Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty ...ja by som to chcela na taku vseobecnu ocistu.....ako si to brala?
Ja vsade citam nieco ine.Objednala som od LR,alebo tak nejak.
@kakatulik štamperlik som ligla kazdy den 😝
@lauritkatesty 1xpoldecak?....lebo som uz citala ak ze na zaciatok 3x0,3dl. 🙂
@kakatulik jj ,mne tak hovorila ta co s tym robila, ze to stači.
@lauritkatesty oki...dakujeeeem 🙂
@dejna20 praveze ja viem, preco som potracala, mam hematologicku diagnozu, syndrom lepivych dosticiek, beriem na to lieky a budem pichat injekcie. Dceru mame cez IUI, ale zrejme sme ju splodili skor 😅 Ja som problem otehotniet nikdy nemala...
Teraz beriem B6, kys.listovu, macu, inositol, zinok a spirulinu s vit E, selenom a Cckom,plus som pila alchemilku a teraz zas caj na zlte teliesko. Skratka VSETKO, co sa da 😀
@senselinka caj na zlte teliesko????...to je aky????
@kakatulik to som si sama namiesala podla receptu, co som nasla aj s tipmi na otehotnenie... Davala som sem link, ale uz si nepamatam presne, mozno ho mam niekde ulozeny, idem pohladat 😲
@senselinka 😀 thanks
@senselinka fiha ten caj aj mna zaujima 😀
@kakatulik
@dejna20 tu je link na vsetky mozne recepty, co papat, pit pre zeny aj muzov, aj s vysvetlenim, naco a preco 😉
http://www.mamebabatko.sk/clanok-39/ako-na-teho...
@korytnacka1981 myslis,ze vrchol bol 14dc?
@senselinka dakujeeeem 😀 !!!
@kakatulik ked ta to nahodou chyti,ze ides miesat, poslem ti aj linky na caje, bo niektore v lekarni nezozenies 😜
@senselinka presne to som sa chcela opytat,lebo ja som nikde nezohnala vitex jahnaci,som to potom vzdala
@senselinka mozes ak sa ti chce.Alchemilkua rebricek mam...medovka sa m zda tiez dostupna a vitex by tiez mohli mat...ved uvidimmm
Beries aj fytosoju?---mna trosku myli ,ze popisuju viac menej ,ze by sa mala uzivat skor v prechode...nie ze mi z nej vajesniky zaspia 😕
@kakatulik fytosoju som brala, ale teraz nie 😝
Linky pozriem vecer a pridam, letim s malou von 😘
@senselinka to je v pohode...nesuri...ja teraz okrem maci,chlorely a kys,listovej nic...dam si este tu aloe ocistu a potom nasadim ostatne zbrane.... 🙂
@kakatulik dost som o tom citala tu na mk,tema sa vola sojove izoflavonoidy tusim a je to akoby prirodna nahrada clostilu,tak sa uziva ako clostil,tusim som 1a2 den mala po 4kapsule,3a4 den 5 kapsul a 5den 6 kapsul,dobre je ho uzivat aspom 3cykly,len ja som uz druhy cyklus zabudla,vela zien s tym otehotnelo,pisala som s elllla,tusim tak sa vola babenka,co sa tomu venovala,napisala,mi,ze to uz je sice davno,co sa tym zaoberala,ale takto mi to kazala uzivat 🙂
@majuskabobi nie, nepovedala som ze to bol vrchol, ale ze z tych na fotke je najsilnejsi a ked si povedala ze mas ovulaciu okolo 14 dc, tak mozno bol vrchol v noci, ale testom si ho nezachytila
Ahojte ja s ovulačný testami nemám dobre skúsenosti. Vždy boli negatívne, aj keď hlien a bazalna teplota ukázali ovuláciu. Raz som mala druhu čiarku, ale len slabú. Ešte dievčatá možno hlúpa otázka, ale je zaručené, že ak je pohlavný styk počas plodných dní, tak žena bude tehotná? Ďakujem
@miska_hryzka zarucene nie je nic...iba vysoko pravdepodobne 🙂
A ake si pouzivala ovu testy kes to tak divne vychadzalo?
@kakatulik mala som rapiclear, gs ovultest a wom secret right time. Akurat ten gs ovultest ukázal slabú druhu čiarku.

@kakatulik ja som kedysi pila,cca pol roka. od firmy forever living products.. aloe berry nectar, aj ked na tehu nic, ale aspon zabralo na pms a nemalva som odvetdy, len raz asi cystu.. ale za tie roky nic.