Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@korytnacka1981 ja mam od teba aj ovu a tie boli super tie ulazovali dobre napr aj dnesny tehu ulazal silnu palicku len jak schol tak bledla.
@korytnacka1981 Ovu testiky su ok tie ukázali tak ako mali vtedy mi ostali este z lekárni dva kusy a skúsila naraz ked bola ta najsilnejšia pozitívna sedelo...ale tu jedna kocka spominala že.jej zle ukazujú a skusila iny test a boli dve čiarky...omrkni o jednu stranu tam davala aj foto...Ja neviem ešte posúdiť či su tehu zle zatiaľ negatívne uvidím či mrcha dojde...
Ked teda slabsie ukazuju, tak pojdu ako menej kvalitny tovar do vypredaja 🙂 🙂 🙂
@butterfly333
@lauritka .. Holky ja uz nechapem. Minuly mesiac bolo teplota aj 36.7aj 36.8a drzala sa aspon tyzden a teraz stale nizka a ms ma za 9dni prist. Aj ked naposledy mi prisla o tyzden skor tak neviem kedy vlastne zacne 😉
@michhaela kukaj tiez mam tu teplotu roznu ☹
BABY DOŠLI MI KRAMY :'( TERAZ :'(
@kakatulik ja to mam tiez tak 2dni sa rozbieha ale počítala som 1dc až ked bola červená.ale raz som citala jeden prispevokbod gynekologa ze akekolvek spinenie ktore sa rozbehne do MS je už zaciatok ze přišla MS len v zaciatocnej slabsej forme a je to znak 1dc aj to hnedé ja neviem teda.skusme niekde nastudovat
@veronika1603 vies co,ja to ratam tak,ze ked zacnem spinit vecer,tak sa mi väcsinou na druhy den uz rozbehne,tak ten vecer neratam a beriem 1DC cyklu az to rano.Ja mam skor problem odhadnut koniec,lebo napr.5DC nie je nic a 6a7DC éste tak trochu spinim.... 🙂 ,ale nie vzdy.
Baby,na čo je dobrý pregnyl keď žena užíva aj clostil?
@monika1791 ten pomože aby prasklo folik
@michhaela moja čo to nejak skoro a je ms normálna?
@monika1791 pregnyl zabezpeci,aby folikul urcite praskol.
@butterfly333 mne chodí vždy 26/27dní teraz skôr o dva dní :'( neviem či to je aj skôr a neberiem nič zatiaľ čo by mi cyklus rozhadzal :-\
@butterfly333 si ma predbehla cica 😉 😝
@kakatulik 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@butterfly333 zajtra sa spustia na plno to bude 26DC
@michhaela nejaký krátky cyklus nie??Asi by bolo dobre brat niečo čo predlži cyklus.

Ja mam ovulacne ruzove od korytnacky a tie sa mi zdaju fajn. Vacsinou je ciarka druha len slabo viditelna a v case ovu je poriadna, proste sa to neda popliest.