Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@eva2809 mna bolelo furt4dni a ovu bola na 6den😉rano testni
@sara34valentina dakujem🙂a este som sa chcela opytat..od kedy sa rata dpo??
@eva2809 po ovulke ked stupne teplota
@eva2809 boli ta lebo rastie folikul a to boli,potom praskne a po ovulke neboli,urob test a daj sem
@dejna20 ahoj koľko si dpo? 🙂 robila si uz test?
baby v ktory DC si zacinate robit prvy ovulacny test ? hlavne pri nepravidelnych cykloch.... este som netestovala chcem to vyskusat bo vobec netusim kedy mavam ovulku a ci vobec .... teraz som 3DC a mavam nepravidelny menzes kedy si mam spravit prvy ovu test ????
@barborka0 mne sa zdá ten na 16DC pozit.
Babeny,ake sme uz zohrate ze 😉 🙂
@janulka_1 no zaujmave je je ze kym sme sa nesnazili o druhe babo tak som ich mala presne na 28DC a skoro na hodinu presne aj kraasny ovulacny hlien som mavala ... a od kedy sa snazime moju cyklu s prepacenim hrabe a chodi ako sa mu chce 32,35.37.... a tak dalej kazdy mesiac inac a uz ani ten ovulacny hlien nemavam taky pozorovatelny ako ked som mavala 28- dnove cykly neviem cim to je ci psychika....ci co.... ani prsia ma nebolievali pred MS teraz ma bolievaju .....
@1lulu1988 akurát som čítala v jednom fóre presne to isté čo ty píšeš, že pokým sa baby nezačali snažiť o bábätko tak mali krásne ukážkové cykly a potom im to začala raplovať. Ja mám od 53-25DC takže u mňa takto, ale posledné 2 cykly sa mi to už skártilo na "len" 39DC a to mi vyšla ovulka na 26-28DC tak uvidíš ako tebe, ale ja testujem tak od 10DC aby som ju nezmeškala lebo moje cykly sú nevyspytateľné. A na ten hlien si tu v našom fóre prečítaj rady ako feniklový čaj, acc long, grepy,....
@1lulu1988 aj ja to tak mámvždy som mala ms pravidelne na den vždy ráno nood kedy sa snažíme tak tiež skače hore dole .
@butterfly333 ktovie cim to je mozno naozaj psychika robi svoje.....
@janulka_1 no moja uz predodvermi...10DC,cize uz sa chystam,ale tento mesiac to aj tak vidim veeelmi blede,lebo mame s mm uuplne opacne smeny,ze si ani klucky nepodavame,ale to nevadi...ja som okrem maci a chlorely tento mesiac vysadila vsetky doplnky a mam taku mensiu detox.....
Ja som nejaka kludna teraz.Mam taku vieru vnutornu,ze tento rok sa zadari a je mi jedno kedy....nemienim sa zblaznit..... 🙂
@dudenka ja som zase este testy neskusala stale cakam ci dojde ms alebo mam robyt tehot.test ze skusime v dalsom cykle takze len teplotu meriam a uvidime ci sa zadarilo... V auguste som vysadila antiko a odvtedy mam cyklus vzdy iny ☹ takze skusame stale a uvidime kedy sa konecne zadari aj mne 😀
@kakatulik možno práve preto to vyjde, že to tento mesiac nečakáš, inak sme skoro na rovnako, ja som dnes 14DC tak testujem a čakám. Ja mám len kyselinu listovú a feniklový čaj, chcela som si kúpiť aj femibion 800 ale nestíham lekáreň a nechcem si rozhádzať s ním cyklus, takže ak by sa náhodou opäť nepodarilo tak na daľší cyklus kúpitm aj to
@barborka0 aj mne 16-17 dc

@eva2809 urcite urob este teraz vecer ale aby si nemala slaby moc...nepi predtym... ja mam niekedy taky ako Ty na obed a na vecer je pozitiv...cize ja by som uurcite dnes fakt este testla...