Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@korytnacka1981
@dejna20
Baby a pomohlo to lebo sa strasne bojim odkedy som si dala tebletku tak mam pocit ze pri kazdom utretiam trochu cerveneho.
@ivka7183015 kde su testy? (Foto)
@vajicko0210 ano 9DC 11 DC13DC 14DC bol sex tak ja neviem dufam že bude ovu tento mesiac.
Baby tu je fotka v noci som cítila podbruško mohla byť ovulka v noci?
@butterfly333
@ivka7183015 ešte ale nemáš pozit ovu.
@butterfly333 a ak aj bola tak ste stihli 🙂 aj my tak,uz len čakať 🙂
@butterfly333 oukyyy tak čakáme 🙂)
@vajicko0210 no neviem sa mi to nezdá snad to bude ok.
@ivka7183015 ešte nemáš poz testy,ešte počkaj 🙂
@ivka7183015 ani ja som asi nemala neviem sa mi to nejak nezdá.alebo bola skor.
@ivka7183015 vsak kuk moje som dávala včera,pre kontrolu 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 ale BUDE,nemozeme negatívne myslieť 🙂
@vajicko0210 len som z toho trocha zmetená mohlo sa to posrat tým clostilom žeby nebola ovu či ???
@butterfly333 Nebude to náhodou trošku neskôr pozitívny? Skusas aj večer?
@butterfly333 ako my sa snažíme aspon každí druhý deň tak uvidíme ktorý deň cyklu si? Ja 15 ale cítim sa pod psa úplne nachladena ;/
@butterfly333 ja si myslim,ze este len pride....ved zajtra ines na tu folik.tak ti doktor presne povie ci bola,alebo este iba bude.
@michhaela skušala ale neviem na nomnič len neviem či som nepila predtým lebo moč bol taký bledučky, ☹ čo nebude ovu??
@ivka7183015 aj ja som dnes 15DC bolelo ma velmi podbruško tak 5dni dozadu v kuse.
@kakatulik dufam že príde ved uvidím čo povie gyn
@butterfly333 ,ale co znamenali tie tlaky pred 5dnami?
@butterfly333 tak si ho skús urobit ešte raz teraz... Neviem ale ved clostil je na to aby sa ti folikul robilo viac,alebo presnejšie aby sa ti urobili. Tak nemyslím,skôr ešte len príde alebo bola.
@kakatulik no bolelo ma podbruško vaječniky ale to asi z clostilu.no možno bolaaj ovu skor,testy som začala robit až od 12DC
@kakatulik
@butterfly333 Tiež si myslím že ešte príde nie vždy môže ovulka padnúť na daní deň z predchádzajúceho cyklu...Ja napr teraz krvacam už 4DC a to minulé cykly som mala krv len tri dni a vždy podľa kramov ako sú dlhe bude neskôr ovu....
@butterfly333 a keď si mala tie bolesti tak možno vážne aj bola,však ti to aj tak sedi na 10-11 dc ,ci?

@ivka7183015 podla mna ano dnes zajtra.Ja zatialhlien nemám,maš taký natahovacííí??