icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ceresnicka10
3. okt 2013

@mirka251 no ved uvidime mna to preslo ale ci muza tak to neviem je tvdohlavy..dufam ze ano..tak ja mavam nepravidelne cykly 35-43 a ovu hocikedy ale dost neskoro predosle bola 27 24 .a dnes 20,21 tak ma to tesi ze soja zabrala beriem ju druhy mesiac opat..

mirka251
3. okt 2013

@ceresnicka10 tak to mas riadne dlhe ja som pri tom 32 dnovom salela 😀 to je dobre,ze zabrala to je tiez len vyzivovy doplnok vsak 😖 ja mam nieco na maternici,a moze to branit otehu,a mam velke bolesti cely mesiac ,dr mi odporucil operaciu,a ta alchemilka mi pomohla velmi na tie bolesti 😉

ceresnicka10
3. okt 2013

@mirka251 alchemilka je velmi dobra na maternicu.daj tomu este cas a ono to zaberie a mozno ta operacia nebude nutna predsa na maternicu sahat neni sranda...

mirka251
3. okt 2013

@ceresnicka10 vsak to,ze ja sa chcem tej operacii vyhnut a preto som skusila tu alchemilku,tak uvidim,ale zatial som bez bolesti a to ma tesi 😉

ceresnicka10
3. okt 2013

@mirka251 a ako dlho ju beries?myslim mesiacov

kukadielko
3. okt 2013

Dievcata, neviete mi poradit, mam dost silne bolesti v slabinach ako su upony maternice. Chvilami tahave a chvilami take pichave az mi to do noh vystreluje. Raz na pravej, potom na lavej strane... Je to normalne na zaciatku tehotenstva, alebo nie?

nefertitka
3. okt 2013

@lusipe tak ako?viem si predstavit, v akom si teraz strese, ci sa mylim?Mna dnes postupne uz zacali aj prsia pobolievat...

nefertitka
3. okt 2013

@kukadielko mna tam niekde tiez boli...ale iba sem tam...a je to normalne, mna tam dost intenzivne zaboli, ked si kychnem a nestihnem sa prikrcit

kukadielko
3. okt 2013

@nefertitka ja to citim ako take palenie, stipkanie a sem tam to trochu vystreli do noh. Dnes ma zacali aj bradavky viac boliet, tiez ako keby stipali... Zajtra asi testovat nebudem, najskor v sobotu. Ale bojim sa toho, ze zasa budem sklamana. Ako sa citis ty?

nefertitka
3. okt 2013

@kukadielko a testujes rano?mna boli brucho sem tam viac, sem tam menej, niekedy az tak, ze utekam na zachod pozriet, ci sa nieco nedeje...a hlavne tam v oblasti pri vajecnikoch ma to boli...a niekedy citim v strede brucha pichanie...prsia bolia trosku viac, ale nie je to nic strasne zatial...a spinenie je stale;( niekedy uplne malo, ze skoro na papieri nic nie je a niekedy uplne hnedy vytok...a co sa tyka choroby, uz ma tak boli hrdlo, ze az, aj sa mi upchava nos, tak zajtra navstivim Dr.

kukadielko
3. okt 2013

@nefertitka inak aj upchaty nos je priznak tehotenstva. Ale s tym hrdlom radsej chod k lekarke. Aj ti dali na to spinenie nieco? Ja mam inak dost tehu priznaky, no test strasne strasne slabo pozitivny. Dnes som 35 DC a 17 DPO. Bazalka stale vysoko - 37,1 . Chapes to? Bojim sa uz...

lusipe
3. okt 2013

@nefertitka ahoj,tak som pri compe...kupila som test a rano urobim 😉 ...som zvedava...tiez ma to brucho tak boli ako pisete,sem tam viac a potom menej a potom pichne a prsia na dotyk...a som unavena ako fras 😉

nefertitka
3. okt 2013

@kukadielko na ten test sa neupinaj, zbytocne to stresuje, vies kolko poznam bab, co este pomaly aj na 40DC nemali ani ducha na teste?Priznaky mas, tak to bude asi dobre;)
@lusipe som strasne zvedava, vyzera to nadejne🙂

kukadielko
4. okt 2013

@lauritka dnes som radsej ani netestovala... Pozri teplotu... Boli ma brucho ako na menzes. ☹

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe uz som prisla nakuknut, ci mas skvele novinky🙂

lauritka
4. okt 2013

@kukadielko 😖 tak to asi pride...

