icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dudenka
14. jan 2016

@lululka22 myslim ze ano, min. 12 dni. Ja teplotu nemeriam. Cez tyzden skoro vstavam a cez vikend zas dlho spim. Nevstala by som na meranie 😉. Vy sa ako dlho snazite?

sara34valentina
14. jan 2016

@eva2809 este počkať,nie je pozitivny, urob zajtra,a ovulka az po pozitivnom do48hod+12hod zije vajicko

eva2809
14. jan 2016

@michhaela a od pozitivneho testu je ake to rozmedzie,ze prebehne ovulacia od 12hod do kolko??juj keby si vedela ako sa tesim,ako keby bol tehu test.len teraz nechcem to premarnit a cakat do zajtra...alebo proste ako mam vystihnut tu spravnu chvilu alebo aspon spravny den...

eva2809
14. jan 2016

@sara34valentina fuuu...takze ak bude zajtra pozitivny..tak je mozne ze ovulaciu budem mat az o dva dni???ale aj skor moze byt..je to max do 42hod ano???potrebujem to spravne nacasovat..🙂)teraz v tom vidim velku sancu..moj prvy mesiac testovania..a zistujem ze minule mesiace som asi zle odhadovala ovulaciu...

michhaela
14. jan 2016

@eva2809 Ono nie každej to zabere hned že po pozitívnom no mne od najpozitivnejsom testu este den ukazoval pozitívny ale slabší ako v 9DC cca o 22h bolo to piatok ale mi sme snažili každý deň 3dni raz lenže mne teplota nestupla až na 6deň od pozitívnom testu stupla vyššie teplota a mi sme 3dni nemali nič zrejme sme omeskali a preto sa nedarí zatiaľ a pocitala som aj minulý cyklus a to isté približne...A skôr u seba cítim že ako mi ukáže po pozitívnom už nega alebo slabú tú prvú by som mala počítať 12/24/48h 🙂že vajíčko vypukne...Takže je,to individuálne :'(

eva2809
14. jan 2016

@michhaela mam trochu v tom zmatok...no ja sa len bojim,ze nahodou zajtra bude ta ciarka este slabsia...a moja sanca je fuc..ja neviem...

eva2809
14. jan 2016

@michhaela no a to uz asi potom len teplotou spatne zistim,kedy prebehla ovulacia..teraz som si dva dni nemerala...dako som na to zabudla ale dni dozadu sa drzala teplota na 36,3

sara22
14. jan 2016

@eva2809 ja som mala pozitivny ovu test rano,potom uz len slabol a sexovali sme az na dalsi den rano,jeden raz,lebo mm ochorel a zadarilo sa 😄 tiez to bol moj prvy testovaci mesiac 😉

kakatulik
14. jan 2016

@sara22 no ved to vychadza na ovulaciu 🙂 ...a bude to chalan?...ci este nevies?

michhaela
14. jan 2016

@eva2809 To je dobrá teplota pred a s tym zistis ci prebehla ovu...Teplota ti neda náznak kedy je ovu ani moc ovu test ale ovulacne testy skor...A zajtra zmeraj teplotu prípadne dnes večer sprav test keď bude nizka teplota ešte ovu neprebehla 🙂

kakatulik
14. jan 2016

@eva2809 tak ovulacia este len pride.Testuj dalej,

sara22
14. jan 2016

@kakatulik ano,vychadza,ale tiez som sa ako prvotester bala,ze ju presvihnem,ak az do dalsieho dna budem cakat.. Este neviem,co to bude,musim pockat este 3t 🙂

michhaela
14. jan 2016

@sara22 Ono vtedy ked je imunita slaba sa vždy pravdepodobne podarí nechápem tomu 😀 už poznám par ludi čo vtedy pocali a bolí v šoku bo brali baby aj antibiotiká to boli choroby od zapal pluc a neviem co všetko 😀

