Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@vajicko0210 hlien byva praveze pred ovulkou(ale niekdy aj pocas nej,to je individualne) aby tie spermie co pridu este prezili pokial pride vajicko.Neboj nic,este stale mas plodne obdobie.Keby si si merala BT,tak by si si tu ovulku potvrdila,ale nechcem tam motat...len sa pekne mnozte.... 😀
@kakatulik nemotas,začala som merať minulý mesiac a pri 36 dnovom cykle mi vyšla ovulka na 23 deň. A keďže teraz boli sviatky ,samozrejme aj puncik dlhá silvestrovska noc a podobne,som sa na to vykaslala takze teraz sa nemôžem podla toho orientovať 🙂
@vajicko0210 ved to vychadza dobre ten 23 den pri takom dlhom cykle.... 🙂
@butterfly333 aj mne sa zda ze netmavne,ale tieto zvyknu dost naraz stmavnut,cize zajtra uz moze byt tmavy.
@kakatulik ano minulý cyklus nič moc a bum na 15Dc aky bol uplne pozit,snad zajtra stmavne.
@butterfly333 však kuk aj mne 18dc skoro nič a 19dc uz to tam bolo a ešte sa drží aj 20 dc co je dnes 🙂
@kakatulik pozri to su minuly cyk.
@kakatulik to áno,len moje cyklus skáče ako potovora ,od 30 do 36 ☹
@vajicko0210 ano máš krasne ovu tertíky držím palce snad aj ja teku budem mat.
@butterfly333 verím že zajtra max pozajtra tam budeš mať koľaje ako hrom 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 a potom o 3 týždne tu obe dame pozitívne tehu testiky 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 ja mam tieto testy a mne netmavnu. Su rovnake cely cas slaba ciarka akurat v den pozit testu je pozitivny jak prase. Mne to vyhovuje. Aspon nemusim studovat tmavost ciarok
@dejna20 ano tieto su take už som ich raz skušala,
@vajicko0210 určite to dáme aj tehu budeme mat // baby niečo aby bol plodný hlien ??? už skušam všetko možne.
@butterfly333 stmavne z dna na den a z hodiny na hodinu ... Uz to poznam ;)
@zuzannaaa dakujem verim že ano. Brala som aj clostil snad pomohol
@butterfly333 na co je dobry clostil ?
Aj ja mam take stresy vzdy ze ne a potom stmavne ja chodim na sono. Ci folikuli rastie uz 3 ciklus bude tento mesiac ... Sprav si termin a mas to 100centne aj budes vediet presne kedy
@butterfly333 grepovy dzus na hlien pijes?
@zuzannaaa čo si mám spravit?? Clostil na dozrievanie folik
@denidi jem čerstve grepy pijem vela tekutim. Som čitala že na plodny hlien treba vela tekutin.
@butterfly333 ano presne tak 🙂 pocuvaj moja,mne pomaha (podotykam mne,na ine to nemusi fungovat)decky fenyklovy caj sunarek,ten granulovany 😀 ono ja som tak nahodou na to prisla,ked som bola v septembri po laparke,strasne ma nafukovalo a bolesti bruska stale,tak mi jedna poradila tento cajik,ale nie ho pit,ako sa robi detuskam,ale nasypat si do ruky a papat ho,paaanecku,ja ked som potom mala ovulku,tak hlienik bol taky kvalitmy,ze wau 😀 potom som na to zabudla a veru hlien nic moc,tento cyklus som zasa jedla caj a cuduj sa svete,zasa hlien super 😲 zacala som ho jest tyzden pred ovulkou . a ked som citala o fenykli,tak je to mimo ineho aj sekretolytikum,takze fakt je,ze to moze byt pravda 😉
@denidi juuj to si mi mohla napisat skor škoda a keby si ho kupim zajtra za ako dlho začne učinkovat hned??
@butterfly333 Ja som mala v 14DC slabu ciarku a v 15DC uplne pozit.ovu test takze ovu utcite len budes mat
@butterfly333 ono ja som si to tento cyklus len potvrdila,lebo laparku som mala pred 4mi mesiacmi a fenikel so vtedy jedla a hlienik krasa,no potom som dva mesiace nic a preto som stale premyslala,ako to je mozne,ze vtedy bol a potom dva cykly nic,tak som vyvodila,ze fenykel,prestudovala som si na nete,co vsetko sposobuje a zacala jest a hlien sa dostavil 😀 ja som ako pisem jedla tyzden pred ovu,tak neviem,ci za den dosiahnes vysledok,ale skus 🙂 joooj nikto hlien nejak nepominal v poslednej dobe,tak ma nenapadlo a nakoniec overila som si to az teraz 😀
@denidi a to možem normalny fenikel jest že
@butterfly333 moja je to granulovany caj sunarek,kupis ho v tescu a nasypes si trebars 5krat denne do ruky a zjes 😉 mne straaasne chuti,ja nemam problem zjest pomaly celu pikslu za tyzden 😝 ale jasne vsetko s mierou

Aj keď sa už hlien zmenil???zevraj v tedy už spermie dlho neprežij☹Bude tu,ho nepustím z postele 🙂 🙂 🙂