icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kchan
21. jan 2016

@angela5 ja mám len 26 dňové cykly, preto by som to nerada prepásla 😊

kchan
21. jan 2016

@kakatulik ďakujem 🙂 mám také divné ako keby tlaky v podbrušku, tak tiež si myslím že možno deň- dva ešte.. Teda dúfam 😊

senselinka
21. jan 2016

@kchan ak mas take kratke cykly, uz by mal byt pozitivny. Ja mam cykly 26-27 dni a pozitiv test max na 12 den,ovu hned 13, max 14 den, lutealna faza byva tych 13 dni

angela5
21. jan 2016

@kchan aha no tak do tych troch styroch dni max. by mal byt pozitivny..mas aj hlien?

kchan
21. jan 2016

@angela5 odvčera mám taký extrémny pocit vlhka až mi to je nepríjemné...

dejna20
21. jan 2016

@korytnacka1981 a co mas dievcatko ci chlapca? By si uz aj druhe chcela? Ja som bola rada, ze prvy rok som mala pokoj od mrsiny ale kojila som dost casto vtedy

kchan
21. jan 2016

@senselinka ja fakt neviem, testujem tento mesiac prvý krát, dá sa povedať že sa vlastne teraz spoznávam, predtým som tieto veci vôbec neriešila, až teraz keď sme si povedali že chceme bejby...

angela5
21. jan 2016

@kchan to je prave dobre, je to znak ze zachvilu bude ovulka

kchan
21. jan 2016

@angela5 ďakujem za radu 😉

butterfly333
21. jan 2016

@senselinka ale to je dobre no neviem nemeni sa už jeho poloha kazdy den??

korytnacka1981
21. jan 2016

@dejna20 mam dievky, uz 2 🙂 5 rokov a 3 mesiace 🙂

dejna20
21. jan 2016

@korytnacka1981 super. Ja mam chlapca, este dievca sa mi zachcelo 😂😂😂

dudenka
21. jan 2016

Ahojte baby, ako tak pozeram, tak vacsina ste vo faze cakania na to, ci ms pride, alebo sa to konecne podari. Ja som dnes len 8. den po ovu a mam hnede spinenie. Dufam, ze sa mi uz nerozbieha ms. Joj...

angela5
21. jan 2016

@dudenka moze to byt uhniezdovanie 😵

adika84
21. jan 2016

@kchan skus testnut este vecer ja som mala presne taky isty test ako ty a cca o 3 hodiny uz brutal pozitivny, nepremeskaj to 🙂

dudenka
21. jan 2016

@angela5 tak mozne je vsetko, len boli ma podbrusko a krize. Stale chodim na WCko lebo mam blby pocit, ze uz to ide. No a tam do kopy nic. Len mini slabo hnedeho vytoku. No uvidime...rano bude mudrejsie vecera 😉.... a ty si tiez vo faze cakania ms? Alebo cakas ovu?

janulka_1
21. jan 2016

@senselinka vela s tych "produktov" co obsahuju jod jem denno denne tak hadam jej mám dosť

senselinka
21. jan 2016

@janulka_1 jasne, aj ja jedavam pestru stravu... Ale viem, co moze sposobit nedostatok na babatku v tehotenstve, ucila som postihnute deti a riskovat sa mi nechce 😉

angela5
21. jan 2016

@dudenka dnes som mala pozitivny ovu test....

janulka_1
21. jan 2016

@senselinka to je pravda, nic netreba zanedbat

angela5
21. jan 2016

ked uz je tu rec o pestrej strave, ako asi vyzera vas jedalnicek pocas dna? Ja niekedy nemam ani cas sa poriadne najest...

denidi
21. jan 2016

@janulka_1
@senselinka baby femibion obsahuje aj jod,kedze to je urcene pre zeny planujuce tehotenstvo a pre tehulky do 12tt,asi by to malo stacit a netreba ho este zvlast uzivat,co myslite

korytnacka1981
21. jan 2016

@dejna20 keby som si dala povedat, tak tiez necakam 5 rockov, ale som rada, aspon mi ta starsia uz pekne pomaha 🙂

eva2809
21. jan 2016

@senselinka aj mna boli brucho uz druhy den🙂 ako pred ms...ale mna tak maximalne den dva pred boli brucho...tak neviem preco boli...ale nechcem si nahovarat.kedy budes testovat??ja by som uz najradsej dnes..haha,ale musim sa brzdit trochu

kakatulik
21. jan 2016

@denidi myslim ze nie,lebo privela by zase mohlo stitnej zlaze aj uskodit.

eva2809
21. jan 2016

@michhaela no boli ma brucho uz druhy den...uz len cakam na spravny den a znovu dufam,ze by to tentokrat mohlo vyjst.aj ja tebe drzim palce..ach..keby sme tak vedeli nakuknut do nasho vnutra,co sa tam odohrava🙂musime si pockat:(

denidi
21. jan 2016

@kakatulik jj tiez si tak myslim,vsetko s mierou 🙂

senselinka
21. jan 2016

@denidi urcite ano 😉
A hlavne ak pouzivas normalnu sol, pripadne sa stravujes aj mimo domu, si v pohode, ale ja pouzivam sol bez pridavku jodu, preto ho doplnam 😅

kchan
21. jan 2016

@adika84 ďakujem určite testnem 😊😊

miska_hryzka
21. jan 2016

Dievčatá prosím vás aj vás po ovulke ešte také tri,štyri dni pichá vo vaječníkoch? Ďakujem 🙂