Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@orionka1 este stale neprisla...no neviem co si mam mysliet...kamoska lekarka mi povedala, ze uz si mam okamzite zajtra urobit test....lebo sa zblaznim 🙂....tak uz asi zajtra urobim....jasne ze sa pridas, teda ja sa musim a potom ty 🙂....inak ja sa bojim ist aj na velku...ze ci nespustim menzes...je to normalne? 🙂
@lusipe cele brucho ma boli trochu, uz som ale mala minimalny vytok a teraz pred chvilou zas uplne tamvo hnedy:(
a dakujem za gratulaciu🙂
@nefertitka kokso aj mna miestami boli...ako keby som mala dostat. aj sa vzdy idem skontrolovat na wc.....a potom zo zase prejde....tak neviem neviem...teda ty aspon vies, ja este nie, ale tak zajtra snad uz aj ja...a tiez som dohodnuta s kamoskou, ze pridem na krv k nej...
a sono ti robil?...videl aspon gastacny vak?...
@lusipe robil, nevidel nic...
no ja som taka zvedava🙂
@nefertitka a kam pozeral? 🙂🙂🙂....tak nabuduce uz uvidi urcite babusko.... urcite ti dam vediet, hned ako budem mat info...teda nejako rano.... 😉
@lusipe ciez o 4tej? 😀
je to este malicke, vraj na sone nieco vidno az ked je hcg nad 1000 ci kolko...
myslis, ze mi mohla nejaka cievka teoreticky prasknut ako sa to tam zvrtava hlbsie?Ja uz tomu nerozumiem
a este ma stve to hrdlo, ma boli cim dalej tym viac, zajtra pojdem k lekarke...aj kasel mi zacina...ale skor ma boli nieco nizsie, nie hrdlo priamo, niekde akoby som mala chytene nieco dole v hrdle
@lusipe pri Dcerke sme sa snazili 5 mesiacov , tentokrat toto je druhy mesiac a pri dcerke som nepouzivala ovu testy , teraz len som zacala, vlastne tento mesiac prvy krat a aj tak som to trochu doplietla 😀
@nefertitka horuce cajiky s citronikom ;)
@nefertitka presne, toto spinenie je preto, lebo sa tam zavrtava embryo, tak sa neboj... 🙂...vsetko bude ok...pekne pi tu vitaminovu bombu...aj 4krat denne...zaberie...a na noc si daj aj paralen....ten je neskodny....moja, tak sa bojim zajtrajska...obcas mam poci, ze dostanem...mas to aj ty?
@orionka1 pijem pijem...uz mi idu hore krkom 😝 ...nam to s ovu testom vyslo na prvy raz a na jeden raz... 😅 len Nikolka nesla strasne dlho predtym a preto tak stresujem z tychto vytokov, lebo pri oboch potratoch pred malou som najprv spinila
@lusipe nech sa len zavrta pekne hlboko do teplucka;)ano mam ten pocit, skoro stale...
@nefertitka ano , dcerka hodi do skolky , ona je par krat chora za rok , vacsinou vzdy nejaky virus chyti . A ja ked som bola tehu som mala nejaku infekciu , malickej sa nic nestaloo
@lusipe a dcerka chce surodenca ? 🙂
@orionka1 tak to zavidim, ze par krat do roka...nasa ledva dva tyzdne vydrzi, to uz bol rekord
@ceresnicka10 aj ja mam vcera a dnes ,tak budeme cakat spolu na vysledok 😉
@mirka251 tak to ano🙂) strasne sa tesim ze soja mi zabrala uz len cakat na manzela🙂) takyto silny som uz dlho nemala snad pred rokom asi🙂) tak drzim palce aj tebe
@ceresnicka10 ja som sice silny mala kazdy mesiac aj duchov na tehu testoch ale vzdy prisla mrcha,tak som tento mesiac skusila alchemilku,tak uvidime 😉 tak manzel nech sa ponahla 😀
@mirka251 aj ja som zacala opat s alchemilkou a ktomu agnus castus a soju tak uvidime ako to dopadne.ja som mavala sice ovulku predosle mesiace ale testik nebol tak silny ako dnes naposledy asi pred rokom no vlastne presne pred rokom a to sa aj podarilo len to skoncilo zle:( tak uvidime dufam ze sa bude ponahlat i ked rano sme sa trosicku chytili tak to bude divne...ale dufam ze ok...tak budeme cakat spolu.ake mavas ty cykly?
@ceresnicka10 vsak to udobrovanie bude o to krajsie 😀 mrzi ma,ze to skoncilo zle ☹ ja mavam od 27-32 dnove kedy ako minuly bol najdlhsi aj ovulka bola na 18 DC a teraz som 15DC 🙂

@lusipe moja a Tebe mrcha este nedosla? no mne to vyzera tak ze sa pridas k @nefertitka a 😀 a dufam, ze o 2tt ja sa pridam k Vam 😀 to by bolo krrasne 😀