Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Dakujem baby ☺
@butterfly333 aj ja som si myslela...ale stale je ciarka slabsia nazivo ako ta kontrolna.. preto som testla dnes a dnes uz je slabsia :/
@lauritkatesty super,potesila si ma.Testy ma ale tento mesiac sklamali.A bazalna teplota mi zatial vzdy ukazala,ze mi ovu prebehla,takze som nadmieru spokojna.Snad coskoro aj to babo bude.😊
@karolina196 mozno ze si len vrchol nevystihla. zvysenu hladinu LH by mali ukazat. bez toho nepraskne folikul
@red_cat mne sa zda ten 14 dc ako pozitivny 😕
@sewie nadhera, velmi sa tesiiiim, muah na licka 🙂
@lauritkatesty
@kakatulik snad mate pravdu🙂 ak ano, tak sme sa trafili:D len sa mi nezdalo ze stale je kontrolna slabsia..a ze vzdy ked som testovala vecer tak takmer neviditelna ciarka..
@inka791
@monika1791 ahojte tak ms som mala taku divnu dnes som 3dc a vlozka cista, prvy a druhy den bola celkom normalna ale medzi krvou mam taky hlien ako keby, samozrejme krvavy, ale skor do hneda ako do cervena neviem myslite, ze mam po ms este testnut? Prsia uz ma tak nebolia tak neviem ale ta ms trva 3 den a je dnes skoro ziadna myslite, ze mozem byt aj tak tehu?
@laauraa no všetko je možne ved skus tehu test.
@laauraa ja som spinila 3-8 dni pri kazdom tehu, po kvapkach na slipke a netestovala si ?
@butterfly333
@korytnacka1981 no testovala pred ms hore je test na ktorom vidiet ducha a je to urcite duch lebo som ho cez svetlo presvietila po uschnuti a je tam slaba ciarka keby to bol kanalik tak je ciarka priesvitna mi napisla jedna baba tak som to vyskusala a odfotila, no ja praveze som aj krvacala celkom dost tak neviem :( ked uz dnes nebudem krvacat co od rana nekrvacam, mam len po utreti taky ruzovucky vytok tak skusim testnut..
@laauraa no keby si bola tehu uz v case ms, tak mas kolajnice na teste... tam sa to nemoze zdrzovat to hcg pri prosperujucom tehotenstve.. mas hold slabsiu ms, aj to sa stava.
@korytnacka81 tak teraz to potvrdil aj digi testik 🙂 uz sa pomaly zacinam vytesovat
@sewie a ja ze kde si zmizla.. 😵 milujem tie testy skoda ze to tam nezostane vysvietene na furt, ale len par hodin
Prepáčte, že to sem dávam, ak budú protesty, tak to vymažem. Začínam s IVF, lebo mám predčasné ovariálne zlyhávanie a zostalo mi cca do 60 ks ovulačných testov One Step. Pri mojej diagnóze to vraj nemá zmysel používať, tak ak by ste mali záujem, tak píšte. Najradšej by som to predala celé naraz (15€ aj s poštovným v rámci SR).
Babyyyy ovu test stale negat no som mokrá jak šlakBT stálepred ovulačná mysliet že može byt ešte ovu alebo vobec nebude aj ked som brala clostil?? Už ma to nebavííí
@butterfly333 tak potom zeby ten druhy folik podrastol, este tomu aj tak davam aspon den, ze nieco vyskoči.
@lauritkatesty no uvidim snad áno.inak ak by bolo po ovu tak by sa zmenil aj hlien na kremovy husty mam pravdu?
@butterfly333 ano hlien sa pomerne rychlo po ovulke meni.. dokonca uz v den ovu sa moze zacat "kazit"
@lauritkatesty tak prečo som mokrá a mám priesvitný ani nie hlien len mokre ako voda a dost.ani nakrčku nieje biely hlien len mokro
@butterfly333 no ved to byva aj taky hlien pred ovulkou 🙂
@lauritkatesty takže ešte možem mat ovu že?
@lauritkatesty
@butterfly333
@kakatulik tak ovulacia na seba nenechala dlho cakat.. asi pol hodku po tom co som sem pridala otazku a testiky tak ma chytili dost silne ovulacne bolesti, ani som sa nemohla vystriet.. teda rano 14Dc bol pozitivny test, dnes ovulacia a od zajtra mozem ratat 1dpo?🙂
@butterfly333 ahojj ja som dnes tiež tak ako ty 17 dc a cítim sa,, mokro,, hlien priesvitný naťahujúci a test ešte stále negatív ;(cyklus mávam 30 dňový
@ivka7183015 no ja som na tom tak isto ibaže hlien sa mi nenatahuje ☹ ☹ ☹ ☹
@ivka7183015 o dva dni ovulujes cize zajtra vecer snazte!
@butterfly333 ty uz Budes po.....možno.Mal lekar predsa len pravdu....mali ste Styk?je tam sanca?
@sara34valentina ano mali sme no keb ovu bola prečo som už druhy den uplne mokra? A ovu test tmavne boli ma troch prava strana veječnik kde je ten folik a prečo BT nestupla

@red_cat vyzera na 14Dc pozit si myslím.