Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina ďakujem za radu, všetky tvoje príspevky mám prečítané ;) a chcela by som sa držať tvojej teórie 😊 len dnes som testla a čiarka zas zoslabla tak neviem... mám iba 26dňový cyklus a dnes som 12DC tak ak príde ovu neskôr asi budem mať potom krátku lutealnu fázu :/
Baby stale mam bolesti podbrusku ako pred ms.niekedy pichnutie alebo aj akoby tahanie.. Hlavne na pravej strane..sem tam v strede a vlavo. Neboli to velmi da sa to vydrzat. Od vcerajsku bolia aj prsia miestami aj pri chodzi. Mavate to nietora po ovulacii? 🙂
@jaruska18 to asi nie,lebo ovu bola v nedelu a my sme mali s mm od stvrtka totalne opacne smeny,ze sme sa ani nevideli,cize je dost nepravdepodobne,ze by vajicko prezilo az do vcera.Ale nevadi,nemienim robit z toho plodenia neviem aky horor.Ked je je to fajn,ked nie,tak nie 🙂 .Dolezite je ze poznam svoje telo a viem ako funguje 🙂
@vajicko0210 ten usmiaty small tam nemá byť ☹

@kchan este sa ti len blizi ovulacia teda poz,test musi byt takyto 😉 po takomto teste rataj ze ovulka nabehne az do 48hodin+12hodin zije vajicko cize az 60hodin......