icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

karolina196
4. jan 2016

@lauritka Aha,tak uvidim este take 3dni,ci pojde teda hore teplota.A mozno este aj testy skusim,ci nahodou.Dakujem za odpoved

lauritka
4. jan 2016

@karolina196 ju daj vedieť, môže ísť len o jednodňovú haluz

senselinka
4. jan 2016

@denidi a ide sa plodiiiit 😍

denidi
4. jan 2016

@senselinka jjj juchuuuu 😀

denidi
4. jan 2016

@senselinka ja sa ti tesim,ako keby som si to prave nasla na tehu testiku 😀 do toho nam tu sniezik zacal padat,dame prechadzku po vrzgajucom snieziku a vecer zavrzgame posielkou 🙂

senselinka
4. jan 2016

@denidi tak tak, mna ten pozitivny ovu test tiez vzdy tak potesi 😀

karolina196
4. jan 2016

@lauritka ok,dam vediet,aj ja som zvedava,ze co to znamena.

kakatulik
4. jan 2016

@denidi ty betarka😀

denidi
4. jan 2016

@kakatulik 🙂

denidi
5. jan 2016

Dievcence,vcera som mala poz.ovu testik,cez den,ale vecer bol uplne super pozitivny a chcem sa opytat,uzivam inofolic,vzdy vecer jeden sacik,vcera som uzila posledny a teraz neviem,ci si mam kupit dalsie balenie,alebo ho kludne mozem od dnes vysadit,nevite niektora? 🙂

kakatulik
5. jan 2016

@denidi preco vysadit? Ak by si otehumaj tak ho mozes brat,lebo kyselina listova je potrebna aj dalej....alebo si kup kys.listovu iba.

denidi
5. jan 2016

@lauritka z testikov mam neskutocnu radost,su suprove 😀

denidi
5. jan 2016

@kakatulik k.listovu uzivam este aj zvlast aj ked viem,ze je aj inofolicu,tak tu budem brat dalej,len neviem,ci nieco nepokazim,ked vysadim inofolic ,ten obsahuje aj inozitol a nad tym som premyslala,ci to nejak neovplvni cyklus,ked to vysadim presne v strede

kakatulik
5. jan 2016

@denidi ked si kupis este jedno balenie inofolicu tiez tym nic nepokazis.Ja len premyslam,ze si asi objednam Inozitol extra,lebo sa mi veru zda,ze ten inofolic je riadny biznis...akosi zazracne ho odporucaju vsetci lekari,lekarnici a co ja viem este kto.....no neviem veru.Ja ho tiez beriem,mam este par sacikov a veruze uvidim.Vcera som aj zobrat zabudla.

denidi
5. jan 2016

@kakatulik drahe to je veru pravda,no idem kupit teda este jedno balenie a potom tiez kupim cist inozitol,len tu ho nikde v lekarni nemaju,tak cez net objednam,no otazka je stale,ze ktory,ked ich je na nete kopa,hm 😨 ty ked beries inofolic,k.listovu uz k tomu neuzivas zvlast?

kakatulik
5. jan 2016

@denidi k tomu iba macu beriem a teraz zacinam chlorelou...ale premyslam,ci ked to nedoberiem,nedam pauzu od toho vsetkeho na mesiac a budem brat len chlorelu a macu na taky mensi detox.
Vybrat si treba asi podla davkovania...ono sa v tych preparátoch nachadza asi vselico len aby sa viac predalo.

senselinka
5. jan 2016

@kakatulik
@denidi caute,baby, ja som teraz objednala cisty inositol tu, lebo ja mam kys.listovu na predpis od hematologicky.
http://www.nutri-sport.eu/nutristar/eshop/0/3/5...

A objednavala som odtial aj kotvicnik pre muza, vitaminy rozne... Super ceny maju. Inositol najlacnejsi, co som na nete nasla.
A @denidi ak nechces cely inofoloc, pozri, ci niekto nema v bazari na predaj, mozno ti postaci polka balenia... Inositol je na rast vajicok, pokial viem

kakatulik
5. jan 2016

@senselinka ja si to prave o tom inozitole studujem a veruze nikde neudavaju gramaz...hmmmm.A sranda je,ze v tych popisoch ani velmi nepisu ze to pomaha na rast vajicok....ale tie ostatne pozitiva tiez nie su na zahodenie....ci? 🙂 🙂

denidi
5. jan 2016

@senselinka iha,tak idem ten inozitol hned aj objednat,supeeer a za kolko cca ti to prislo?

senselinka
5. jan 2016

@denidi este neprislo 😞
Ale objednavala som to koncom roka a u nas chodi posta 3x tyzdenne, takze nie som moc dobry ukazovatel dlzky dodania 😀

denidi
5. jan 2016

@kakatulik
@senselinka ja som predtym pozerala inozitol od swanson a ten stoji az 13eciek,tiez 100tabletovy a tam jeho popis konci vetou-"je taktiez prekazany pozitivny vplyv na rast a...." no a tam veta konci 😀 takze si k tomu domyslime "dozrievanie folikov" a proste to tak bude 🙂

kakatulik
5. jan 2016

@denidi ahaaaa

senselinka
5. jan 2016

@kakatulik tu som myslim citala o tom pozitivnom ucinku na vajicka...
http://www.pluska.sk/izdravie/zenska-zona/probl...
A niekde inde som zas nastudovala,ze nie je presne stanovena denna davka, len deti a tehotne to nemaju prehanat, ale to sa nas uz tykat nebude 😉

denidi
5. jan 2016

@senselinka podla mna ne tom musi nieco byt,lebo ja som naozaj v auguste otehotnela,hned prvy cyklus,ako som zacala brat inofolic,lenze clovek tomu musi aj verit 🙂 na tej stranke,kt si pridala,je pisane,ze inozitol treba uzivat 3krat denne 1tobolku 😉
uz si ho niekedy uzivala,ci teraz prvykrat ides skusit?

senselinka
5. jan 2016

@denidi ja som uzivala inofolic, ked som otehu s malou, teraz som nechcela, ale ked sa pol roka nedari... V mojom veku je to uz dlho, po 35 ma zena vyhladat pomoc po pol roku nedarenia a ja uz mam 37... Davam tomu este dva mesiace a frcime do CAR, aj Eli mame odtial, co uz 😝

iwulqa
5. jan 2016

@kakatulik
@denidi baby mne pani v lekarni povedala ze inofolic mozem vklude nahradit citrusovymi plodmi ze tie obsahuju inozitol a ze je to lepsie ako umele chemicke veci, ale pravdu neskusala som to 😀

kakatulik
5. jan 2016

@iwulqa ahoj,to je pravda,ale ktovie kolko kyyyyl by sme museli denne skonzumovat.Ale jasne ze je to tak. 😉

denidi
5. jan 2016

@iwulqa hej,hej aj ja som to citala 🙂

iwulqa
5. jan 2016

@kakatulik povedala ze staci denne jeden grep alebo vacsi pomaranc ale ja to nemozem tak som to neskusala ale mozno sa na to niekto da a poda potom info 🙂 😉

butterfly333
5. jan 2016

@iwulqa j ja jedávam pred ovu jeden grep denne,je dobrý na plodný hlien.apijem citronovu štavu a hlavne vela tekutín treba.