icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dejna20
9. jan 2016

@butterfly333 a nemoze to byt nej vytok? Ked sa to nenatahuje?

butterfly333
9. jan 2016

@dejna20 ja neviem mavam to vždy pred ovu

ivka7183015
9. jan 2016

@sara34valentina ozajjj si tak myslís?;))) parada zajtra sa Ti ozwem ;)

lauritkatesty
9. jan 2016

@butterfly333 jasne. a este ked mas aj dole teplotu.

lauritkatesty
9. jan 2016

@red_cat ano,ja to tez tak mavam, po ovulke tie bolesti polavia..

denidi
9. jan 2016

@butterfly333 ty len pekne snazilkuj a ak teda ovulka este len pride,tak budes mat istotu,ze ju neprepasies 🙂 inac,nezvyknu ta po ovulke bolievat prsia?

butterfly333
9. jan 2016

@denidi nie moja prave že ma nikdy prsia neboleli ani na začiatku tehu,a možno ani ovu nebude neviem čo ak nebude?lebo keby som mala ovu tak mi BT stupne

denidi
9. jan 2016

@butterfly333 neviem ,nemam s clostilomosobnu skusenost,len co som si ns forsch precitala,ale este ma tak napadlo,co ked si ovulku mala napr. vcera ranoa tvoj dr prave videl prasknuty folik,tak teplota ti dnes este nemusela stupnut,ved odmeraj este zajtra a uvidis,juuuj ale si napinava,asi vsetky sme zvedave,co sa z toho vykluje,ale moc ti drzim prstiky a neboj,dobre to dopadne 😉

moncici67
9. jan 2016

no je toto uz mozne? ja sa toho pozitívneho testu asi nedockam 😀

sara34valentina
9. jan 2016

@butterfly333 mokra si aj po ovu, ono nevies presne odsledovat vytok, furt sa meni a ked beries kadeco od gyn ako si pisala tak to ovplyvnuje aj tvoj vytok, ja som mala vzdy natahovaci priesvitny a vela cca 4dni a na 6den bola az ovulka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, mokro aj po ovulke taky ten pocit a asi cca 3dni po ovulke kremovy 😉 😉

sara34valentina
9. jan 2016

@moncici67 dockas alebo si len nezachytila, aky mas dlhy cyklus?

sara34valentina
9. jan 2016

@ivka7183015 drzim palce 😀

butterfly333
9. jan 2016

@denidi no veru moja je to napínave a BT budem merat nadalej som aj ja zvedava čo z toho bude včera aj dnes som troch citila pravu stranu kde je ten folik.

butterfly333
9. jan 2016

@sara34valentina taketo mokro mavam každy mesiac no ten natahovaci som nespozorovala a to robim čo sa da grepy pitny režim pohyb no nič. Asi to bude možno problem.

sara34valentina
9. jan 2016

@butterfly333 ok takze si myslis ze kedze nemas ten ovulacny hlien natahovaci ze to preto neodhadnes,,,,,, ono nemusi mat kazda zena mozno rovnaky, ale ako som uz pisala mne trval 4dni na 6den ovulka prve 4dni chu na sex, to je tak asi dane, a asi 2-3dni po ovulke kremovy....... ok cize grep ti mam pomoct na hlien? ja soí skor myslim ze jogurty, biely jogurt udrzuje hladinu , v tomto sa nevyznam ja som nikedy problem nemala pocas ovu furt natahovaci hlien ...viem ze ten pomaha spermiam sa dostat lepsie do vajicka , plavaju v nom rychlesjie a neuhynu, je moc dolezita flora, ale to tvoj gyn musi vediet 🙂 neboj mozno ho mas len menej..........................nic neboj ked budes mat byt tak budes 😉

moncici67
9. jan 2016

@sara34valentina cyklus mam tak cca 30-31 len minuly sa mi neviem preco natiahol na 45 dni tak neviem ci to nebude teraz cele posunute

sara34valentina
9. jan 2016

@moncici67 bude to bohuzial aj tento mes posunute.................takze testuj dalej, pred 4r som mala takyto nepravidelmny cyklus aj ja a ovu bola az na 25-27den 😉 potom som brala na detox tela spirulinu a ta mi upravila cyklus (co som netusila ze ma vplyv) na 29dnovy a ovu na 16-17dc..... testuj dalej poz.bude neboj nic,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, dufam mas dost testikov, drzimpalce, ak bude silniet radsej v ten den urob dva, si myslim ze coskoro bude pozitivny 😉 😉 😉 😉 😉

moncici67
9. jan 2016

@sara34valentina dakujem hej uz som objednala dalsie ovu testy :D ak pride urcite ju nepremeskam :D

ivka7183015
9. jan 2016

@sara34valentina ďakujem moja :-*

laauraa
10. jan 2016

@butterfly333
@korytnacka1981
@lauritkatesty akoze skusila som dnes testnut lebo mi to nedalo a nechapem ked nesom tehu tak potom preco mi testy takto ukazuju? Nechapem tomu vobec :(

vajicko0210
10. jan 2016

@laauraa Ja neviem ci sa mi to zda ale ja vidím malickeho ducha 🙂

jvlo
10. jan 2016

@laauraa je tam duch, ja som mala vcera takuto slabucku ciarku a dnes je uz viditelnejsia...

iwulqa
10. jan 2016

@laauraa aj ja tam vidim ducha neskusis digi ?

butterfly333
10. jan 2016

@laauraa moja aj ja ju tam vidím asi bude dobre ten digi.

denidi
10. jan 2016

@laauraa nooo aj ja vidim malinkeho dusika

korytnacka1981
10. jan 2016

@laauraa @/@ pekneee, mala by si testovat kazdy den teraz, ci bude naberat na intenzite, ciarocka tam je 🙂 urcite, dolezite aby silnela teraz

korytnacka1981
10. jan 2016

@jvlo takze si tehu 🙂🙂🙂 ???

zuzannaaa
10. jan 2016

@laauraa aj je dusik do ruzova tak by si mala byt tehulka .... 🙂 😲

lauritkatesty
10. jan 2016

tieto testy duchovali kočkam a neboli... ☹ a keby si bola tehu, uz to zosilnie od tvojho prveho ddušika. to je mamatest ze ?? .. jednak uz mas mršku.. to nie je vobec preukazatelny pozitivny testik..

jvlo
10. jan 2016

@korytnacka1981 vyzera to tak, ze hej....V utorok mam dostat ms, tak hadam nepride. Som po 2 potratoch, tak som opatrna.... tesit sa budem o par tyzdnov