icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

michhaela
2. jan 2016

@zabka1987 ja cítim že nič stoho lebo mi je super žiadne príznaky nič :-\

zabka1987
2. jan 2016

@michhaela zajtra zacinam 7tt a nemam ani jedne prizank. priznaky su neskor , take ako grckanie a take 😀 kamoska je tiez tak ak ja a tie nic, pohodicka

michhaela
2. jan 2016

@zabka1987 No uvidíme no už ďalší mesiac môjmu nedovolím každý den ale každý tretí to on si furt myslí že nevypustil nabijakov chce aj za sebou dva krat a nechápe že spermie potrebuju oddych ja som mu to už vysvetľovala a on si furt bude mlet svoje a že nemám študovať net ach ...

zabka1987
2. jan 2016

@michhaela no eru takto dieta nesplodite. my sme na jeden sex splodili a pauza pred tym . potom uz len s ochranou lebo ze teda ideme na svadby ha ha a bac podarilo sa . Netreba to moja prehanat, dobre pises

lauritka
2. jan 2016

@michhaela tak mimo ovulky nech sa snazi kolko chce. ale pred treba trosku ubrat, nech ma nachystany dobry material ;.-) ved ide len o par dni, zvysok mesiaca uz moze mat ruku hore 😀

michhaela
2. jan 2016

@zabka1987
@lauritka Ved celý cas sa mu to snažím vysvetliť ale bohužiaľ nechape tak rázne robím že "dnes nie ma smolu ked nevie pochopiť situaciu tak nebude sex...skúsim ďalší cyklus len počas ovu a to dame raz potom o tri dni a ked sa mu nepáči môže ísť het načo mi taky bude ked nema ani pochopenia vrrr :'("

monika1791
2. jan 2016

@butterfly333 Pregnyl som si nedala pichnut.Este mam clostil+duphaston na jeden cyklus a potom idem k doktorke kde mi predpise dalsi a plus skusime ten pregnyl.Uvidime

iwulqa
2. jan 2016

@zabka1987 no my sme mali sex 18 a 19 som mala pozitivny ovu test a potom sme mali sex az 26 takze sme to trafili tesim sa s toho
@michhaela netreba na to tlacit, ale u nas to bolo opacne priatel nechcel tak casto ale ja som mala chut na sex kazdy den este aj teraz mam
@denidi ano sledovanie je v pojode len aj ja som mavala s toho steasne stavy a potom som to prenasala na ostatnych a to uz neni dibre treba si oddychnut a jeden mesiac aspon vypnut

monika1791
2. jan 2016

@kudusko Ahoj,no ja som dnes 8DPO..priznaky žiadne..len ma sem tam zaboli brucho ako pred MS.Hmm..testovať chcem až v deň kedy by mi mala prisť mrška nech niesom sklamana zas:-/ A ty ako?

monika1791
2. jan 2016

@janulka_1 ☹ ja tiež už očakavam MS o 4-5 dní

iwulqa
2. jan 2016

@michhaela miska ja nemam tiez ziadne priznaky iba som mavala pozitivny ovu test tak som si spravila tehu a je pozitivny az teraz ma trochu pobolieva brucho ked nieco robim ze sa nahanam so psom alebo ked dojde segra s malym tak ho natahujem tak ma zacne boliet brucho ako pred ms

sara34valentina
2. jan 2016

@ally99 ona ti napise...posles na ucet a za 2-3dni mas testiky...napis jej ze máš zaujem

michhaela
2. jan 2016

@iwulqa Ja nemám problém mať každý deň ale toto je 5cyklus co mi.jednoznačne nejde do hlavy že nič podla mna potrebuje oddych aby spermie predsa dozreli ked chce rodinu tak nech robí dačo aj on preto nie len ja hmmm....Ked sa nedarí potom to príde že určite jeden z nas bude daky problém že nejde....

iwulqa
2. jan 2016

@michhaela treba oddych a beres aj doplnky ? A 5 cyklov neni vela. Podari sa vam to.

michhaela
2. jan 2016

@iwulqa zatiaľ nič vôbec nič verím že to príde prirodzene bez liekov....

janulka_1
2. jan 2016

@monika1791 mne dosla na 12DPO, vcera bolo ruzovkave spinenie chvilku, som si myslela, ze mozno uhniezdovanie a dnes rano bolenie vajecnika tak som vedela ze cochvila pride a aj o hodinku/dve prisla

denidi
2. jan 2016

@michhaela ja stale vravim,pokial nemas ms,stale je nadej,nezufaj 😉

monika1791
2. jan 2016

@janulka_1 Ja by som tiež chcela aby som už mala po MS nech sa snazime dalej 🙂

butterfly333
2. jan 2016

@monika1791 a ako si na tom už máš ovu?kolký DC si?Ja dnes 10Dc cítim take jemne pobolievanie v podbrušku.

monika1791
2. jan 2016

@butterfly333 Ja som dnes 8DPO takže už po ovulke

butterfly333
2. jan 2016

@monika1791 tak držím palce aby sa to podarilo.

kakatulik
2. jan 2016

@janulka_1 to je OK. Ani ja sd uz neviem dockat.

monika1791
2. jan 2016

@butterfly333 Nedavam tomu moc šance lebo sme mali sex iba deň po pozit.ovu teste.Ale ďakujem😉

kakatulik
2. jan 2016

@michhaela ale no. Nemysliet sa neda,ale skus sa upokojit,trebars sa ani velmi nesnazit,lebo takto z toho nebudes mat nic.

kudusko
2. jan 2016

@monika1791 tak sme skoro rovnako ja som 9 dpo .💙 ale vsak to je super vtedy bola ovu vsak nie je ked je pozitivny ale na druhy den a niekto ma az 2 dni po poz.teste 💙👍

monika1791
2. jan 2016

@kudusko a ty čo..maš neake "špeci"priznaky?🙂

kudusko
2. jan 2016

@monika1791 vies co ja ich mam stale len tento cyklus dost bolia prsia uz 2 dni vo kna nezvyknu tal uvidime a podbrusko o vzdy lebo beriem utros a od toho mavam take tlaky ako ms takze je klamlive a ty nic? Ozaj kolko sa snazite?💙

michhaela
2. jan 2016

@denidi Podľa mna to žena cíti samo od seba kedy to je no uvidíme či sa,mýlim...
@kakatulik Ja už ďalší cyklus asi nemeram nič ani ovu testiky zbytočne som v strese a nervózna som...

monika1791
2. jan 2016

@kudusko Minuly rok som v Septembri potratila v 10tt..čo som otehotnela na prvy šup🙂A som teraz 4 cyklus po laparke a stale nic tak uvidime 🙂

kudusko
2. jan 2016

@monika1791 potrtatila? A mozem vediet preco? Ja som v jini moj suncek mal anginu ja som ochorela od neho a velmi 2 mesiace som bola chora a bysoke teploty som mala miminko jemalo sancu a preco laparka bola nutna? Vsak si bola tehu