Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 A keď máš normál mrchu spinenie mas dva dni? Takto máš aj normál keď ti začína? Že aby si to porovnáva... a ten test neskusis urobit?
@vajicko0210 teraz som urobila tehu test. Negativny uplne biely. Praveze max den spinenie pol dna a uz to ide ale az 12dni po ovu. Teraz nejako skoro ide mrcha
@dejna20 Deň pozitívny ovu test není ovulka môže sa ti spustit neskôr vtedy nastane ovulacia cca o 6h ci 12h alebo aj 72h... Ja som si tiež vtedy daaavno ešte v máji myslela že tak to funguje ale nie minulý mesiac som zistila že ja netuším kedy nastane ovulka lebo od pozitívneho testu som mala stale nizsku teplotu až 5dní :'( čiže ja osobne a moje telo funguje ze až keď mi po pozitívnom testu ukáže test negatívny vtedy sa spúšťa cca 12/24h vajíčko...Každej ináč no :'( ... A aspoň ovu test si neskusala čo ti ukáže dnes co keby si skúsila ten tehu ked tolko spinis?hm? Ono prvé mimi sa vám vydarilo na prvý šup možno teraz pomocou ovu testou zas na supu...Hm? 🙂
@dejna20 test teraz večer je aj tak blbosť,možno ráno nieco ukáže ak sa silno nespustia. Ešte si nemala takú krátku lut.fázu? Ja stále verím že to mas uhniezdovanie a na tehu teste za 3-4 dni niečo bude 🙂
@michhaela no ved prave preto vravim, ze asi mam kratku lut fazu, ze ovulka je az po pozit ovulacnom teste. Ale ja som ho mala pozitivny len v ten den o 11.00, 17.00. Na dalsi den naobed bol negativny. Den pred pozit ovu testom mi navrel vajecnik, ze bol normal citit. Teraz inac uz to bude toto 4 cyklus co nevyslo, tak na prvy sup nebude. Ale az tento mesiac sme mali sancu sa snazit. Redtym tie tri mesiace to bolo tak, ze akurat v case ovu (poda testov) sme boli chori. Bud maly alebo ja.
@vajicko0210 no podla predchadzajuceho testovania mi vychadzsla cca 12dni
@vajicko0210
@dejna20 Ja by som mala ešte stále veľkú nádej,ak to mas inak ako každý cyklus a nemáš to normálne krvácanie tak treba len poz. Myslieť 🙂 uvidíš zajtra ci to spinenie ustúpi ...
@vajicko0210 no ved hej. Uz ani tehu testy nemam 😂😂😂 tak mozrm len cakat. Bodaj by som sa nedockala mrchy 😇
@dejna20 Tiež ešte nestrasaj nádej šanca je stále pokial sa neopustí mrcha normálne na krv ako vraví @vajicko0210 ...Možno máš krátku lutealnu fázu ale skúša to ešte zahniezdit a preto môže byt spinenie...🙂
predposledny, moizes zacat od pondelka ratat dpo
Babulky moje teraz potrebujem vasu pomoc. Posledny je z dnes. Mam este dnes testovat? Alebo pockat do zajtra? Alebo ako?
@dejna20 dúfam že sa obe dočkáme // a vo štvrtok ich tu vycapime 🙂 🙂 🙂
nevadi, hlien je hlavne na krcku dolezity 🙂
@vajicko0210 ze divne, divne. Vyhrabala som nej stary pepino test a ranny moc-negativ-totalne. Spinenie ustalo vcera a dnes zatial nic.
Baby tak som isla ten test vysmarit a teraz neviem... Po 5 min sa uz nema odcitavat...
Boze ja som blba 😂😂😂 to je stary test ovu od lauritky 😂😂😂

Inakmneto spinenie najskorustalo ateraz znova aj ma picha vo vajecniku. Takze mrdinajezrejme naceste.
Som 32 dc ale pozitivny ovu test bol az 21dc tak mam nervy, ze asi bude mat kratku lutealnu fazu, lebo ovulaciu mohla teoretickynastat az 23dc a uz od vcera 31dc spinim takze lutealna faza by bola 8-9dni. Ale neviem toisto lebo kedze nemeram bt neviem stanovit den ovu. Moj osobny pocit bol vsak, ze ovu bola v den pozit testu, ale to asi nie je mozne.