Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 uz dve moje zname mi povedali, ze prave ked zacali brat tieto vitaminy tak sa im zadarilo ,takze nieco na tom bude...
@angela5 verím že aj mne sa to podarí konečne,
@eva2809 ovulka dnes v noci,zajtra rano,najvacsia pravdepodobnoat dnes večer sexík😉
@eva2809 no parada...este ze si testla aj vcera vecer 😉 Ja si myslim, ze si dnes 1dpo ako aj ja...ja tak isto vcera pozitiv ovu test a bazalka takato
13.1.- 36.4 (moja stala predovulacna)
14.1.- 36.2 (pozitivny ovu test-ovulacia)
15.1.- 36.6 ( 1 DPO, prasknuty folikul potvrdeny na UTZ ) a tak isto mam dnes bolesti raz jedna strana, raz druha, chvilu maternica chvilu nic...cize nie je pravda, ze su bolesti iba pred ovulaciou ale aj PO... 😉
Dievcata,vy ste tu take mudre,ja testujem prvy mesiac,poradili by ste mi?doteraz ani naznak ciarky vcera slabsia,pre istotu som testla rano,bola silnejsia,ale poobede uz zoslabla...no stale nebola rovnaka ako kontrolna,uz vobec nie silnejsia:(coze ovulka nebola?BT meriam prvy cyklus,skace ako diva:(dakujem
@evangelina0 testuj dalej,podla mna este nebol vrchol.
@kakatulik dakujem za odpoved.ale myslis,ze to ma zmysel,ked ciarka zoslabla?
@evangelina0 to,ze zoslabla nemusi nic znamenat.Mozno len koncentracia mocu bola nizsia.
@evangelina0 a bt ako velmi skace? merias vzdy v tu istu hodinu?
@denidi meriam v tu istu hodinu,ale v ustach, lebo som chcela cely cyklus.do 11DC bola rovnaka 36,0-36,2)otom stupla na 36,9,potom klesla na 36,0(12-14dc)dnes zase 36,5 a ciarka na ovu teste bola rano skoro ako testovacia a vecer slaba..som z toho dopletena uplne:( hlien som amala tahavy na 13-14 DC.
@evangelina0 v ustach moze byt teplota skreslenaa ovplyvnena roznymi faktormi,napr ked spis s otvorenou pusou automaticky je teplota nizsia,meraj radsej dole 😉 no a ked uz aj hlien bol,tak ja teraz neviem,no skus testovat predsa len dalej
@denidi dakujem.ja som cela komplikovana,toto je naznak mojej druhej ovu za rok,co sa snazime...tak snad🙂tak skusim zmenit merani od dalsieho cyklu a budem este testovat🙂
@mamee tak si ma potesila🙂kedze dnes test je uz negativny znamena to,zo ovulacia uz bola ??som vdacna,za to moje vcerajsie vecerne vnuknutie,ze mam este skusit..no a ja som tiez mala dnes teplotu uz 36,6skoda,ze tie dva dni predtym som nemerala.ale tiez mas bolesti dnes a mas to potvrdene..tak to bude asi aj moj pripad🙂tak budeme spolu robit aj tt 🙂)
@eva2809 ono nie u kazdej je ovu v den pozitivneho testu...moze hoci kedy do 48 hod od pozitivneho...no myslim, ze ked mas svoju beznu predovulacnu teplotu 36.3 a dnes 36.6 tak ovu si asi mala tiez ako ja vcera v noci..no na 100% by Ti to potvrdil len gynekolog s ultrazvukom 😉 A prisam prdel, ze ak by som dnes ja u neho nebola tak som kvoli tej bolesti na vaaznych pochybach ci skutocne prebehla ovu.... joo dufam, ze dva tyzdne ubehnu ako voda a budeme sa spolu vytesovat z // na testikoch 😉😘😍❤💙 Drziiim nam aj ostatnym snazilkam silno mocno paalce!
@jaruska18 no ja by som to brala uz ako pozitivne. ak zajtra zosvetlie. ale mozno zajtra bude este silnejsi . uvidis, urob cca okolo obeda.
teda takto, ak zajtra zosvetlie, dnesny den ber ako vrchol LH a ovulacia bude zajtra alebo pozajtra.
ak bude tmavši zajtra, tak zajtraši den. a potom zase + dva dni.
@lauritkatesty volnym okom sa mi to zda viac pozitivne ako na fotke 🙂 skusim okolo obeda zajtra spravit 🙂
@kakatulik

urcite si urobila dobre, nie je to liek ale vitamin, ja som toho nazoru ze radsej viac ako menej.... je to vitamin rozpustny vo vode, nie v tuku, takze nadbytok sa vyluci mocom....neda sa nim predavkovat.