icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dejna20
21. jan 2016

@senselinka kolko dni sa musi drzat teplota hore aby sa z toho dalo usudit tehu?
Uz mam teplomer, tak po kramoch idem na to. Mam dokonca na dve desatinne 😂

dejna20
21. jan 2016

A este jedna otazka. Myslite, ze nieco znamena, ked mam silne kramy. Je to dobre ci zle? Ja mam dnes normal texasky masaker, ze uplne zuzvalce (pardon za nechutnost) ale sa mi to zda nejak moc oproti predchadzajucim cyklom.
Rozmyslam, ci to nemoze mat suvis s tym, ze uz 2 mes nekojim a ze telo sa regeneruje alebo co

senselinka
21. jan 2016

@dejna20 nie je podstatne, kolko sa drzi, ale aby ostala aj v case MS a tesne po nej... Ak klesne, ide mrcha... U mna plati, ze ked klesne na predovulacnu, mrcha pride dalsi den

senselinka
21. jan 2016

@dejna20 mne sa presne toto stalo v cykle hned po skonceni kojenia, normalne kusy sli zo mna, normalne velke ako past, mm v robote, mala revala a ja myslela, ze umriem... Rychlo som letela do sprchy a zachranovat dieta, no masaker 😢

eva2809
21. jan 2016

@michhaela mozno na tu teplotu by som sa nespoliehala...ked takto "strajkuje" juj ja mam asi 5dni do ms...neviem sa dockat vysledku..dufam,ze bude pozitivny...ja uz nechcem byt sklamana:(tak velmi verim,ze to vyslo

michhaela
21. jan 2016

@eva2809 a ako sa cítiš?Budem siiilno držať palce aby to vyšlo už 😉 ja asi az 29,30,31.1.čakám tu mrchu už ju nemôžem čakať na 27cyklus lebo minule prišla o dva dní skôr...

senselinka
21. jan 2016

@eva2809 aj ja mam 5 dni, ale brucho mi ide urvat uz druhy den 😢
Jooooj, ja uz chcem cakat babatko, hladkat si brusko a v oktobri si ho ako darcek na narodky porodit, krasne, zdrave, vonave, moje!!! 💜🚼

dejna20
21. jan 2016

@senselinka ja
Az tak silno nie ale dufam, ze to neznaena nej cysty alebo co. Vsak uvidim u gyndosa co povie

butterfly333
21. jan 2016

@senselinka si tiež 9DPO?ale ved nič nieje stratene moja,ja nemám žiaden príznak.Ešte mám čas tak si držme palce.

senselinka
21. jan 2016

@dejna20 nastastie to trvalo len pol dna, ale brutal to bol...

senselinka
21. jan 2016

@butterfly333 ved viem, ale ja tak nejak vnutri viem, ze nie... Poplakala som si vcera, snazime sa tak kratko a aj tak to hrozne ubija 😔

vajicko0210
21. jan 2016

@dejna20 mno ze nemám tú "zrazenu" krv endometrium - vystelka maternice 🙂 ja som si ju bola tiež kúpiť a dnes som začala. Aj ja mávam 2dc takú silnú a dnes mám 2 dc ale je celkom v pohode. Uvidíme. Sa mi zdá ze odkedy som začala tie vitamíny jesť,tak ju nemám ani takú bolestivu a ani takú silnú ešte uvidím koľko BUDE trvať..

michhaela
21. jan 2016

@dejna20 možno sa precistuje maternica od kojenia a sa neštartuje a šup tento cyklus vám to vyjde 😉 bodaj by všetkým čo sa snazime ftuj ftuj 😉

butterfly333
21. jan 2016

@senselinka a čo tie bolesti čosi mala može to byt tehu,

dejna20
21. jan 2016

@vajicko0210 no ja tam to endometrium teda isto mam. Ale neviem ci je to dobre alebo ne.

vajicko0210
21. jan 2016

@dejna20 mno ževraj áno,teba že je to normálne,tak sa čistí v podstatne maternica ak to dobre chápem... takže v podstatne vieš že aj keď menstruujes ze nie si tehotná,keď ide aj vystelka preč. Lebo niektore ženy "menstruuju" aj sú v tom. Ale určite ,teda myslím že nemaju klasickú mrchu... chapes? 🙂

senselinka
21. jan 2016

@butterfly333 no, mna takto bolieva brucho vzdy pred mrchou... Akoze mozne je vsetko,ale na priznaky sa ja nespolieham... Vselico mozem povazovat za tehu priznak... Krcok mam uplne dolu tvrdy, uzavrety, na 5 den som mala pokles teploty (mohlo byt uhniezdenie), ale vsetko je to tak klamlive... Ze si pockam, ci ta hnusna hnusoba pride, alebo nie... Ale pripravena som na vsetko, no 😖

dejna20
21. jan 2016

@vajicko0210 chapem. No ja isto nie som tehu, ved testy boli negativne. Tak nech sa teda poriadne vycistim 😂 a februar bude moj 😀

korytnacka81
21. jan 2016

@dejna20 dokedy si kojila? Ako dlho?

dejna20
21. jan 2016

@korytnacka81 do 27.11. A to mal maly 2 roky a 4 mes. Ale uz len na nocny a denny spanok. Menzes mam uz odkedy mal rok

butterfly333
21. jan 2016

@senselinka ten krčok máš stale taký??Ved to tie príznaky su mesiac čo mesiac ams príde. 😒

angela5
21. jan 2016

ach nemozem tomu uverit, konecne plne pozitivny ovu test, prave dnes, s dost velkym meskanim (tyzden)... snazili sme sa vcera, teraz neviem ci este dnes alebo az zajtra to poistit 😨 🤐 😵 ..

korytnacka1981
21. jan 2016

@dejna20 ja som zvedava kedy mne pride ms, zatial nic, je pravda, ze kojim len 3 mesiace, aj to uz dokrmujem s UM

jaruska18
21. jan 2016

@kakatulik berem to tak..co ma byt to bude 🙂

senselinka
21. jan 2016

@butterfly333 praveze nie, vzdy je tvrdy, zavrety, ale hore a vcera som bola uplne v soku, ze je dole... Ale neostava nic ine, len cakat... 🙄

senselinka
21. jan 2016

@korytnacka1981 ja som kojila 17 mesiacov a mrcha mi prisla uz po troch mesiacoch 😖

korytnacka1981
21. jan 2016

@senselinka kraaaaasne 🙂 ja mam zuzene mliekovody, tak toho mliecka je pomenej od zaciatku ale nepolavujem 🙂 a som fakt zvedava kedy ms pride, ked som bola na kontrole tak gyn hovorila ze podla sliznice este tak skoro nepride, ze sliznica je este tenucka

kchan
21. jan 2016

Baby čo myslíte? Mám ešte večer testnúť či zosilnie? Poraďte prosiiiim 🙌

angela5
21. jan 2016

si len 13 DC. Ja som mala dnes pozitivny na 21 DC. Este vydrz par dni..
@kchan

kakatulik
21. jan 2016

@kchan ano,urcite,ale podla mna zosilnie az zajtra 🙂