icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lucosa
21. jan 2016

@kakatulik tak ano dúfam že sa to podarilo, a hned na prvý šup nech máme radosť . .. nech sme kompletná rodina

kakatulik
21. jan 2016

@janulka_1 co ja vieeem...ak zmerias a bude 36,3,tak ovulka este nebola a ked bude 36,8,tak ise bola 🙂

kakatulik
21. jan 2016

@lucosa velmi vam to zelam 🙂

denidi
21. jan 2016

@janulka_1 to je este moc skoro na to,aby si dostala,ale pms uz moze byt,ja som tento cyklus mala uz od ovulky vsetky pms priznaky,ale niekedy proste nic

janulka_1
21. jan 2016

@kakatulik super, tak zajtra testnem. A nemôžem ráno vstať z postele, že?

lucosa
21. jan 2016

@kakatulik ďakujeme, bolo by to fajn, nakoľko aj tu som čítala rozne príspevky od báb, niektorým sa nedarí aj roky . ..

janulka_1
21. jan 2016

@denidi už som raz mala 25DC tak uvidíme, ale ideme až vytrhnúť ten vaječník

denidi
21. jan 2016

@lucosa krasny testik,nech pekne silnie 🙂

kakatulik
21. jan 2016

@janulka_1 vraj sa ma merat este pred vstatim z postele,ale ked vstanes pojdes na WC hned zmerias tak by to nemalo velmi ovplyvnit....nemala by si ale pol hodinu behat po byte a potom merat.
Mne sa vcera stalo,ze som sa zobudila v case kedy stale meriam,ale totalne spotena a rozhorucena a teplota bola cez 37°C...tak som sa prezliekla a chvilu pockala a klesna na normalnu ako vzdy poovulacnu.
Vypla som radiator a hla,dnes uz normalne....zavisi to od mnohých faktorov asi.

janulka_1
21. jan 2016

@kakatulik tak ráno skúsim a uvidím čo s toho nakoniec bude. Radiátor v spálni? Fu, to by som nevedela spať 😀

jaruska18
21. jan 2016

@kakatulik nevadi ked nebolo v den ovu? 🙂

roselyn
21. jan 2016

@angela5 dakujem ;) idem kuknut, kde to kupim

kakatulik
21. jan 2016

@janulka_1 bol len tak mini zapnuty ten radiator,lebo mi bola zima..noa potom horko 😅

kakatulik
21. jan 2016

@jaruska18 nieeee,ono je asi lepsie este pred,lebo 100% to vie len malokto jedy presne ovu je...
Spermie dokazu prezit aj 4dni a pockat na vajicko.... 🙂

butterfly333
21. jan 2016

@kakatulik baby moj test zatial takto. A vy ako??
@denidi

jaruska18
21. jan 2016

@kakatulik tak som zvedava uz na test ze na zatial asi porazii :D

kakatulik
21. jan 2016

@butterfly333 .....tento graf urci ovulku v den pozitívneho ovu testu,ze?
Nooo,teplota zatial hore....si 29DC?
Ja som teraz 16DC z toho 4DPO...uz od ovulky pms,ale to poznam uz...tento mesiac isto nic,ale nevadi...🙂

kakatulik
21. jan 2016

@jaruska18 ...nech ta neporaza....cas tak rychlo letiiii,uzivaj si ssex bez premyslania nad vsetkym tymmmm......uz terz iba BT meraj... 🙂

butterfly333
21. jan 2016

@kakatulik ano som 29Dc a 9DPO no kedže sa mi posunula ovu tak ms čakám asi 27.2. nemusela by príst 😀 😀

kakatulik
21. jan 2016

@butterfly333 myslis,27.1. ci?

butterfly333
21. jan 2016

@kakatulik jaaaaj ano 27.1 😀 😀 😀

denidi
21. jan 2016

@butterfly333 moja ja som dnes 2 DC,rano som bola na krv na hp,tak som zvedava,budu mi volat ohladom vysledkov 🙂 a ty si kolko dpo? Teplotka je krasne hore,len nech sa tam pekne drzi😉

butterfly333
21. jan 2016

@denidi moja ja som 9DPO aj jed je BT pekná no vždy ju taku mávam aj v den ms.Tak uvidím čo z toho bude.Držím palčeky aby HP bolo v poriadku.

kakatulik
21. jan 2016

@denidi HP mas urcite OK si myslim a koncom mesiaca bude narodeninove baby 🙂
Ja som sa zblaznila anaobjednavala tiez kopec vitaminov....ach jaj,tak som sa denes na to v skrinke divala a za chlavu sa chytala 😵 😝 ....este ale nic neuzivam...najskôr doberiem tu chlorelu(listovku uzivam uz davno) a rozhodla som sa zedam detox s Aleoe.Vraj to posobi celkove na zdravie a potom nasadim tie vsetky veci...... 😉

korytnacka1981
21. jan 2016
dejna20
21. jan 2016

@vajicko0210 mne dnes uz priśla alchemilka tak pijem. Co znamena krv bez endometria. Ja mam dnes 5dc a asi najsilnejsi 😨 teda dost divne, vacsinou mam taku silnu 2dc

denidi
21. jan 2016

@kakatulik uuf,ja ties som sa zasobila a to som chcela len femibion uzivat,ale mam nakoniec komlet ranajky,este to len nasadim,nechcela som pred tym,ako vezmu krv nic,ale idem na to,snad nebudem mat vajicka ako pstros :- D :- D

denidi
21. jan 2016

@kakatulik jooj bodaj by si pravdu mala s tym narodeninkovym baby 🙂

jaruska18
21. jan 2016

@kakatulik meram meram 🙂 no ten spodok beucha ma stale boli viac a viac zo dna na den..

denidi
21. jan 2016

@butterfly333 no aj ja som predvcerom mala este bt 37,1 a uz som rano mala ruzovy hlien,potom do vecera cisto a vcera rano bt 36,6 a sup za 5 minut cevenaaa