Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@tatiana305 to nevadi,este stale nebol vrcho,ale uz sa to blizi.Ak si chces byt istejsia,urob este dnes vecer a snaz sa aby bol moc nezriedeny...ked mas 30.dnovy cyklus,tak sa mohlo stat,ze este len budes ovulovat tak na 16DC,cize poz.ovu test tak zajtra....
@janulka_1 sanca bola rano dnes,ja som tak presne otehotnela 😊2dni rano6-7hod po pozitivnom
Dievcata, otazka trocha mimo temy, ale ak sa pridam do nejakej sukromnej skupiny, tak moji priatelia uvidia, ze som v nej, ci nie?
@dejna20 nie len tie čosu v sukromke,aj ja somv jednej.
@butterfly333 no asi do tej istej chcem 😂 ale nechcem aby to videla jedna moja friend 😂 nemyslim nikoho tu 😂😂😂
@dejna20 ja som tej sukromke asi vyše roka.
@zuzannaaa podla mna este len bude
Dobré ráno kočky 😀 ešte asi tvrdo spite a ja už cestujem do prace vrrr /aj ja chcem ešte spinkat závidím vaaam 😀/ Dievčatá ako toto nechápem v nedeľu ze asi vážne ochoriem cítila hrdlo a silnu nadchu a vcera večer všetko fuč a už sa cítim fit žeby príznaky 😀 Ale nie zartujeeem...Už sa neviem dočkať koniec mesiaca vtedy ma príde navštíviť moja verná kamarátka a vola sa "MRCHA" 😀 😀 😀
Baby ked bol v nedelu pozitivny ovu test mame snazit este dnes ci uz mozne zvolnit tempo 🙂

@moncici67 podla mna si ju mala 19DC,len si nezachytila vrchol..