Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina a nebude tá ovulka teda ak ešte len príde dosť neskoro ak mávam len 26 dňové cykly? Dajme tomu teda že vrchol mohol byť na 14DC tak ovu cca na 16-17dc?? Môžu priovulke vaječníky bolieť takou zvláštnou ťahavo-štiplavou bolesťou?
@kchan ak stipe tak uz zvycajne pukol folikul ta tehutina stipe , mna to stipalo, ovu skor tak pichlavo tahavo, ok dajme tomu ze 14dc, takze 15dc ste sa mali snazit, a este 16dc rano hned 😉 ak mas 26dnove cykly tak by mala byt ovulka uz na 14dc nie 16dc ale ak je na 15dc tak lf faza je potom 11dni co je ok ja mala 12dnovu 😉 kedy ste sa snazili?
@sara34valentina snažili sme sa 13dc večer a 15DC ráno, dnes mm nechcel (bol po nočnej a vyčerpaný)
@kchan to 15dc by malo stacit , snad nebudes mat pozitivny zajtra a ak ano tak sa snazte az v utorok vecer 😉
@sara34valentina ďakujem za všetky rady, ak by bol nakoniec pozitívny zajtra tak v utorok budem musieť vyčkať mm do jednej v noci kým sa vráti z práce 😁😁😁
@sara34valentina no pozri, takýto je teraz pred chvíľou robený, od toho 14DC je tento úplne najslabší
@dudenka hej tak ideme znovu skusat. Ja teplotu meriam tak uvidime ci sa aj s testami bude zhodovat. Ja som bola u lekara na prventivke v oktobry a vsetko ok.snazime sa len 4mesiac tak chlapa este neriesim uvidime kedy sa zadari. A neberiem vobec nic. Zinok na vlasy 😉 😉 😉 a alchemilku som pijavala ale skor na vytok a neviem ci to vobec zabralo. Ale mam aj teraz kupenu daku silnejsiu az na pol litra vody tak si dam aspon 10dni a uvidime ...
@lauritka
@sara34valentina
@denidi
@kalatulik toto je uz pozitivny, ze? Este je stale mokry ale testovacia je silnejsia nez kontrolna. Robila som ho teraz a je najsilnejsi z celeho dna
@janulka_1 Ja z teba umriem 🙂
@lauritka
@denidi
@kakatulik
@sara34valentina takto to vyzera. Posledne 4 su z dnes
@monika1791 som ti hovorila, ze si so mna robi moje telo srandu 😀
@janulka_1 ano pozitivny
@kchan ok tak berme ten 14dc😊15dc sex tak tam bude uspešnost😊
@sara34valentina verím tomu že máš pravdu 😊 veď ty sa po toľkých úspešných radách nemôžeš mýliť 😁😉😊

@kchan nasla som to, takze vyzera to ze bol skoro pozitivny na 14dc len si pravdepodobne nezachytila vrchol(silnejsiu ciarku ako kontrolnu, co nevadi) ., bolo by super keby si zachytila uplne silny pozitivny testik aby sme vedeli na isto ze ovulujes 😝 dajme to mu ze bol pozitivny 14dc ovulka bude do 48hod+12hod zije vajicko, ja na tvojom mieste este testujem lebo si myslim, ze budemozno poziviny este!!!! moze byt aj na 17dc 😉