icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

iwulqa
3. jan 2016

@zzuzu09 to mas ovu test ? Neskusila au aj tehu ?

eva2809
3. jan 2016

@cvakatko gratulujem🙂kraaasa

iwulqa
3. jan 2016

@michhaela miska psychika robi vela treba sa ukludnit , zacni brat vitaminy mne strasne pomohol femibion chcela som aj alchemikovy caj ale uz som ho nestihla zacat pit. Ale vitaminy su dolezite. Ale naozaj hlavne klud skus si naist daly konicek a zamestnat mysel aby si na to nemyslela a pride to samo neboj sa

michhaela
3. jan 2016

@iwulqa veď som ok,už teraz čakám na mrchu a dalej neriesim nič už ani ovu testy ani BZ a nič možno aj MK dám pokoj aby som sa fakt ukludnila :'( asi mne,jedinej hrabe čo už....

iwulqa
3. jan 2016

@michhaela ja som mala taketo stavy stale od prveho neuspesneho mesiaca skus ten femiboin ja som to skusala prirodne rok a 3 mesiace potom som si kupila femibion a brala som ho dva a pol mesiaca a zistila som ze som tehu

butterfly333
3. jan 2016

@michhaela femibion je dobrý aj ja ho beriem tak snad pomože.

michhaela
3. jan 2016

@iwulqa
@butterfly333 Môj nechce aby som niečo užívala takže to neprichádza do úvahy lebo tvrdý že zbytočne som mimo...Takže bud sa podarí prirodzene alebo vôbec...Keď on je ok a bere to ok prosím som zvedavá čo spraví vážne ked rok nepríde...Možno ma pošle k vode že som neplodna ja neviem už nemám chuť do ničoho...

butterfly333
3. jan 2016

@michhaela ved kup si to aby otom nevedel a ber to.To čo má za prístup ved femibion su len vit ktore pomožu.

cvakatko
3. jan 2016

@michhaela urcite odporucam aj ja femibion, brala som od 1dc a sup je to tam ;) mozno nahoda mozno nie ale ja tomu verim.. Ani moj muz o tom nevedel, nie ze by mi nieco zakazal ale naco mu vysvetlovat co to je a ze to nie je len pre tehotne 🙂 mala som v kabelke v zazipsovacom vrecku a vzdy po obede som si supla 🙂

michhaela
3. jan 2016

@butterfly333 Skúsim ďalší cyklus s pauzami dvoj až trojdňový na to ísť a ked nič ďalší si kúpim femi a ked ani to nie ja pôjdem sa dať už vyšetriť či som ok a ked on nie tak vzťah budem musieť dako zvážiť a nie že on nič načo je skoro hmmm toto je 6cyklus bude a myslím že iný už idú sa prešetriť...Ja pôjdem a potom mu položím papiere že asi on je ten čo nepojde to...Ja nebudem strácať drahocenný čas len tak chlapi nechápu že u ženy je iná túžba...

michhaela
3. jan 2016

@michhaela Keby sme vedeli ze ma napr zle spermie tak som kľudna a viem ze to tak skoro nepríde a hľadalo by sa ináč na to že ako získať mimino ale takto neviem kde u koho je ale aký ma prístup on budem mať aj ja...

butterfly333
3. jan 2016

@michhaela my sme takto rok čo sasnažíme a nič ja som bola v apríli na HP aj vyšetrenie a som uplne v poriadku tak bol mm na spermio a tam je chyba má lenive spermie aj ked ich má moc a su zdrave,len su niektore lenive tak berie vit.Dufam že to pomože lebo mala sa nam podarila na druhy krat.NO to je už 10r.a inak chod na vyšetrenie čim skor aj on a máš istotu či je niekde chyba a nie sa takto trápit.

michhaela
3. jan 2016

@butterfly333 Pomôže verím že sa podarí určite áno...Mám tiež až po roku ísť sa vyšetriť či skôr?Môj povedal že on najskôr až lete a to bude rok snaženia ja neviem no...Už som taka smutná a bez nálady že si to odnesie moj a aj pes a ešte hundrem do vývaru čo varím 😀 zachvilu idem prvý krát niečo skúšať druhé jedlo a možno to vyhodim od nervov ked mi to nepôjde 😀 ja potrebujem aby ma niekto klepol po hlave že "zobud sa bude všetko dobre neboj sa"

michhaela
3. jan 2016

@butterfly333 Ten femi ma tabletky či prášok?

