Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 ked som otehotnela, mala som ovu az na 22 dc, normalne som mavala 16_17dc takze este to nie pos***te
@butterfly333 super tak dnes zbehnem do lekárne a idem na to. Treba ho brať v rovnaký čas a celý cyklus?
@janulka_1 ja ho beriem na obed ked sa naobedujem.
@korytnacka1981 moja ja už som zufala tak prečo mi gyn povedal že ovu už bola no BT tomu nenasvečuje,
@butterfly333 ak si pamätáš tak aj mne dr povedala, že ovu už bola (16DC) a predsa mi pozitívny test vyšiel až na 28DC (ja mám dlhé cykly). Možno ti telo zle zareagovalo a celé ti to posunulo alebo máš anovulačný. Nezúfaj, a testuj ďalej
@butterfly333 a celý cyklus ho berieš? Resp bez prestávky?
@janulka_1 moja brala som ho prvý krat od 5-9dc na 16Dc som bola u gyn a vraj ovu už bola no že ešte na pravej strane su dva foliky 14mm a 20mm no testík už nerobim lebo som minule všetko,nonechápem teda ako mohol povedat že ovu bola ked nebola.
@butterfly333 tak už len veriť, že sa podarilo. Kedy by si nemala dostať?
@janulka_1 ms by mala byt 23.1. no zadarit sa nezadarilo ked ovu nebola
@butterfly333 takze holky ja asi tento cyklus tiez bez ovu.skace mi to jak v cirkuse. 🙂 Nechapem preco, dnes je 30den cklu.uvidim kedy ms dorazi a skusim uz asi aj ja testy. ☹ ☹
@lululka22 ja asi tak isto no neviem som 19dc a BT 36,6
@butterfly333 vydrz este par dni, az potom rob zaver, tento mesiac je predsa len iny v tom, ze si brala clostil, nie je to bezny cyklus, tak to neporovnavaj s beznym cyklom, trpezlivost - ruža 🙂
@sara34valentina a predsa si mala prawdu ;)))je to tam ;)
@ivka7183015 jeeeej moja gratulujem k pozit ovu testiku.ja stále nič dnes teplota stale dole 36,6
@butterfly333 ozaj? :((( len sa nestresuj možno bola či? a graf nemáš? Ja nemeriam lebo som chora :/
@ivka7183015 nozačala som merat až ked som bolau gyn a vravel že ovu bola tak som rano zmerala BT a meiam a teplota je stale dolu tak ako ju mávam každy mesiac pred ovu .Tak nemyslím že už bola ked je BT stále dole.
@butterfly333 hmm tak neviem musíš asi veriť lekárovi ;)
@ivka7183015 asi tažko ved mi ovu nestupla je stale dole to je moja predovulačna BT 36,6
@butterfly333 a aj testujes,ci tento mesiac nie? Podla mna ti ovu este len pride 😉
@janulka_1 mne upravila cyklus riasa Spirulina, a ak mas pravidelny cyklus, naco si brala infolic?nepoznam to, moc ti v tom neviem poradit, ako dlho sa snazite?
@ivka7183015 na ta vidis , tesim sa stebou, takze ak bola teraz pauza, je nutne to zmenit, cize dnes v noci sexik , zajtra pauza, pozajtra sa ale musite snazit uz o 6tej rano -7mej v tuto hodinu ♥budem silno drzta palce, nech si 19ta co sa jej podarilo na tento postup 😉
@sara34valentina Musiii sa podarit pevne veríme 🙂)) dik moja pekný dník 🙂))
Baby chcela by som poradit viem ze to sem asi nepatri ale mam nekvalitne vajíčka a inofolic sa mi zda moc drahý a chcem si objednat cisty inositol v prásku.
http://www.ebay.com/itm/Myo-Inositol-250g-of-Pu...
Mam si ho potom rozrobiť vo vode približne tak ako ma inofolic cca 2 mg ? dakujem
@sara22 nie už nemám testy,
@ivka7183015 aj tebe ♥
@nikaaaaa ved si kup v tabletkach, budes to mat rozhodne jednoduchsie... Ja objednavam tu, bezkonkurencna cena a jednoduche uzivanie 😉
http://www.nutri-sport.eu/nutristar/0/0/3/52/9/...
@sara34valentina práveže nemám pravidelný cyklus. Mám od 25-53DC plus endo a lekárka mi odporúčila inofolic lebo hormóny nemôžem
@janulka_1 no tak ho potom nevysadzuj predsa 🙂 otehotnies mozes aj pri nepravidelnom cykle, mne upravila cyklus spirulina, teiz som ju mavala hicijako , brala som ju 2roky na detox tela 😉
@sara34valentina oki, tak to kúpim a idem na to a skúsim aj tú spirulinu. Ďakujem

@janulka_1 femibion je v pohode kludne ho ber aj ja ho beriem,