icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka ale to moze kludne byt, ked si tehotna...vytok normalne byva.... bud kludna....nic sa nedeje...test mas pozitivny...pekne oddychuj....

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe joj kiezby...aj ma boli brucho akoby som mala dostat

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka ved aj ja som to mala vcera, pamatas....?...neboj....ak chces byt kludna, urob si teda este dnes test....

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe spravim si rano, nemam kupeny, pisala som muzovi nech kupi...ach jaj to su stresy..pomoc..lenze ciarka moze byt aj ked sa deje nieco zle,nie?ved hcg tam stale nejake je

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka nic sa nedeje zle....neboj...je to len slaby vytok?...teda len akoby hlien zafarbeny?....

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe ano

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka tak to je pohoda....nic sa nedeje...len sa nekontroluj....uzivaj si, hladkaj brusko a objednaj sa sup k lekarovi....

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe zajtra pojdem rano hned k lekarovi....boze ja som v strese teraz, strasnom

nefertitka
2. okt 2013

@nefertitka ale volala som teraz sestricke a povedala mi, ze v case MS to moze byt, ale ze si mam zajtra prist pre duphaston...a ze hlavne to moze byt ak som neskor v cykle otehotnela...jezis, len nech sa nerozkrvacam

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka ved si vravela ze mas doma....tak sup, nasad si ho teda, ak ti sestricka povedala, ze mozes....vidis, som ako sestricka...je to v pohode....pekne lez a oddychuj...nic tazke nedvihaj a nerob....

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe len ci si ho dat hned alebo prvu az vecer...

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka toto davkovanie ja neviem, nebrala som ho nikdy....ale asi mozes hned....neviem....porad sa s babami co maju skusenost...ale uskodit asi nemoze, nie?

orionka1
2. okt 2013

@lusipe ahojj, no ja budem vediet ci sme nieco zasiali az o 2tt , mam akurat den po ovulke , ale tento mesiac som to nejak doplietla a vsera sme uz nesnazili lebo som pracovala , takze uvidime , ci tam bola nejaka s ruzickou a ukecala to vojko 😀

https://www.youtube.com/watch?v=lC_fLR2tn9A

videlaa si toto videjko 😀 😀 😉

orionka1
2. okt 2013

@nefertitka moja klud, vela zien ma take mierne krvacanie alebo ruzovi vytok prvy mesiac , tehu moja segra mala normalne menzes prvy mesiac tehu a teraz ma maly 9 rokov , sice uz nie je taky maly 😀 ked si to precitas na nete o tom, pisu ze je to bezne , ale ak sa strachujes , chod radsej k doki 😉

kukadielko
2. okt 2013

@lusipe menzes mal prist teoreticky v sobotu. Takze dnes mi meska 4 den... Ved uvidime. Nic ine, ako cakat ani nemozem 🙂 Drzim palce aj ja tebe, aby sme sa naraz z tejto temy presunuli do tej krajsej... 😉

nefertitka
2. okt 2013

@orionka1
@lusipe ale tak ma boli brucho ze az...a prsia nebolia:(

lusipe
2. okt 2013

@orionka1 jej to bolo krasne....mile....tak snad nam vsetkym taky bojovnik prisiel 🙂....mooc drzkam palce...a sup teraz cervene vinko, mne narastla z toho krasna sliznica... 🙂
@kukadielko tak to uz ti pekne meska...a zvyknes mas presnu?....a kolko sa o babatko pokusate?

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka moja, prsia nemusia boliet...to nie je pravidlo....a brusko aj mna bolelo vcera,ved vies, ako som pisala....nic to nemusi znamenat...a ty mas test pozitivny....

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe a uz ta neboli?

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka dnes menej...iba sem tam....nejako to ustalo...iba ked sa na to sustredim....tak uz sa radsej nepozorujem....kazda sme ina....ja napriklad podla mna nikdy vracat nebudem....ani neviem ci som vobec niekedy vracala len tak...ja mam dobry zaludok...a ine baby zase toto maju...takze klud....neboj sa...alebo ak mas podozrenie, kludne chod do nemocnice....

orionka1
2. okt 2013

@nefertitka moja klud, ja pri Lilinke som nemala ziadne priznaky tehu az do 8tt , len husty vytok a krce v bruchu ako pri mrche a prsia ma zacali boliet asi len v nejak 13tt

@lusipe dobre nie , to som nasla este pred ked sme sa o Lili snazili , stale sa smejem z mojim , ze mala ruzicku 😀

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe ja som tiez nevracala, ale bolo mi strasne zle...
@orionka1 krce mam teraz aj ja

lusipe
2. okt 2013

@orionka1 tak liluska vma priniesla ruzicku....krasne 🙂....to som zvedava, ci aj teraz pridu nejaky bojovnici, kludne aj s hrebickom 🙂.....tak ako pises...ja by som pri prvej dcere ani neverila, az ked vyslo brucho v piatok mesiaci....mne nebolo vobec ze nic....
@nefertitka bude to dobre....uvidis....

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe dufam...uz som si dala duphaston

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka super....sikula....pekne lezkaj a nic nerob...pusti si nejaky dobry film alebo citaj nejaku super knizku 😉

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe no nemozem, dieta ma nenecha 😝 ..sice este haja,ale ked sa zobudi,mam po klude

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka tak citajte knizku v sede 🙂.....

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe ved sa pokusim ju takto zabavit...ona totizto neobsedi ani sekundu 😝

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe ty ako si na tom dnes s prsiami?a kolky DC si to?

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka no mna pobolievaju, ale nie na umretie .... ale mna ani pri dcere neboleli....a som 34 DC...menzes som mala mat v piatok sobotu minuly tyzden....