butterfly333
3. jan 2016

@michhaela no ja som sapýtala na vyšetrenie skor kedže už mám 36r ,no a femibion su tabletky mrkni na nete.Ja užmám navarene mm navaril on milujem vaernie.Ja zasa pečenie. 😀 😀 😀

iwulqa
3. jan 2016

@michhaela miska mne dr. povedala ze do 30 sa robia vysetrenia az po roku snazenia sa my sme nesli na vysetrenie ja som sa toho bala. Som povedala ze skusim vitaminy , najprv som brala len kyselknu listovu a potom mi svetlili ze mie kazde telo dolaze spracovat kyselknu listovu a

iwulqa
3. jan 2016

* a ze femibion obsahuje latku ktora pomaha vstrebavaniu kyseliny.

michhaela
3. jan 2016

@butterfly333 Závidím 🙂 mas superneho muža...Zas moj nevie ale snaží sa niekedy si trufa ťažké jedlá a urobí vyhlada si cez net recept a skúša ale musí chcieť 😀 ja zase rada varím ale nie vždy ma nápadne co lebo môjmu je jedno vše necha na mne tak ešte lepšie ale nie vždy aj mna napada co...A teraz už od včera diéta teda zmena stravy zdravšie moj bude mať prílohu ja nie šalát čerstvý skúsim sa takto zabaviť a možno sa vydarí 🙂

michhaela
3. jan 2016

@iwulqa Ja sa tiež bojím ale tak ešte vyckam stých vyšetrení lebo to dokáže aj psychiku človeka nepotesit že má dáky problém...A vraj sa vraví že neplodnost neexistuje no neviem....

zzuzu09
3. jan 2016

@iwulqa to bol ovu test, lebo mi ostali tri zvyšné. Tehu som mala už len jeden jediný, posledný od @lauritka. Takže šťastie mi priniesli tvoje testiky.ďakujem. A tebe sa ako Darí?

butterfly333
3. jan 2016

@michhaela ale ved nieje čoho sa bát aspon sa zistí kde je chyba ak teda nejaká je.neboj bude všetko v poriadku.Ja som mm objednalana spermio anio tom nevedela spravila som dobre,inak by sme nevedeli kde je chyba.

iwulqa
3. jan 2016

@zzuzu09 aha taknto ano ja mam este asi 8 tehu doma od korytnacky a tie si rob len tak doplnkovo a gs si kupujem tak testujem dvoma znackami a je to zaujimabe sledovat ako su rozdielne.

lauritka
3. jan 2016

@iwulqa ako su rozdielne, inac napustene farbivom zrejme či ?

butterfly333
3. jan 2016

@sara34valentina moja mám otazku no sex sme mali na 9dc teraz som 11Dc rozmýšlam či dat dalši na 14Dc ja mám vždy pozit ovu test na 15DC tak sa chcem spýtat ak dáme sex dnes a potom na ten 15Dc bude ta pauza stačit?

iwulqa
3. jan 2016

@lauritka asi ano lebo ma gs testoch mam krasne dve ciarky a na tych testoch mam max ducha a aj to nie uplne vzdy

veronika1603
3. jan 2016

@iwulqa noo ty vôle dobrý rozdiel...

iwulqa
3. jan 2016

@veronika1603 ved prave neviem ci to je farbivom alebo cim to bude ale na dvoch neni ani duch a na ostatnych zelenych je aspon duch ale GS nesklamali

butterfly333
3. jan 2016

@iwulqa tei zelene tehu su nejake šmejdy.takesom mala ovu a vobec mi neukazali ovukupila som ine ovu a hned //

iwulqa
3. jan 2016

@butterfly333 neviem mozno nemaju taku citlivost skusim ho za tyzden co ukaze 😉

sara34valentina
3. jan 2016

@butterfly333 nie nebude stacit,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,musi byt min 4dni 🙂 😉