Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 asi nie,ja fakt neviem ci sa s Femibionom nieco pokazi.Teda nestudovala som presne zlozenie,ale prestudujem.Jednu krabicku mam aj doma.
No ved prave s tym inofolicom som mala aj trochu problem,aj ked teraz spätne neviem,ci to iba panika nebola,lebo sa mi posunula aj ovulak aj MS o tri dni dozadu.Nic hrozne,ale....pripisovala som to tomu inozitolu,ci to nie je na mna v tom inofolicu vela tie 2G v jednom sacku.Preto som sa rozhodla,ze kupim inozitol extra,zacne s 500,g,kys.listovu zvysim zo 400 na 800mikrogr. a uvidim....prave som zbastila cely grep a pomaranc,cim by som sa mala tiez trochu zasobit inositolom.
@kakatulik ja beriem ten femibion druhý mesiac určite je dobrý.
@butterfly333 a ako ho užívaš?
@janulka_1 Femibion co mam doma ja kyselina listova a Metafiloin obsahuje vitaminy a jod,cize to kludne mozes zacat uzivat,len si pozri kolko beries kyseliny listovej,aj ked nemam paru,ci sa to s nou da tiez prhnat.....
@dendi,
femibion neobsahuje ziadny inositol,cize cisty si pridat mozes,ale nemusis 🙂
To je iny biznis tieto doplky vam poviem....ale co uz narobiem ze?
@janulka_1 ja ho beriem vždy na obed s jedlom najem sa a hned si dam femi.
@butterfly333 takže raz do dňa?
@janulka_1 ano
@kakatulik Ja som zvedava v utorok aky bude mat mm ten spermi či sa to zulepšilo alebo nie,no verím že ano ved som mu naordinovala samé dobre veci.
@butterfly333 a kam idete na spermio? Do car?
@butterfly333 chudak tvoj mm...keby ten vedel kolke damy na koni su zvedave na jeho spermiogram....on to tak odovzdane vsetko znasa tie tvoje ordinacie a tak...dobry muzicek.... 🙂
@janulka_1 na spermi ideme do ferticent
@kakatulik ano on to robí z lásky povedal že premna urobí všetko lebo chce to male a moooc,teraz mi napríklad varí polievku s hokaido tu milujem a ion tak super varí.Dnes sme dali posledný sex pred spermi tak bude mat trocha pauzičku.
@butterfly333 aj my sme tam boli
@butterfly333 a na IUI by ste išli tiež do ferticentu?
@janulka_1 ano tam sme aj obj na utorok

@kakatulik takže myslíš, že keď si ho dnes zajtra kúpim a začnem brať tak s tým nič nepokazím? Lebo mne napr inofolic nerobil dobre