Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@eva2809 este počkať,nie je pozitivny, urob zajtra,a ovulka az po pozitivnom do48hod+12hod zije vajicko
@sara34valentina fuuu...takze ak bude zajtra pozitivny..tak je mozne ze ovulaciu budem mat az o dva dni???ale aj skor moze byt..je to max do 42hod ano???potrebujem to spravne nacasovat..🙂)teraz v tom vidim velku sancu..moj prvy mesiac testovania..a zistujem ze minule mesiace som asi zle odhadovala ovulaciu...
@eva2809 Ono nie každej to zabere hned že po pozitívnom no mne od najpozitivnejsom testu este den ukazoval pozitívny ale slabší ako v 9DC cca o 22h bolo to piatok ale mi sme snažili každý deň 3dni raz lenže mne teplota nestupla až na 6deň od pozitívnom testu stupla vyššie teplota a mi sme 3dni nemali nič zrejme sme omeskali a preto sa nedarí zatiaľ a pocitala som aj minulý cyklus a to isté približne...A skôr u seba cítim že ako mi ukáže po pozitívnom už nega alebo slabú tú prvú by som mala počítať 12/24/48h 🙂že vajíčko vypukne...Takže je,to individuálne :'(
@eva2809 ak mas dost ovu testov,ja by som este o taku hodku otestovala,ci stupa,ci klesa a ak klesa, skuste tak,ako radi sara34valentina,ze v den pozitivneho ovu testu neskoro vecer a 2dni po pozitivnom skoro rano. Ak ti ukaze silnejsi,ja by som nechala este na zajtra silný arzenal 😀
@korytnacka1981 nooo tak som v 9 tt a vsekto je v poriadku 🙂 este mam par testov tak ich podarujem kamoske nech si vyskusa, ci ma ovu po vysadeni hak 🙂
@majrab odpadneeem, zase len gratulkaaa 🙂 setri sa teraz a potom od 5 mesiaca, pokial je vsetko v poriadku, odporucam tehu yogu 🙂 zostanes pekna pevna hned po porode a odrodis jedna radost 🙂
@eva2809 uz fakt chyba len par hodin do pozitivneho 🙂
@korytnacka1981 tesim sa ako mala z toho🙂)
@korytnacka1981 myslis,ze este dnes alebo az zajta mame snazilkovat??
@korytnacka1981 nooo pochybujem, zeby u nam take nieco bolo aj, ked mame cisto zensku posilku taku velku tak mozno to budu ponukat
@eva2809 ked je chut urcite ano 😵
@eva2809 nie nie, neboj mas skoro 60hodin cas aj keby bol zajtra slabsi, neboj, ja radim pockaj do zajtra , pozitivny nie je, pridavam ti fotku ako vyzera pozitivny, (silnejsia palicka ako kontrolna !! !! ) preto musis zajtra testovat 2x jeden kolo 11tej a druhy kolo 16-17tej aby si to neprepiskla , je zbytocne sa teraz ked az o 3dni ovulka 😀 my sme sa tak 3mes a neotehotnela som az 4mes ked som sa az po pozitvnom 😉 😉 😉
@mamee ukazkovy 🙂 fakt 🙂
@sara34valentina no mam posledne 2testy..takze rozmyslam,ci ten jeden este dnes mam skusit,ci sa nieco nezmenilo..no a ak si urobim zajtra doobeda test a bude pozitivny do kedy musim mat sex??mozno hlupa otazka...ale fakt to nechcem prepast...dnes ma uz boli brucho..keby som netestovala..isto by som si myslela,ze dnes je ten spravny den.
@kakatulik moja rec 🙂

@lululka22 myslim ze ano, min. 12 dni. Ja teplotu nemeriam. Cez tyzden skoro vstavam a cez vikend zas dlho spim. Nevstala by som na meranie 😉. Vy sa ako dlho snazite?