icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe a zvykne ti to meskavat?lebo to vyzera naozaj nadejne 😀

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka mne nikdy nemeska...max. mam z 28 dni 29 dni....takze neviem co to moze byt....ani som nic nebrala co by to mohlo ovplyvnit a este som sa nadajala cervenym vinkom aby to spustilo....tak neviem co si mam mysliet....este dam asi tomu do piatka cas a podla toho uvidim... a potom uz rovno mozem ist asi k lekarovi, lebo to bude skoro 10 dni meskat...

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe ja ta obdivujem, ze to vydrzis sa netestnut 😉

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka vies ako ma to skrie a co prezivam?...ale viac sa bojim, ze budem testovat a mozno to je len prechladnutie...i ked som nemala kde....ale radsej som opatrna.....

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe neviem si ani predstavit, to by som nedokazala...🙂

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka vies, ja mam ist teraz na IVF....mam uz doma aj lieky....to by bol obrovsky zazrak.... 😉 preto sa tak bojim a som opatrna....ale ak to nevyjde, tak o mesiac s IVF...ci myslis, ze to uz je dlhe meskanie?

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe tak ked vravis, ze ti takto nezvyknu meskat, tak je uz dlhe...nam sa mala takto nedarila, uz sme boli tiez objednani na IVF a zrazu sa podarila z jedneho sexu, ktory sme praktikovali aj tak iba preto, ze vonku lialo, v telke nic 😝 ...som neverila

nefertitka
2. okt 2013

tak sme tam zavolali, ze sme tehotni 😉

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka jezis tak snad pojdem v tvojich kolajach..... 🙂.....to by sme ani od radosti neprezili obaja....tolko sme chceli a teraz len tak bum...no uvidime co boh chce... 😉

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe moze sa to fakt stat, teda mozno sa uz stalo;) ja som dlho neverila;)moc vam drzim palce, aby to tak bolo 😉

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka si velmki zlata....ved aj ja vam.... 🙂...to by sme boli uplne rovnako 🙂....

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe ved to, dufam, ze to obom nam vyjde...ja sa stale bojim velmi...mam taky zly pocit, akoby to nemalo vyjst

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka no rychlo pozitivne myslenie nasadit...a teskaj sa....i ked viem ze si opatrna...ale zajtra ides k lekarovi....a mozno uz babatko uvidi, nie?...ci kedy je to mozne uz vidiet?

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe este nie, az niekedy v 6tt vraj aj to len mozno...

nefertitka
2. okt 2013

uz to zacina byt take hnedo- ruzove

ceresnicka10
2. okt 2013

@lauritka ahoj prosim mozem toto povazovat uz za pozitivne?zeby som sa dockala?

ceresnicka10
2. okt 2013
ceresnicka10
2. okt 2013

A takto po vyschnuti a druhy onpol hodku neskor🙂 sa tesiiim prepacte ze tolko krat ale sa teaim ze asi teda ovu...

kukadielko
2. okt 2013

@lusipe teraz druhy mesiac, no predtym som mala kyret...

seraa
2. okt 2013

@ceresnicka10

ahoj, ako je mozne ze tam mas dve ciarky aj 13 aj na 20 dc?

seraa
2. okt 2013

dievcence posudte prosim

prebehla tam niekde ovu alebo nie ??

cyklus mavam 26-29 dni a testy su od 11 do 14dc mne sa zda ze nebola ale nechapem teda ci uz ovu bola pred alebo este len bude

ceresnicka10
2. okt 2013

@seraa toho 13 teho este kukok chybalo ale dnes uz su obe silne🙂)

ceresnicka10
2. okt 2013

@seraa este nebol pozitivny takze testuj dalej🙂

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe tak spinenie pokracuje, uz je ten hlien taky viac krvavy, raz taky, raz iba troska hnedy...urobila som si test a ciarocka je oproti vcerajsiemu rannemu silnejsia...teda teraz pred chvilou som si ho robila...
tak keby sa nieco zle dialo, ciraka by asi nesilnela, ci?

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka jasne,je to bezne spinenie na zaciatku tehu...neboj sa....ked silnie tak je dobre....len pekne chod zajtra k lekarovi...urcite ti povie co a ako...

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe esteze aspon ty mi pises take pozitivne veci🙂

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe nebude to dobre, teraz som mala uz krv na papieri

lusipe
2. okt 2013

@nefertitka zlatko,pockaj este chvilku,mozno je to fakt normalne ked test je pozitivny....uvidis do rana....velmi myslim na teba....drzim palceky a verim ze to bude dobre....ja zase nemam ziadne priznaky....ale bude ako bude...

nefertitka
2. okt 2013

@lusipe dakujem 😵

elinka84
2. okt 2013

@nefertitka ahoj sledujem Vás tu tak na pol oka...a strááášne ti držím palce a neboj, veď toľko žien malo normálne mrchu prvý mesiac a majú krásne zdravé dieťatko...viem že sa bojíš - každá sa bojíme na začiatku tehu, ale ako ti radí lusipe - nestresuj, oddychuj a dobre že si si dala ten duphaston. Ja si pamätám, že v tehu som ho brala 2x denne až do 4 mesiaca. A ak máš doma aj acsorutin aj ten si kľudne môžeš dať 1x denne...
Ja stále čakám na pozitívny ovu test dnes som 15DC a ovu test sneho biely...tak sa hádam dočkám.
Zajtra ráno napíš čo a ako... držkaj sa.. 😉