie všetky ale má lenivé spermie?Berie všetko možne aby mu to pomohlo.Len sa bojim či tam niektorá spermia aj dorazí.

denidi
1. jan 2016

@michhaela dievcence aj ja to tak mam,pred ms moja chut na sexik je miziva,neviem to bude tymi hormonmi a navyse sa vtedy citim ako tank 😀

denidi
1. jan 2016

@butterfly333 neboj dorazi,ved si musame dobre vitaminiky naordinovala,tak ver,ze to vyde 😉

michhaela
1. jan 2016

@denidi Tak je nás v tom viacej hehehe...Že tank xi pobavilo 😀

butterfly333
1. jan 2016

@denidi ano naordinovala som mu len to najlepšie no a verím že ta správna spermia zdrava si najde svoju cestu.

iwulqa
1. jan 2016

@eva2809 evi od korytnacky mam aj ja a spokojna som @kachita od korytnacky tu na mk

kakatulik
1. jan 2016

@denidi presne...ako tank,brucho ako lavor nafuknute pobolieva,vseliake tie pms naladicky.... 😀

monika1791
1. jan 2016

@butterfly333 Ja som bola na tom podobne...každu chvilu neake pichanie vo vaječnikoch a pozitivny ovu test mi vyšiel v 14DC..a uplne že bolesti som mala na 15DC..som nemohla ani sedieť

zzuzu09
2. jan 2016

@iwulqa ahoj, tmavne ciarocka? 😊 Dúfam že ano

laauraa
2. jan 2016

Ahojte baby tak som skusala testik aj dnes kedze ms stale meska uz 6dni..ciarku konecne vidim aj nazivo ale nie je ani siva ani nejaká extra ruzova... A mala som na papieri po utreti taky hlienik ako vajecny bielok, pridam 3 testy prvy je mokry, druhy je Už po uschnuti a treti je upraveny.. Dakujem

iwulqa
2. jan 2016

@zzuzu09 vyzera ze ano 🙂 ten jeden je s 31 a druhy s dnes tie zelene ikazujublen malilinkeho ducha ale tie gs mamatest ukazuju pekne

iwulqa
2. jan 2016

@laauraa skus ist si kupit gs mamatest ja mma na nom krasne ciarky a naninych mam ducha a na niektorych dokonca nic

zzuzu09
2. jan 2016

Aj ja sa pochválim teda 😉
13dpo, dnes mala prist a neprišla, sak som ani nechcela hihi

iwulqa
2. jan 2016

@zzuzu09 to je super gratulujem a silno drzim palce nech to tmavne , co myslis stmavla moja ?

laauraa
2. jan 2016

@iwulqa no to su gs mamatest

janulka_1
2. jan 2016

@zzuzu09 gratulujem 🙂

iwulqa
2. jan 2016

@laauraa hej hej potom som som pozrela ze vyzeraju ako moje 😀😀 podla mna to je na dobrej ceste bude stupat neboj