Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@vajicko0210 Joj to ma mrzí a mas čistú krv?Pokiaľ sa nespustila krv tak ešte není nič stratené...
@majuskabobi to nebola ovulka,ale pozitivny ovu test.
@kchan urob este jeden kolo15tej a pridaj Foto....tak to potom musis dnes večer skusit a zajtra rano 😊
@kakatulik tak som myslela, cize ovca 15-16dc,ci? 😀
@majuskabobi tak nejak 🙂
@sara34valentina skúsim test okolo 16ej aby som dodržala tie dve hodky pred nepiť.. Skúsiť dnes večer môžem ale pochybujem že drahého presvedčím zajtra o šiestej ráno na niečo :D
@michhaela zatiaľ len spinenie ale to mám vždy tatko,prvý deň skoro nič len papier a na druhý to už ide ☹ mna čo,ideme dalej 🙂 všetkým snazilkam držím palce 🙂 🙂 🙂
@vajicko0210 hmm tak nadej zomiera posledna. Ale aj ked nic tak budeme v oktobrovkach 2016 😆 treba mysliet pozitivne.
Ty beres nej vitaminy, u doktora ste uz daco riesili?
@vajicko0210 Podarí sa to a určite čoskoro verím v tom aj v každej co sme tu..Ja už cítim kríže takže tiež viem že mi o týždeň v piatok ci sobotu príde ale necítim nič iba silno kašlem jak tuberak ale teplota není nič :-\ ale to skôr pripisujem ku chorobe ako príznak tehu 😀
@vajicko0210 tak to je len otazka casu ak ste ok. A tento cyklus daco ides brat. Ja skusam tu fytosoju
@vajicko0210 to iui sa ako robi? To platis daco?
@majuskabobi neviem, mozno si nezachytila ten vrchol (co moze my skoro rano alebo v noci), ale u mna byva ovulacny test vzdy taky, ze ta kontrolna ciara je az bordova a dost vyraznejsia ako testovacia.. V poslednom case mam prave tu kontrolnu ani nie tak silnu ako testovaciu ako ty hore na fotkach a nedari sa nam,mam zle tusenie ze k ovulacii ani nedochadza (beriem Euthyrox lieky)..
@sara34valentina pred chvíľou robený..
@dejna20 áno v Martine v heliose 100e... najskor beries clostil,chodíš na folikometriu ked su vajka dost veľké,pichnes pregnyl prídeš zas tam,ráno dá tvoj muž dobrý materiál za 2 hodky ich vložia priamo do maternice. Začneš brať dufaston na udržiavanie plodu a čakáš 14 dni,ideš na krv a telefonicky ti oznámia verdikt,či sa podarilo alebo nie... Idem začať pit tu alchemilku a beriem kys.listov vitamín E horčík,selén zinok 🙂
@vajicko0210 aha dik za info. No v podstate ja tiez to iste okrem e a selen. A tu fytosoju navrch
baby tie co sa snazite, asi dost intimna otazka, ale ako casto sa snazite teda dodrziavate odstup dva tri dni, ci sa snazite kazdy den? Je mozne otehotniet aj napriklad po tyzdni pauzy a trafit sa presne na den ovulacie? Nebudu tie spermie prilis ' stare' teda myslim pohyblivost a zivotnost..?
@dejna20 inak,ta alchemilka sa ako pije prosím ta?
@vajicko0210 od 1DC do ovu.
Chcela by som Vas poprosit, aby ste mi napisali "podla Vas" tie najlepsie najdoveryhodnejsie znacky ovulacnych testov. A tie papierove pasiky - ovulacne testy su ok? Vela Vas tu ich prezentuje a pouziva. Dakujem za odpovede.
@angela5 Ved to pokial som nebrala, mko bolo ako hodinky nacas, a teraz raz mam, raz nemam mko, povedala som to stitnej lekarke, a ta ze musim brat lebo mam nabeh k znizenej funkcii sz, ale este ju nemam. Hm tak neviem, nie som s tym spokojna, lebo kedy je ovulacia, tak to len tipujem.

@denidi nie nie,tieto kriklavo ruzove su od korytnacky 81si myslim a tie su OK.Tie co tak dlho ciarky ukazuju su take normalne svetlo ruzove...mam to sdskusane 🙂