icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

vajicko0210
6. jan 2016

Aj keď sa už hlien zmenil???zevraj v tedy už spermie dlho neprežij☹Bude tu,ho nepustím z postele 🙂 🙂 🙂

kakatulik
6. jan 2016

@vajicko0210 hlien byva praveze pred ovulkou(ale niekdy aj pocas nej,to je individualne) aby tie spermie co pridu este prezili pokial pride vajicko.Neboj nic,este stale mas plodne obdobie.Keby si si merala BT,tak by si si tu ovulku potvrdila,ale nechcem tam motat...len sa pekne mnozte.... 😀

butterfly333
6. jan 2016

Baby mi to nedalo že spravim ovu lebo som brala clostil no sice som len 14DC ale mne sa zda že ovu netmavne.

vajicko0210
6. jan 2016

@kakatulik nemotas,začala som merať minulý mesiac a pri 36 dnovom cykle mi vyšla ovulka na 23 deň. A keďže teraz boli sviatky ,samozrejme aj puncik dlhá silvestrovska noc a podobne,som sa na to vykaslala takze teraz sa nemôžem podla toho orientovať 🙂

kakatulik
6. jan 2016

@vajicko0210 ved to vychadza dobre ten 23 den pri takom dlhom cykle.... 🙂

kakatulik
6. jan 2016

@butterfly333 aj mne sa zda ze netmavne,ale tieto zvyknu dost naraz stmavnut,cize zajtra uz moze byt tmavy.

butterfly333
6. jan 2016

@kakatulik ano minulý cyklus nič moc a bum na 15Dc aky bol uplne pozit,snad zajtra stmavne.

vajicko0210
6. jan 2016

@butterfly333 však kuk aj mne 18dc skoro nič a 19dc uz to tam bolo a ešte sa drží aj 20 dc co je dnes 🙂

butterfly333
6. jan 2016

@kakatulik pozri to su minuly cyk.

vajicko0210
6. jan 2016

@kakatulik to áno,len moje cyklus skáče ako potovora ,od 30 do 36 ☹

butterfly333
6. jan 2016

@vajicko0210 ano máš krasne ovu tertíky držím palce snad aj ja teku budem mat.

vajicko0210
6. jan 2016

@butterfly333 verím že zajtra max pozajtra tam budeš mať koľaje ako hrom 🙂 🙂 🙂

vajicko0210
6. jan 2016

@butterfly333 a potom o 3 týždne tu obe dame pozitívne tehu testiky 🙂 🙂 🙂

dejna20
6. jan 2016

@butterfly333 ja mam tieto testy a mne netmavnu. Su rovnake cely cas slaba ciarka akurat v den pozit testu je pozitivny jak prase. Mne to vyhovuje. Aspon nemusim studovat tmavost ciarok

butterfly333
6. jan 2016

@dejna20 ano tieto su take už som ich raz skušala,
@vajicko0210 určite to dáme aj tehu budeme mat // baby niečo aby bol plodný hlien ??? už skušam všetko možne.

zuzannaaa
6. jan 2016

@butterfly333 stmavne z dna na den a z hodiny na hodinu ... Uz to poznam ;)

butterfly333
6. jan 2016

@zuzannaaa dakujem verim že ano. Brala som aj clostil snad pomohol

zuzannaaa
6. jan 2016

@butterfly333 na co je dobry clostil ?
Aj ja mam take stresy vzdy ze ne a potom stmavne ja chodim na sono. Ci folikuli rastie uz 3 ciklus bude tento mesiac ... Sprav si termin a mas to 100centne aj budes vediet presne kedy

denidi
6. jan 2016

@butterfly333 grepovy dzus na hlien pijes?

butterfly333
6. jan 2016

@zuzannaaa čo si mám spravit?? Clostil na dozrievanie folik

butterfly333
6. jan 2016

@denidi jem čerstve grepy pijem vela tekutim. Som čitala že na plodny hlien treba vela tekutin.

denidi
6. jan 2016

@butterfly333 ano presne tak 🙂 pocuvaj moja,mne pomaha (podotykam mne,na ine to nemusi fungovat)decky fenyklovy caj sunarek,ten granulovany 😀 ono ja som tak nahodou na to prisla,ked som bola v septembri po laparke,strasne ma nafukovalo a bolesti bruska stale,tak mi jedna poradila tento cajik,ale nie ho pit,ako sa robi detuskam,ale nasypat si do ruky a papat ho,paaanecku,ja ked som potom mala ovulku,tak hlienik bol taky kvalitmy,ze wau 😀 potom som na to zabudla a veru hlien nic moc,tento cyklus som zasa jedla caj a cuduj sa svete,zasa hlien super 😲 zacala som ho jest tyzden pred ovulkou . a ked som citala o fenykli,tak je to mimo ineho aj sekretolytikum,takze fakt je,ze to moze byt pravda 😉

butterfly333
6. jan 2016

@denidi juuj to si mi mohla napisat skor škoda a keby si ho kupim zajtra za ako dlho začne učinkovat hned??

lauritka
6. jan 2016

@denidi dik za tip , aj ja vyskušam, lebo u mna hlien bieda.. a ani grepy nezaberali. 😕 kde sa da kupit, v lekarni ?

monika1791
6. jan 2016

@butterfly333 Ja som mala v 14DC slabu ciarku a v 15DC uplne pozit.ovu test takze ovu utcite len budes mat

denidi
6. jan 2016

@butterfly333 ono ja som si to tento cyklus len potvrdila,lebo laparku som mala pred 4mi mesiacmi a fenikel so vtedy jedla a hlienik krasa,no potom som dva mesiace nic a preto som stale premyslala,ako to je mozne,ze vtedy bol a potom dva cykly nic,tak som vyvodila,ze fenykel,prestudovala som si na nete,co vsetko sposobuje a zacala jest a hlien sa dostavil 😀 ja som ako pisem jedla tyzden pred ovu,tak neviem,ci za den dosiahnes vysledok,ale skus 🙂 joooj nikto hlien nejak nepominal v poslednej dobe,tak ma nenapadlo a nakoniec overila som si to az teraz 😀

denidi
6. jan 2016

@lauritka ja ho kupujem v tescu, verim,ze zaberie aj tebe 😀 moj hlien totizto tiez stal za dve veci vacsinou 😉

butterfly333
6. jan 2016

@denidi a to možem normalny fenikel jest že

lauritka
6. jan 2016

@denidi no vyskušam 😉

denidi
6. jan 2016

@butterfly333 moja je to granulovany caj sunarek,kupis ho v tescu a nasypes si trebars 5krat denne do ruky a zjes 😉 mne straaasne chuti,ja nemam problem zjest pomaly celu pikslu za tyzden 😝 ale jasne vsetko s mierou