icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jaruska18
20. jan 2016

@kakatulik aa ak sa mozem spytat u vas je aky problem ze sa nedari?

barborka0
20. jan 2016

@kakatulik myslim ze by bolo skoro na tehu test

senselinka
20. jan 2016

@jaruska18 toto mavam od ovulky uplne bezne, prsia mi ide urvat a aj tak vzdy pride mrcha... Na toto sa moc nespoliehaj 😖

jaruska18
20. jan 2016

@senselinka ach..uvidim o par dnii ze co ukaze test 🙂

kakatulik
20. jan 2016

@jaruska18 ved sprav este testik,ale podla teploty si uz po ovu... 🙂 ...ak pride dalsi cyklus,budes vediet ako na to,ale mozno uz nepride.... 🙂 🙂 🙂

kakatulik
20. jan 2016

@jaruska18 pp problémoch zatial nepatrame 🙂 ...my sme sa vazne zacali snazit az teraz ked sa to tak vezme 😉 ...nevezme.
Davame si cas tento rok a potom zacneme skumat problemy.

barborka0
20. jan 2016

@kakatulik
@jaruska18 tehu testy ciste

kakatulik
20. jan 2016

@barborka0 hmmm,ale co ked si uz bola tehu cez menzes....niektore baby to tak mali 🙂
Niekedy su pozit testiky dlho pozit pri PCO.
Alebo bude,bola mega ovulka a ovulujes z obidvoch vajecnikov....vselico to moze byt.
Az teraz so videla tie testiky...no totoooo....

jaruska18
20. jan 2016

@kakatulik v nedelu na obed som mala pozitivny a vecer uz negativny. V pondelok uz bola slabucka ciarka 🙂 to anoo..my sa snazime skoro 2 roky no u mna bol problem ze nebola ovu vobec..

kakatulik
20. jan 2016

@jaruska18 ako si vedela ze nebola ovu?....a prisla pod akými vplyvmi?

jaruska18
20. jan 2016

@barborka0 mozno ze ovu este len pride..no nsjsilnejsi sa mi zda 16 dc..no nechapem preco tedty neblednu. 🙂

jaruska18
20. jan 2016

@kakatulik robila som ovu testy a nikdy mi nevysiel pozitivny iba slabe ciarky..a ms nechodila vobec bez duphastonu alebo vyvolavacky...schudla som 30 kg. Prave pre to som zacala chudnut vela som citala ze sa zvykne vtedy ovu vratit 🙂

kakatulik
20. jan 2016

@barborka0 ale ked sa tak na to pozeram,tak ten 16-17dc by sa dal brat ako vrchol...asi si tak hormonalne nabudena,ze to trva u teba dlhsie pokial zblednu...neberies nejake hormony?

barborka0
20. jan 2016

@jaruska18 no ved prave ze neblednu.Testujem uz niekolko mesiacov a ovulka bola vzdy 16DC...testy potom zbledli,no teraz neviem

kakatulik
20. jan 2016

@jaruska18 zaujimave....a HP(hormonalny profi)l ti niekedy niekto robil?
Inak paradny vykon s tym schudnutim......fakt obdivuhodne 🙂 🙂 🙂

barborka0
20. jan 2016

@kakatulik nie,nic neberiem.O babatko sa snazime,mam este 9 dni do menzesu tak uvidim ci sa tento mesiac konecne podari 🙂

kakatulik
20. jan 2016

@barborka0 tak je to potom mega ovulka 🙂

barborka0
20. jan 2016

@kakatulik uz len cakat 🙂

jaruska18
20. jan 2016

@kakatulik no este cca pred 2 rokmi..mala som zvyseny testosteron. Poslali ma na endokrinologiu no tam mi dr povedala ze to je vahou.. 🙂 myslis ze ked su od nedele vecere negativne ovu testy je urcite uz po ovu?

kakatulik
20. jan 2016

@jaruska18 ano,teplota to potvrdila.....ja by som si na tvojom mieste ten HP nechala potvrdit 🙂

jaruska18
20. jan 2016

@kakatulik hej hej dam urcite..no do maja pockam..idem vtedy na preventivku 🙂 len mi dr nasadil duphaston od 16 dc tak teraz neviem ci ho nam pozajtra nasadit alebo nie..bojim sa nech neublizii uz ked bola ovu 🙂

denidi
20. jan 2016

@barborka0 co keby si skusils iny ovu test? Baby kdesi tu pisali,ze tieto kriklavo ruzove testy stale ukazuju silne ciarocky,no neviem,nemam s nimi skusenost

barborka0
20. jan 2016

@denidi doma mam len tieto ale som s nimi spokojna.Testujem uz niekolko mesiacov a ovulku pekne ukazali a po nej hned zoslabli,to len tento mesiac su nejake tmave

janulka_1
20. jan 2016

@barborka0 to su aké mega pozitívne testy 😕

janulka_1
20. jan 2016

@barborka0 ja by som na tvojom mieste ešte ráno z ranného moču vyskúšala tehu test

denidi
20. jan 2016

@barborka0 hm,mozno to naozaj nieco dobre prinesie🙂 ved bodaj by,drzim palcekyyy

kakatulik
20. jan 2016

@jaruska18 duphastonom si neublizis ked si uz po ovu...ten ti ba udrzi pripadne emryjko .

barborka0
20. jan 2016

@janulka_1 ak bol pozitivny ten ovu testna 16DC,zajtra by som mohla byt tak 7DPO tak mozem zacat skusat

barborka0
20. jan 2016

@denidi dakujem,kiezby sa uz tento mesiac podarilo

janulka_1
20. jan 2016

@barborka0 držím moc moc palce 🙂. Daj nám potom vedieť