icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

sara22
18. jan 2016

@moncici67 podla mna si ju mala 19DC,len si nezachytila vrchol..

kakatulik
18. jan 2016

@tatiana305 to nevadi,este stale nebol vrcho,ale uz sa to blizi.Ak si chces byt istejsia,urob este dnes vecer a snaz sa aby bol moc nezriedeny...ked mas 30.dnovy cyklus,tak sa mohlo stat,ze este len budes ovulovat tak na 16DC,cize poz.ovu test tak zajtra....

janka_by
18. jan 2016

@janulka_1 my sme boli s mm jeden jedinykrat, dva dni pred uplne pozit. ovu testom a spermije to prezili 🙂

denidi
18. jan 2016

@moncici67 tiez si myslim,ze ten 19 dc bol asi pozitivny,skoda ze ked uz tmavol neskusila si aj 2 denne,bt merias?

jaruska18
18. jan 2016

@michhaela
@kakatulik
@janulka_1 baby pred hodinkou ma trochu viac bolelo podbrusko no uz ako tam preslo. Na wc som mala uz biely husty hlien..tak je po ovulke? Zajtra 1 dpo? 🙂

kakatulik
18. jan 2016

@jaruska18 hej,mozes to tak ratat 🙂

michhaela
18. jan 2016

@jaruska18 Môže aj nemusí ešte byt po ja tiež mam hustý biely ale DPO už nebudem počítať počkám na mrchu...Testik spravím až ked by mi vážne nedošli kramy čakám ju cca 29. az 31.1 možno mi príde zasa o dva dni skôr ako minulý cyklus ach...

jaruska18
18. jan 2016

@michhaela no ja mam od 16 dc zacat brat duphaston. Tak neviem ci ho mam nasadit alebo nie. Ty si kedy mala pozitivny ovu test? 🙂

michhaela
18. jan 2016

@jaruska18 Na 10DC bol pozitívny skusala som len dva a na 12DC negatívny už....Chcem od testikov pauzu lebo mi z toho hrabalo a hlavne z BT...A teraz som 15DC...Nechavame na náhodu 😉

jaruska18
18. jan 2016

@michhaela super tak drziim palce daj vediet ako ste dopadli 🙂

janulka_1
18. jan 2016

@michhaela aj mne tak nejak vychadza mrcha ak ratam 12-14dni od 1DPO

sara34valentina
18. jan 2016

@janulka_1 sanca bola rano dnes,ja som tak presne otehotnela 😊2dni rano6-7hod po pozitivnom

michhaela
18. jan 2016

@jaruska18
@janulka_1 Dievčatá dám vedieť to už sa viacej dozvieme o pár dni a ďakujem za podporu mohlo by nám to vsetkym vyjsť už 😀

dejna20
18. jan 2016

Dievcata, otazka trocha mimo temy, ale ak sa pridam do nejakej sukromnej skupiny, tak moji priatelia uvidia, ze som v nej, ci nie?

butterfly333
18. jan 2016

@dejna20 nie len tie čosu v sukromke,aj ja somv jednej.

zuzannaaa
18. jan 2016

@moncici67 18-19 tam bola ovulka tam si mala testovat viac krat za den ale ak ste sa v tych dnoch snazili tak nieje nic stratene

moncici67
18. jan 2016

@denidi bt nemeriam
@zuzannaaa no nieco v tom case bolo ale nie az tak ako malo byt :Dnevadi aspon uz priblizne dalsi mesiac budem vediet 🙂

dejna20
18. jan 2016

@butterfly333 no asi do tej istej chcem 😂 ale nechcem aby to videla jedna moja friend 😂 nemyslim nikoho tu 😂😂😂

zuzannaaa
18. jan 2016

@moncici67 ak ti bude tmavnut tak v ten den meraj viac krat 3-4 krat pre istotu aby si nepresvyhla a na istotu vedela ze lh stupol ..... skus v ten den pit menej tekutim aj to zreduje ale nie az tak moc .....

zuzannaaa
18. jan 2016

Babenky a ja takto. Cely den meriam.Mne sa zda ze este nie. Ze ? Zeby bola este zajtra? Hmmm.... Posledny teraz robeny ten jenejaky bledsi ze

butterfly333
18. jan 2016

@dejna20 ja som tej sukromke asi vyše roka.

lauritkatesty
18. jan 2016

@zuzannaaa podla mna este len bude

michhaela
19. jan 2016

Dobré ráno kočky 😀 ešte asi tvrdo spite a ja už cestujem do prace vrrr /aj ja chcem ešte spinkat závidím vaaam 😀/ Dievčatá ako toto nechápem v nedeľu ze asi vážne ochoriem cítila hrdlo a silnu nadchu a vcera večer všetko fuč a už sa cítim fit žeby príznaky 😀 Ale nie zartujeeem...Už sa neviem dočkať koniec mesiaca vtedy ma príde navštíviť moja verná kamarátka a vola sa "MRCHA" 😀 😀 😀

janulka_1
19. jan 2016

@michhaela dobre ranecko, nie si sama hore 🙂, ja uz od pol 6 vyvaram obed do roboty 😀. Ja mavam vzdy pred mrchou nadchu ako keby chripka a par dni na to mi vzdy pride kamoska. Ale ty to mozes mat ako priznak len je este veeelmi skoro.

jaruska18
19. jan 2016

Baby ked bol v nedelu pozitivny ovu test mame snazit este dnes ci uz mozne zvolnit tempo 🙂

janulka_1
19. jan 2016

@jaruska18 dnes medzi 6-7h rano podla overeneho "receptu"

jaruska18
19. jan 2016

@janulka_1 uz sme kazdy v robote 🙂 dkudime este vecer a uvidime co z toho 🙂

michhaela
19. jan 2016

@janulka_1 Jasné že to je skoro na príznak ved blbosť aby tak skoro boli 😀 Ale uz sa zacinam sledovať a neviem načo to robím lebo potom je velke sklamanie aj tak :'( Fuuu tak skoro ráno vyvarat omg ja len ledva vstanem a ešte znechutena ist do prace 😀

eva2809
19. jan 2016

@michhaela moja ty kedy ocakavas/neocakavas ms????ja som asi 3-4dpo

janulka_1
19. jan 2016

@michhaela nesleduj sa, to je to najhoršie. Nechaj tomu voľný priebeh a ak budú nejaké príznaky tak to bude vyditeľné a citeľné a hneď budeš vedieť, že to je to pravé, a možno vôbec nebudeš mať príznaky, len sa kámoška na teba nahnevá a nepríde 😀