Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 cau cauuuu....no a ja mam terz trochu nervy,lebo uz vcera som mala dostat ms a nic...ale ved som iba 29DC,ale ked nepride tak je na vine Inofolic.... 😀 este som netestovala ani nebudem....vcera uz klesla teplota a aj dnes je dole a furt nist...mam mierne nervy.... 🙂
Baby som si práve pozerala snár čo sa mi snívalo lebo sa mi snivala že som tehu našla som si na tehu teste // a švagrina hned že mi požičiat fit loptu že ako tehotna možem na nej cvičit.av snáre bolo písane že sa mi to splni to čo sami snívalo.super dufam že to je pravda.
@kakatulik no to je škodáá ked teplota klesla,no ja dnes 13Dc už 5dní citim poriadne podbruško z toho clostilu a v piatok idem na folik.
ja ked som chcela pri druhom otehu som jedla same grepy a veru hned v ten mes som otehu. tiez som vtedy niekde citala ,ze to pomaha
@zabka1987 to si ako dlho jedla len pred ovu??ja jem grep každý mesiac pred ovu.
@butterfly333 ja cely mesiac ale hlave cez ovu. teraz somjedla ako som otehu cely mes manadrinky
baby ako vas citam,tak som zacala supat pomaranc,potom som pridala grep,teraz mandarinku,no uz mam nasupane tohoooo,musim vybrat väčši tanier 😀 😀 😀
@denidi ty si už mala pozit ovu že?to tak mávaš na 13Dc?ja čakám tak o dva dni.aj ste dali tu pauzu?
@butterfly333 ano vcera 13dc bol pozitivny ovu testik 🙂 ale min.cyklus bol pozitivny az 16dc,sexik sme dali vcera vecer a pauza bola len na 12dc,lebo 11dc bol sexik tiez 🙂 no predpokladala som,ze ovu pride az na ten 16dc,ale nevadi,verim,ze sa podariiii 😀
@butterfly333 jezkove oci,teraz ma napadlo,ved ja uzivam malinik baby moje,ten podporuje cinnost vajecnikov,ja som na to celkom zabudla,asi to pomohlo,ze ovulka prisla skor
@denidi ja práve že beriem tento cyklus clostil tak uvidím kedy budem mat ja ovu či ju neposunulo.lebo aj ja mávampozit ovu na 15-16Dc.
@kakatulik ja beriem len femibion a sem tam si ta aktiferrin.
@butterfly333 mas malo zeleza?
@denidi no chodila som darovat krv a poslali ma domov že mám málo železa a aj pred operaciou čo som bola v apríli a v juni mi zistili že mám malo železa že som anemickáa aj v robote som často odpadávala a ten aktiferrin obsahuje aj kys,listovu a je tam písane že je super pre tehu ženy aj tie čo plánuju.
Baby, potrebujem pomoc... Je normalne, ze ovu test ukazuje stale negativne a pritom ostatne priznaky , ze uz to bude.. Mam nepravidelny cyklus a PCO... Moze to suvisiet?? Dakujem za rady...😉
@kudusko Ahooj 🙂 no ako pokračuješ?Ja som dnes 11 DPO a 5.1.alebo 6.1.ma prist MS
@kakatulik moj užíva macu od novembra a pravidelne lebo mu ju ja ordinujem každý den 😀
@monika1791 cakam nech meska aspon 4 dni a testujem lebo dovtedy mi duchuju a t je zbytocne s deckami normalnu ciarku som mala ked mi aspon tyzden meskala takze este cakam a ty ako? Skusla si? 🙂
@kudusko Ja budem skusat az ked mi bude meškať MS ..ale už ma začína pobolievat brucho tak sa moc uz neradujem :-/ No co,pojdeme dalej 😉
@monika1791 to nic neznamena je to podobne ako ms aj tehotenstvo 🙂
@kudusko To mas pravdu..ked som bola vtedy tehu tak keby som to uz nevedela tak si myslim ze ide MS 🙂
Baby ked som mala o 12.00 neg ovu test a o 18tej pozit. Tak kedY bude ovu? Vo stvrttok?

@iwulqa faaakt?...ja pomarance a grepy milujeeem 🙂
To je sranda,ze ti to takto povedala teta z lekarne,lebo ja ked som sa pytala este na jeden produkt okrem toho inofolicu,tak teta ze Inofolic je jednoznacne najlepsiiii a ze ma aj vedecke studie aze to druhe nieeee.... 😎 😀 😕 😵