Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@denidi zajtra kupim a skusim aj ked neviemči to zaberie ked ovu mám mat zajtra pozajtra,ved skusim.a musí byt značka sunarek?lebo son našla aj iný Hipp
@butterfly333 jasne vyskusaj 😉 ja som predtym skusala grepy,dzusy,acc long,lanove semienka,kokosovy olej a co ja viem,co este a prd,budem rada,ked aj vam pomoze 😉
@butterfly333 aaa hej aj hipp ma fenyklovy cajik,tak to je podla mna jedno
@denidi to iste som aj ja skušala ni nič mocc 😒
@butterfly333 ved vidis ako to naskocilo...o jeden dva dni sa mohla ovu posznut. 🙂
@kakatulik snad ano skusim zajtra
Zaujímavé,to musím skúsiť aj ja 🙂
@moncici67 urcite nie,dávam tomu max dva dni 🙂
ja sa v tom vôbec nevyznam @vajicko0210 ale dufam ze mas pravdu 🙂
@vajicko0210 ešte niekde 1-2
Dni
Dostala som srdiečko, ktorej dobrej duši ďakujem? 😊
Ahojte baby viete mi poradiť? Kolky deň je možné aby ukázal ovulačný test tehotenstvo...Ako rychlo silnie ružová čiarka na ovu teste ak niekto máte také testy odfotene prosím môžte ho pridať?. Ďakujem
@lucija1 tam vobec nemozme hovorit o nejakom pravidle.. tmavnut moze ovulacny aj pred ms, pretoze hladina LH koliše.. jedine ak cca kratko pred terminom ms najdes prudko pozitivny, tak je to podozrive. kuk priklady. potom uz aj na tehotenskom ukaze.
ale su pripady, ked ovulacny stmavol az po kolajniciach na tehu teste..
cize ja radim radsej testovat tehotenstvo tehotenskym testom 😉
aby si sa nenamotala.
@moncici67 mno skús radsej po obede a nepi pred tým aspoň 2 hodky 🙂 mne uz vyšiel pozitívny tak som robila pre istotu 2 🙂
@inka791 Aj ja si myslím že je to blbosť, ta to ešte zbytočne zmetie a potom len nervy ti to urobil 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 zajdi na folikometriu ci ako sa to vola .... a dr ti povie kedy bude ovulka
@vajicko0210 to je choré podľa mna tehu tehu ovu ovu 😂😂😂
@zuzannaaa ano idem zajtra som objednana na folik aj preto lebo beriem clostil.
@denidi dnes som si kupila ten sunárek feniklový no pojedam ho no nič moc tá chut. 😖

@lauritka jj som potom zvedava 😀