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka
zlato bolo to uplne psycho..robila som test...dnes som 36 dc a meska 7 dni, no ovu som mala az 21 den, co je dnes 14 den po.....volala som muzovi, ze je to negativne....a po minute, som plakala od stastia, ze je to pozitivne a volala mu...a na to to zmizlo....vies aky sok? .....
moja, ja nechapem....ale uz som sa prebrala zo sna, ze my by sme mali take stastie a mali dieta takto pred IVF....proste realita....co uz.....tak som chvilku snivala....
ani neviem, ci uz chcem robit test....uz to asi necham tak...ak to utorka nedostanem, pojdem k lekarovi....

seraa
4. okt 2013

@kukadielko

to ale vyzera uplne an tehu, stipanie bradaviek tu mali baby len z tehu 😉

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe ako to mohlo zmiznut?? podla mna ked ti to tak meska a nieco si tam videla, tak tomu neverim, ze nie si...aku znacku si si robila?

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka mama test....ale uz ich kaslem...nemam chut tam patrat po duchoch....pockam este par dni a potom pojdem na krv....toto je zbytocny stres...nechapem tomu, preco sa to tam zjavilo a potom zmizlo...co su to za cary...

seraa
4. okt 2013

@lusipe

14 dpo je este skor na test vela babam neukazalo nic a hlavne presne kedy ovu prebehla nevie nikto ani test
ovu prebehne a vajicko ´je tam este 8 h
cize stale je tam ta rezerva

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe ja by som si na tvojom mieste kupila dalsi a znovu urobila. Bud sa ti potvrdi, to co si teraz myslis, alebo budes konecne stastna, ze uvidis dve palicky...tato neistota je podla mna uplne najhorsia...ja ta obdivujem, ja by som teraz hned bezala a robila sa dalsi hned a potom este jeden rano...u mna sa najviac osvedcili testy Mamatest a Pepino...ine mi ukazali negativne a tieto dva pozitivne

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe tak chod teda na tu krv a budes si ista...ale podla mna, ak ti nemeskava a teraz ti meska a nieco si tam predsa len zbadala, tak je tam velka nadej

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka moja, vies, ja uz na to nemam nervy....akosi som sa zmierila, ze nic....necham to teraz tak....a mozno dnes zajtra dostanem a hotovo....brusko ma stale pobolieva ako pred, tak mozno sa to spusti...dam si vecer cervene vinko a do rana uvidim co to urobi..snad uz aspon dostanem, lebo toto trapenie je o nicom...inak bol to mamatest....na krv nemam kam ist, lekar tam dnes nie je zial....
@seraa hej, to mi aj muz vravi, ale ja uz som sa nejako naladila, tak, ze nic....i ked sakra 6 dni meskanie je strasne dlho, ked to mavam ako hodinky....

nefertitka
4. okt 2013

@lusipe tak ale nic nie je stratene este🙂 ked vam to nevyjde prirodzene, tak sa to podari cez IVF.... mam taku kamosku, co sa im nedarilo roky a podstupili IVF a na prvy sup to vyslo a hned dvojicky Misko a Milanko🙂aj ked ja viem, ako sa citis a ze najradsej by si prirodzene otehotnela...

kukadielko
4. okt 2013

@seraa bodaj by si mala pravdu...

lusipe
4. okt 2013

@nefertitka si zlata....jasne, ja viem, ze babatko budeme mat, len som mala teraz zbytocne nadeje, lebo uz som bola nadstavena, ze idem pichat a potom prisla tato nadej....a nejako som verila na zazrak, ze raz by sa mohol stat aj mne....no uz s tym nic nespravim....treba ist dalej...a ako pises, mozno sa na prvy sup podari IVF....tak to bude o mesiac neskor 😉 ...a ty sa citis ako?...brusko boli?...este spinis?

seraa
4. okt 2013

@lusipe

ja viem neboj , bude ako bude
kolko sa snazite?

lusipe
4. okt 2013

@seraa uz dva roky....tak je to tazke, kedze prve dieta na prvy sup a vraj sme uplne zdravi....ale s prirodou sa neda bojovat...aj tak si urobi ako chce....kokso ovulka super a preco sa neoplodni, nechapem...

seraa
4. okt 2013

@lusipe

hm ved to
my uz vyse dvoch rokoch 😖