icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dejna20
3. jan 2016

Ja mam ovulacne ruzove od korytnacky a tie sa mi zdaju fajn. Vacsinou je ciarka druha len slabo viditelna a v case ovu je poriadna, proste sa to neda popliest.

iwulqa
3. jan 2016

@korytnacka1981 ja mam od teba aj ovu a tie boli super tie ulazovali dobre napr aj dnesny tehu ulazal silnu palicku len jak schol tak bledla.

michhaela
3. jan 2016

@korytnacka1981 Ovu testiky su ok tie ukázali tak ako mali vtedy mi ostali este z lekárni dva kusy a skúsila naraz ked bola ta najsilnejšia pozitívna sedelo...ale tu jedna kocka spominala že.jej zle ukazujú a skusila iny test a boli dve čiarky...omrkni o jednu stranu tam davala aj foto...Ja neviem ešte posúdiť či su tehu zle zatiaľ negatívne uvidím či mrcha dojde...

iwulqa
3. jan 2016

@michhaela mi sme si s korytnackou pisali o tom a asi su niekrote zle napustene farbivom

korytnacka1981
3. jan 2016

Ked teda slabsie ukazuju, tak pojdu ako menej kvalitny tovar do vypredaja 🙂 🙂 🙂

katleen66
3. jan 2016

Anoooo, aj ja potvrdzujem, @lauritka mi poslala skvele testiky //-ciarkove, hned prvy mesiac vyslo 🙂

lauritka
3. jan 2016

@katleen66 som rada 😉

lululka22
3. jan 2016

@butterfly333
@lauritka .. Holky ja uz nechapem. Minuly mesiac bolo teplota aj 36.7aj 36.8a drzala sa aspon tyzden a teraz stale nizka a ms ma za 9dni prist. Aj ked naposledy mi prisla o tyzden skor tak neviem kedy vlastne zacne 😉
@michhaela kukaj tiez mam tu teplotu roznu ☹

kakatulik
3. jan 2016

@lululka22 podla tej teplototy si asi nemala ovulku ci?...testiky robis? Sice ked sa tak na to pozeram,toho 28.,29 byt aj mohla,ale ten vzostup teploty je fakt maly....hmmm

michhaela
3. jan 2016

BABY DOŠLI MI KRAMY :'( TERAZ :'(

kakatulik
3. jan 2016

@michhaela nejak skoro nie?....no tak nevadi,aspom to napätie opadne. 😉

michhaela
3. jan 2016

@kakatulik No hej mne pride vždy prvý deň hnedý hustý výtok a na druhý deň sa spustia...Nechápem mne vždy príde jeden cyklus skôr ako ten druhý zas na čas...Ale teraz neviem kedy počítať 1DC až keď sa spustí krv?

lauritka
3. jan 2016

@lululka22 nemenila si cas merania?? strasnE zle sa to INAC odčitava z toho grafu 😖

lauritka
3. jan 2016

@kakatulik aha.. :-/ to ma mrzi

kakatulik
3. jan 2016

@lauritka co ta mrzi zlatko? 😉

kakatulik
3. jan 2016

@michhaela 1DC az ked sa naplno spusti.Spinenie sa vraj nerata.

veronika1603
3. jan 2016

@kakatulik ja to mam tiez tak 2dni sa rozbieha ale počítala som 1dc až ked bola červená.ale raz som citala jeden prispevokbod gynekologa ze akekolvek spinenie ktore sa rozbehne do MS je už zaciatok ze přišla MS len v zaciatocnej slabsej forme a je to znak 1dc aj to hnedé ja neviem teda.skusme niekde nastudovat

lauritka
3. jan 2016

@kakatulik jaj to som mihaela chcela napsat 🙂

kakatulik
3. jan 2016

@lauritka to nevadi,ved aj ja zajtra pozajtra ocakavam 😉

kakatulik
3. jan 2016

@veronika1603 vies co,ja to ratam tak,ze ked zacnem spinit vecer,tak sa mi väcsinou na druhy den uz rozbehne,tak ten vecer neratam a beriem 1DC cyklu az to rano.Ja mam skor problem odhadnut koniec,lebo napr.5DC nie je nic a 6a7DC éste tak trochu spinim.... 🙂 ,ale nie vzdy.

lauritka
3. jan 2016

@kakatulik no ja asi v stredu 😀

monika1791
3. jan 2016

Baby,na čo je dobrý pregnyl keď žena užíva aj clostil?

butterfly333
3. jan 2016

@monika1791 ten pomože aby prasklo folik

butterfly333
3. jan 2016

@michhaela moja čo to nejak skoro a je ms normálna?

kakatulik
3. jan 2016

@monika1791 pregnyl zabezpeci,aby folikul urcite praskol.

michhaela
3. jan 2016

@butterfly333 mne chodí vždy 26/27dní teraz skôr o dva dní :'( neviem či to je aj skôr a neberiem nič zatiaľ čo by mi cyklus rozhadzal :-\

kakatulik
3. jan 2016

@butterfly333 si ma predbehla cica 😉 😝

butterfly333
3. jan 2016

@kakatulik 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

michhaela
3. jan 2016

@butterfly333 zajtra sa spustia na plno to bude 26DC

butterfly333
3. jan 2016

@michhaela nejaký krátky cyklus nie??Asi by bolo dobre brat niečo čo predlži cyklus.