eva2809
14. jan 2016

@sara22 keby to clovek vedel kedy🙂)tak gratulujem,ze sa podarilo.hadam budeme skusat teraz kazdy den...preistotu;)

sara22
14. jan 2016

@eva2809 ak mas dost ovu testov,ja by som este o taku hodku otestovala,ci stupa,ci klesa a ak klesa, skuste tak,ako radi sara34valentina,ze v den pozitivneho ovu testu neskoro vecer a 2dni po pozitivnom skoro rano. Ak ti ukaze silnejsi,ja by som nechala este na zajtra silný arzenal 😀

majrab
14. jan 2016

@korytnacka1981 nooo tak som v 9 tt a vsekto je v poriadku 🙂 este mam par testov tak ich podarujem kamoske nech si vyskusa, ci ma ovu po vysadeni hak 🙂

korytnacka1981
14. jan 2016

@majrab odpadneeem, zase len gratulkaaa 🙂 setri sa teraz a potom od 5 mesiaca, pokial je vsetko v poriadku, odporucam tehu yogu 🙂 zostanes pekna pevna hned po porode a odrodis jedna radost 🙂

korytnacka1981
14. jan 2016

@eva2809 uz fakt chyba len par hodin do pozitivneho 🙂

eva2809
14. jan 2016

@korytnacka1981 tesim sa ako mala z toho🙂)

eva2809
14. jan 2016

@korytnacka1981 myslis,ze este dnes alebo az zajta mame snazilkovat??

majrab
14. jan 2016

@korytnacka1981 nooo pochybujem, zeby u nam take nieco bolo aj, ked mame cisto zensku posilku taku velku tak mozno to budu ponukat

korytnacka1981
14. jan 2016

@eva2809 ked je chut urcite ano 😵

sara34valentina
14. jan 2016

@eva2809 nie nie, neboj mas skoro 60hodin cas aj keby bol zajtra slabsi, neboj, ja radim pockaj do zajtra , pozitivny nie je, pridavam ti fotku ako vyzera pozitivny, (silnejsia palicka ako kontrolna !! !! ) preto musis zajtra testovat 2x jeden kolo 11tej a druhy kolo 16-17tej aby si to neprepiskla , je zbytocne sa teraz ked az o 3dni ovulka 😀 my sme sa tak 3mes a neotehotnela som az 4mes ked som sa az po pozitvnom 😉 😉 😉

mamee
14. jan 2016

@eva2809 toto je moj dnesny pozitiiiv 😉 a ja mam vzdy ovu hned v tu noc ako mam pozitivny test ...je to veeelmi individualne a u kazdej zeny inac...ten testik si robila o kolkej?

dejna20
14. jan 2016

@mamee ja to mavam takzo isto s txmito testami, ze najskor uplne slabe ciarky a jeden den silna az ti ide oko vyklat 😂

korytnacka1981
14. jan 2016

@mamee ukazkovy 🙂 fakt 🙂

eva2809
14. jan 2016

@sara34valentina no mam posledne 2testy..takze rozmyslam,ci ten jeden este dnes mam skusit,ci sa nieco nezmenilo..no a ak si urobim zajtra doobeda test a bude pozitivny do kedy musim mat sex??mozno hlupa otazka...ale fakt to nechcem prepast...dnes ma uz boli brucho..keby som netestovala..isto by som si myslela,ze dnes je ten spravny den.

eva2809
14. jan 2016

@mamee ja som test robila 16.30..a skoro som odpadla🙂vcera uplne slaby duch..pred tym dni vobec nic a dnes toto...pekne vidno ako to silnie.len dufam,ze este bude pozitivny viac..takze mam este pockat?

kakatulik
14. jan 2016

@eva2809 ocuvaaaaj ty sa tolko nestresuuuuj...sex mat mozes lebo chces a nie ze musiiiisss 🙂
Sprav dnes este jeden a ked nebude tmavsi ako ten predosly,tak pockaj do zajtra . 😉

korytnacka1981
14. jan 2016

@kakatulik moja rec 🙂