Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zabka1987 No uvidíme no už ďalší mesiac môjmu nedovolím každý den ale každý tretí to on si furt myslí že nevypustil nabijakov chce aj za sebou dva krat a nechápe že spermie potrebuju oddych ja som mu to už vysvetľovala a on si furt bude mlet svoje a že nemám študovať net ach ...
@zabka1987
@lauritka Ved celý cas sa mu to snažím vysvetliť ale bohužiaľ nechape tak rázne robím že "dnes nie ma smolu ked nevie pochopiť situaciu tak nebude sex...skúsim ďalší cyklus len počas ovu a to dame raz potom o tri dni a ked sa mu nepáči môže ísť het načo mi taky bude ked nema ani pochopenia vrrr :'("
@butterfly333 Pregnyl som si nedala pichnut.Este mam clostil+duphaston na jeden cyklus a potom idem k doktorke kde mi predpise dalsi a plus skusime ten pregnyl.Uvidime
@zabka1987 no my sme mali sex 18 a 19 som mala pozitivny ovu test a potom sme mali sex az 26 takze sme to trafili tesim sa s toho
@michhaela netreba na to tlacit, ale u nas to bolo opacne priatel nechcel tak casto ale ja som mala chut na sex kazdy den este aj teraz mam
@denidi ano sledovanie je v pojode len aj ja som mavala s toho steasne stavy a potom som to prenasala na ostatnych a to uz neni dibre treba si oddychnut a jeden mesiac aspon vypnut
@kudusko Ahoj,no ja som dnes 8DPO..priznaky žiadne..len ma sem tam zaboli brucho ako pred MS.Hmm..testovať chcem až v deň kedy by mi mala prisť mrška nech niesom sklamana zas:-/ A ty ako?
@janulka_1 ☹ ja tiež už očakavam MS o 4-5 dní
@ally99 ona ti napise...posles na ucet a za 2-3dni mas testiky...napis jej ze máš zaujem
@iwulqa Ja nemám problém mať každý deň ale toto je 5cyklus co mi.jednoznačne nejde do hlavy že nič podla mna potrebuje oddych aby spermie predsa dozreli ked chce rodinu tak nech robí dačo aj on preto nie len ja hmmm....Ked sa nedarí potom to príde že určite jeden z nas bude daky problém že nejde....
@monika1791 mne dosla na 12DPO, vcera bolo ruzovkave spinenie chvilku, som si myslela, ze mozno uhniezdovanie a dnes rano bolenie vajecnika tak som vedela ze cochvila pride a aj o hodinku/dve prisla
@janulka_1 Ja by som tiež chcela aby som už mala po MS nech sa snazime dalej 🙂
@monika1791 a ako si na tom už máš ovu?kolký DC si?Ja dnes 10Dc cítim take jemne pobolievanie v podbrušku.
@butterfly333 Ja som dnes 8DPO takže už po ovulke
@monika1791 tak držím palce aby sa to podarilo.
@butterfly333 Nedavam tomu moc šance lebo sme mali sex iba deň po pozit.ovu teste.Ale ďakujem😉
@monika1791 tak sme skoro rovnako ja som 9 dpo .💙 ale vsak to je super vtedy bola ovu vsak nie je ked je pozitivny ale na druhy den a niekto ma az 2 dni po poz.teste 💙👍
@kudusko a ty čo..maš neake "špeci"priznaky?🙂
@monika1791 vies co ja ich mam stale len tento cyklus dost bolia prsia uz 2 dni vo kna nezvyknu tal uvidime a podbrusko o vzdy lebo beriem utros a od toho mavam take tlaky ako ms takze je klamlive a ty nic? Ozaj kolko sa snazite?💙
@kudusko Minuly rok som v Septembri potratila v 10tt..čo som otehotnela na prvy šup🙂A som teraz 4 cyklus po laparke a stale nic tak uvidime 🙂
@monika1791 potrtatila? A mozem vediet preco? Ja som v jini moj suncek mal anginu ja som ochorela od neho a velmi 2 mesiace som bola chora a bysoke teploty som mala miminko jemalo sancu a preco laparka bola nutna? Vsak si bola tehu

@zabka1987 ja cítim že nič stoho lebo mi je super žiadne príznaky nič :-\