Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@denidi no dufam že áno.a kolko toho mám zjest? 😀
@butterfly333 nemam presnu davku,kedze mne chuti,tak som si supla viackrat denne do dlane a zjedla,daj aj 5 aj 6 krat
@laauraa Ahoj.Po duphastone ti tak dlho meškala MS?Ja ho dlho beriem a to sa mi este nestalo
@monika1791 a ako ti ho kázala brat? Mne od 11dc ale ja mam pravidelný cyklus a kocky v snazilkach mi písali ze radšej nech nasadim po ovu
@inka791 No ja ho beriem uz asi pol roka..od 14DC 10 tabletiek a ked ich doberiem tak dostanem na 4 den MS.Cyklus mavam 26dnovy.A ty?
Ja som brala dufkeďdufaston IUI hned ako som ho dobrala a nebola som oplodnena tak som dostala mrchu cca na 2 deň... on myslím funguje tak,že zabraňuje jej spusteniu alebo tak nejak.
@inka791 ahoj nie nebyva mi na zvracanie, a beriem od 15-24 dc a ano prisla :(
@monika1791. Ahoj ved ani mne a beriem ho sice len 4 mesiace... A 11dni mi meskala :(
Najskôr som brala clostydeptil na tvorbu folikul,keď boli dostatočne velke pychla som pregnyl na druhý deň sme bežali na kliniku a nasadili dufaston na udržanie plodu a tuším po 14 dňoch som ho mala vysadiť a spustili sa kramy ☹
@butterfly333 tak skús ešte neskôr,možno sa posunula... a možno príde zajtra... chodíš na folikometriu? Keď ti dala clostil?
@butterfly333 ale este sa mi zdá belsi ako tie pred co si mala ☹
@monika1791 mne kázala od 11dc ale som sa zľakla keď mi baby povedali ze mi pokazí cyklus a mam dať po ovu tak som tak dala pôjdem na sono pred ovu a opýtam sa jej nato. Mne býva na vracanie a čakám 10 MS
@vajicko0210 ano na folik idem zajtra,ved prave že aj ne sa zda že ten prvý je tmavší,dufam že mi ovu pride.
@inka791
@monika1791 zeny duphaston sa berie po ovu lebo si ju stopnete ...10dni
Baby tak aj ja som dnes dostala duphaston od dr.lebo som zacala spinit mam brat jednu tabletku kazdych 8 hodin mala s tym niektora skusenost ? A ja som svoje tehu zistila na zaklade ovu testou lebo boli 18 dni pozitivne tak som spravila tehu a bol tam duch.
@iwulqa ja som tiez brala duphaston kvoli spineniu + ascorutin a gyn mi pichla nejaku injekciu ked som tam bola, asi dicynone
@zabka1987 moja čo povieš na moje ovu testy
@butterfly333 a kde su tie testiky?....uz som nasla.
@butterfly333 tak potom si myslím že ti ešte len príde a to ideš tento mesiac prvý krát? Ja keď som chodila ,som chodila od 10 dc. Prvý mesiac som mala folik veľký az na 19dc. Druhý mesiac mi dorastol 15 dc a na 3 krát už na 13...
@butterfly333 a ešte sa mohlo stať ze si ju uz mala skôr...
@vajicko0210 ano po clostile idem prvý krat kedže boli sviatky a robia až zajtra,no neviem či už nebola lebo bolesti som mala od 10DC do dnes no netestovala som skor ked pisali baby žo ovu mali neskor tak neviem snad to bude v poriadku ale ani ten poldný hlien nemám ešte. 😒
Ahojte baby taká otázočka že ráno som mala skoro pozitívny testik a teraz poobede už o niečo slabší aj hlienik mam myslite ze dnes ovu? ;)
@butterfly333 a neviem či sa mi trošku nezda ze ten 12dc si mala aj najsilnejšii test. Len ta nechcem zmiasť,ak to náhodou tak bolo dúfam že ste aspoň stihli 🙂 🙂 🙂

@butterfly333 sto ludi sto chuti 🙂 podstatne je,ze pomoze v tom,v com ma 😉