icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
7. jan 2016

@vajicko0210 ved to že ja som mala ovu vždy a v poriadku neviem prečo mi gyn dal clostil asi sa mu zdalo že mi nedorastol folik ked som bola na poslednej folik lebo jeden tam videl 15mm a to som bola tušim už po ovu vraj asi už jeden praskol a videl tam ešte jedne.Tak ja neviem

dejna20
7. jan 2016

@iwulqa tak v konecnom dosledku pomohlo, kedze maly ma uz 2,5roka 😉
Ale to spinenie sa mi aj napriek duphastonu vracalo 5,10 aj 16tt. Ten posl krat som bola aj v nemocke tam mi doki, ku ktoremu som potom presla a unho aj rodila povedal, ze to mam z krcku spinenie, mi ho dako vycistil a odvtedy ňbol pokoj. Plod bol stale ok.

korytnacka1981
7. jan 2016

@iwulqa ano mne zabralo, pomohlo, hlavne klud

iwulqa
7. jan 2016

@dejna20 dakujem ja uvidim za tyzden na sone ci je vsetko v poriadku leno teraz bolo vidno len vacok a plod a dok povedala ze na ten tyzden vyzera tak ako ma.

butterfly333
7. jan 2016

@vajicko0210 no neviem to je praveže možno sa posunula z clostilu a bola skor .

dejna20
7. jan 2016

@iwulqa mne tiez v 5tt tak isto az v 7tt bolo aj srdiecko. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne 😍

dejna20
7. jan 2016

@butterfly333 ja som clostil este nebrala ale svagrina hej a nu si potom objednal a pozer tie foliky a jej daco puchol aj povedal, ze kedy sa maju snazit. Teba nesleduje?

butterfly333
7. jan 2016

@dejna20 ano zajtra idem.na folik.

iwulqa
7. jan 2016

@dejna20 dakujem tesim sa na to dalsie sono.

inka791
7. jan 2016

@ivka7183015 neni ešte pozitívny už sok písala ze iné musia byt rovnaké a mna boli v podbrušku pár dni pred ovu a v jej den nenormálne až pichá a tu ju vždy mam . Podľa môjho programu 4 den keď začínam testovať

vajicko0210
7. jan 2016

@butterfly333 si myslím aj ja,mno každopádne zajtra budeš mudrejsia a daj vedieť 🙂

butterfly333
7. jan 2016

@vajicko0210 ano dam info,najskor idem rano na rehabko potomku gyn

vajicko0210
7. jan 2016

@butterfly333 oki,ja už len čakať ci konečne ta mrcha nepríde,lebo zas sa nedockame takeho mesiaca ze budem mat muža doma keď teba ☹

vajicko0210
7. jan 2016

@vajicko0210 oprava: keď treba 🙂

dudenka
7. jan 2016

Ahojte s manzelom sa snazime o babatko nieco vyse roka. Podla. doterajsich vysetreni som vraj ok. Posledne mesiace si zistujem ovulaciu za pomoci ovu testov. Pred dvoma dnami som mala plodny hlien- natahovaci, priesvitny. Bola som 22. DC. No do dnesneho dna mi ovulacny test ovulaciu nepotvrdil. Testujem sa viac krat denne a pred testovanim 2 hod. nepijem. Tak ako je to mozne? Dnes som 24 DC, nie je to na pripadnu ovulaciu neskoro? Poslednu menstruaciu som mala na 34. den cyklu. Cize tie moje cykly su take dlhsie.

kakatulik
7. jan 2016

@dudenka ak sa ti tento cyklus este z nejakého dovodu predlzil tak je to dost dobre mozne.Testuj dalej.Bazalnu teplotu nemerieas?

dudenka
7. jan 2016

Inak mam uz 30. A tie otazky, kedy uz budete mat babatko mi lezu poriadne na nervy. Kiezby to bolo jednoduchsie...

dudenka
7. jan 2016

Nie, bazalku si nemeriam. Asi by bolo dobre aj toto sledovat...

vajicko0210
7. jan 2016

@dudenka a manžel bol na vyšetrení? A ovu testiky nemáš odfotene?

dudenka
7. jan 2016

Manzel ide tento mesiac na spermiogram. A testiky som zial mefotila. Uz sme mysleli, ze pojdeme do centra as. repr. do Martina. Pockam na najblizsiu menstruaciu a ked dojde, objedname sa tam. Uz sa nam nechce tolko cakat. Manzel ma 38, ja 30 a pol..

butterfly333
7. jan 2016

@vajicko0210 ved to čakanie. No ja už sa tym nezaobram ked bola už ovu tak sex bol takže spravili sme čo treba. Ak to zas nevíde ideme dalej.

lalia87
7. jan 2016

Prepacte baby,ale som taka nesvoja. Pisala som aj na snazilkach,ale ono to ma pokracovanue. V skratke. Moze byt slaba menstr aj cez tehu? Lebo..o 4dni skor mi zacalo spinenie ako malo- nikdy nechodi skor, trvalo 4 dni co trva inokedy max. 2, potom sa spustili marhy na 4 dni,myslela som ze je uz konec a jak pozeram tak pozeram zas mam spinenie,teda uz dva tyzdne stale nieco. Nemate s tym skusenost?

vlasatica
7. jan 2016

@iwulqa uvidis vsetko bude dobre.drobcek sa zahniezduje,takze mozno niejaka cievocka praskla. Drzim palceky 🙂

butterfly333
7. jan 2016

@dudenka aj my rozmýšlame ak sa nezadarí pojdeme na IUI nechcem už čakat mám 36r a nechcem rodit ako 40ročna.

moncici67
7. jan 2016

@inka791 tak stale nic 😒

iwulqa
7. jan 2016

@vlasatica dakujem aj si to hovorim len sa nechxem tesit do predu

monika1791
7. jan 2016

@zabka1987 Sak ja ju beriem po ovu 🙂 tento mesiac som brala od 15 DC

sandria33
8. jan 2016

Ahojte, ja som testla ovu testik a zdal sa mi pozitivny, co poviete?

sandria33
8. jan 2016

Okolo obeda som mala bolesti, testovala som vecer o 19:30a rano sme sli na to. Je nejaka sanca,co myslite?

inka791
8. jan 2016

@sandria33 chod nato 😀