Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@senselinka dakujem, asi o hodinku a pol - max dve hodinky skor.uvidim ake bude pocasie.lebo dost snezi 😉
ahojte, chcem sa poradit, vcera vecer mi vysiel ovulacny test skoro pozitivny a bazalka predovulacna 36,5 a dnes rano uz zvysena na 36,9 ale pozitivny ovulacny test, testovacia bola dva krat tak tmava ako kontrolna. vacsinou mavam zvysenu bazalku den po pozitivnom teste. mali ste niekto nieco podobne?
@jaruska18 ovu bola pravdepodobne v utorok
@vevericka13 Ahoj každá to ma ináč od pozitívneho ovu testu je cca 12h môže sa spustiť aj skôr...Podľa ma to je individuálne....Ja zase mam az cca o 4/4dni od pozitívneho testu ovulku asi to tak vyzerá...Viacej mudrejsia budem vo februári u gyn či mi nekukne folik...
@dejna20 áno,len je zatiaľ slabšia ako zvyčajne ale mám krv,síce bez endometria ale mám.. ☹ dnes sa to rozbehne... ja idem akurát do lekárne na alchemilku,tak som zvedavá 🙂
@vevericka13 tak skus este dnes urobit ovu test a uvidis,ci bude silnejsia alebo slabsia.lebo ja som si robila test a ciarky boli rovnake....a na druhy den uz bola uplne slaba...a aj teplota tomu nasvedcuje,ze ovu uz mohla byt.
@eva2809 minulý cyklus mi v piatok test ukazoval pozitívny viac než kontrolná teplota skákala jak jojo..Zvýšená bola az vo štvrtok to viem bol štedrý den vianoce to je az dokonca 5dní nechápem prečo potom sa drzala teplota zvysena postupne vyssie 4dni a zas klesla na 36,6... TENTO mesiac nič nemeriam bo len nervy som mala 😀
Tak začali sme skúšať teraz v januári, menštruáciu teraz mám dostať 23.1 , no a dnes testík , nakolko som nedočkala, už tam je niečo vidieť, je možné že by to vyšlo , na prvý krát a hneď bábo, držala som sa radami báb zo skupiny, merali sme len ovuláciu podľa ovulačných testíkov
@lucosa akurát som pozerala tvoj testík v druhom fóre a je to tam, gratulka veľká a @sara34valentina má ďalšiu do počtu úspešnej metódy 🙂

@denidi vidis,to ma nenapadlo...raz jeden moj znamy knaz hovoril,ze si pripomina aj pocatie,cize to by bolo fakt skveleeee 🙂