icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mamee
14. jan 2016

@eva2809 urcite urob este teraz vecer ale aby si nemala slaby moc...nepi predtym... ja mam niekedy taky ako Ty na obed a na vecer je pozitiv...cize ja by som uurcite dnes fakt este testla...

sara34valentina
14. jan 2016

@eva2809 mna bolelo furt4dni a ovu bola na 6den😉rano testni

eva2809
15. jan 2016

@mamee urobila som vecer.ciarka bola silnejsia..cize obe ciarky boli rovnako silne🙂)a dnes ma brutalne uz boli brucho..dakujem za rady.

eva2809
15. jan 2016

@sara34valentina dakujem🙂a este som sa chcela opytat..od kedy sa rata dpo??

mamee
15. jan 2016

@eva2809 urob ale este dnes testik na obed alebo poobede 😉 bud bude ciarka silnejsia uplne alebo uz slabsia...a budes mat istotu 😉

sara22
15. jan 2016

@eva2809 ja by som dala dnes vecer sexik a v nedelu rano. Ak ta zajtra uz brucho boliet nebude,alebo menej,tak by som ratala dnes ovulka a zajtra 1DPO

kakatulik
15. jan 2016

eva2809 ale ak by to bolo tak ako pise @sara22,tak by uz v nedelu mohlo byt neskoro....radsej dnes a aj zajtra....,ale ak dnesny testk bude este tmavsi,tak je dnes a v nedelu OK.
Keby si si merala BT,ten DPO by sa ti dal urcit lahsie 😀

sara34valentina
15. jan 2016

@eva2809 po ovulke ked stupne teplota

sara34valentina
15. jan 2016

@eva2809 boli ta lebo rastie folikul a to boli,potom praskne a po ovulke neboli,urob test a daj sem

vajicko0210
15. jan 2016

@dejna20 ahoj koľko si dpo? 🙂 robila si uz test?

1lulu1988
15. jan 2016

baby v ktory DC si zacinate robit prvy ovulacny test ? hlavne pri nepravidelnych cykloch.... este som netestovala chcem to vyskusat bo vobec netusim kedy mavam ovulku a ci vobec .... teraz som 3DC a mavam nepravidelny menzes kedy si mam spravit prvy ovu test ????

janulka_1
15. jan 2016

@1lulu1988 ja mám tiež nepravidelný cyklus a začala som od 10DC, priprav sa, že ich minieš trošku viacej ale baby tu na koníkovi majú testy za dobrú cenu takže to nevyjde tak veľa. A aké mávaš cykly?

barborka0
15. jan 2016

co poviete? ktory bol pozitivny? kedy podla vas bude ovulka?

butterfly333
15. jan 2016

@barborka0 mne sa zdá ten na 16DC pozit.

janulka_1
15. jan 2016

@barborka0 najsilnejší sa mi zdá na 16-17DC

kakatulik
15. jan 2016

@barborka0 juuuj noooo,podla mna ten 16-17 den,cize ovulka tak 18-19,ale to je individualne, Niektore baby tu mavaju uz v den pozitívneho ovu testu....konkeretne ja do 12max24 hod.Viem to podla bolesti a hlavne BT.Cize sup do plodenia,aby nebolo neskoro 😀 😀 😝 😝

kakatulik
15. jan 2016

Babeny,ake sme uz zohrate ze 😉 🙂

1lulu1988
15. jan 2016

@janulka_1 no zaujmave je je ze kym sme sa nesnazili o druhe babo tak som ich mala presne na 28DC a skoro na hodinu presne aj kraasny ovulacny hlien som mavala ... a od kedy sa snazime moju cyklu s prepacenim hrabe a chodi ako sa mu chce 32,35.37.... a tak dalej kazdy mesiac inac a uz ani ten ovulacny hlien nemavam taky pozorovatelny ako ked som mavala 28- dnove cykly neviem cim to je ci psychika....ci co.... ani prsia ma nebolievali pred MS teraz ma bolievaju .....

janulka_1
15. jan 2016

@1lulu1988 akurát som čítala v jednom fóre presne to isté čo ty píšeš, že pokým sa baby nezačali snažiť o bábätko tak mali krásne ukážkové cykly a potom im to začala raplovať. Ja mám od 53-25DC takže u mňa takto, ale posledné 2 cykly sa mi to už skártilo na "len" 39DC a to mi vyšla ovulka na 26-28DC tak uvidíš ako tebe, ale ja testujem tak od 10DC aby som ju nezmeškala lebo moje cykly sú nevyspytateľné. A na ten hlien si tu v našom fóre prečítaj rady ako feniklový čaj, acc long, grepy,....

janulka_1
15. jan 2016

@kakatulik však sme tu nejaký ten deň 🙂

kakatulik
15. jan 2016

@janulka_1 🙂 ...ved toto,len uz aj nejake vlastne vysledky by sa mohli dostavit si tak skromne myslim. 🙂
Ale neveadi...odovzdávame svoje vedomosti dalsim konikovym.snazilkovym generaciaaaam xixix 😀 😀 😀

butterfly333
15. jan 2016

@1lulu1988 aj ja to tak mámvždy som mala ms pravidelne na den vždy ráno nood kedy sa snažíme tak tiež skače hore dole .

1lulu1988
15. jan 2016

@butterfly333 ktovie cim to je mozno naozaj psychika robi svoje.....

janulka_1
15. jan 2016

@kakatulik nič sa neboj, aj nám sa za chvílku už podarí. Kedy čakáš ovu?

janulka_1
15. jan 2016

@1lulu1988 určite áno, psychika zohráva veľkú rolu, viem to podľa seba

kakatulik
15. jan 2016

@janulka_1 no moja uz predodvermi...10DC,cize uz sa chystam,ale tento mesiac to aj tak vidim veeelmi blede,lebo mame s mm uuplne opacne smeny,ze si ani klucky nepodavame,ale to nevadi...ja som okrem maci a chlorely tento mesiac vysadila vsetky doplnky a mam taku mensiu detox.....
Ja som nejaka kludna teraz.Mam taku vieru vnutornu,ze tento rok sa zadari a je mi jedno kedy....nemienim sa zblaznit..... 🙂

lululka22
15. jan 2016

@dudenka ja som zase este testy neskusala stale cakam ci dojde ms alebo mam robyt tehot.test ze skusime v dalsom cykle takze len teplotu meriam a uvidime ci sa zadarilo... V auguste som vysadila antiko a odvtedy mam cyklus vzdy iny ☹ takze skusame stale a uvidime kedy sa konecne zadari aj mne 😀

janulka_1
15. jan 2016

@kakatulik možno práve preto to vyjde, že to tento mesiac nečakáš, inak sme skoro na rovnako, ja som dnes 14DC tak testujem a čakám. Ja mám len kyselinu listovú a feniklový čaj, chcela som si kúpiť aj femibion 800 ale nestíham lekáreň a nechcem si rozhádzať s ním cyklus, takže ak by sa náhodou opäť nepodarilo tak na daľší cyklus kúpitm aj to

kakatulik
15. jan 2016

@janulka_1 s femibionom sa asi nerozhadze cyklus....no kys.listovu uzivam preventivne uz asi rok...to uz ani neberiem ze neico beriem 😀 ....ja si objednam ten inozitol a skusim potom len tie mensie davky budem sledovat co sa bude diat 😅

vajicko0210
15. jan 2016

@barborka0 aj mne 16-17 dc