Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte, uz som pisala a fotila svoje ovu testy, ked som mala pozitivny na 8 dc a kedze testujem cely cyklus, testnem dnes a opat dve ciarky. Povedzte mi, ako to je mozne? Chyba testu, chyba vo mne alebo aj to, ze beriem clostil na ovulaciu, teraz druhy cyklus a to sa deje so mnou? Ci co sa deje? Poradte mi, prosim
@kikaaa1982 to by mohlo byt tym Clostylom.
@kikaaa1982 zislo by sa merat aj teplotu.. kedy vlasten stupla.. ale moze tam clostyl sposobit ze dozreje aj viac vajok..
@lauritkatesty dnes takto 🙂
@kchan ja tuto lebo je bio a dobra cena bola za 2500ks 250mg pre kus a Balenie 500g stala 14,99eur na Amazone 😉
@sara34valentina nič sa mi neukazuje 😮
Baby máte niektorá stiahnutú aplikáciu fertilityfriend? Dá sa tam nastaviť jazyk na svk alebo cz?
Dievčatá bazálna teplota počas dňa stúpa? Merala som ráno O pol siedmej bola 36,6 a teraz 36,9 aj keď som doteraz spala. A potom 2 dni pred MS klesne? Alebo ako to funguje? Ďakujem
@kchan zabudla som fotku pridat😁😁😁😁😁to v tehu bezneee😉
@janulka_1 dnes v noci sa milujte 😉
@sara34valentina a nevadí, že sme sa v sobotu ráno po 4 dňovej pauze milovali a aj včera večer? Od včera večera mám takto pozitívny ovu test
@janulka_1 nevadi, pocita sa vždy prvy ovu pozitivny! 🙋
@sara34valentina včera večer o 21:15 bol prvý pozitívny ovu test, prikladám foto. Som myslela, že sa máme snažilkovať večer a potom v utorok ráno medzi 6-7 tak ako ty hovoríš, ale ak povieš že dnes tak ideme na to 😀 hlavne nech to už vyjde
@sara34valentina foto zo včera

@denidi ja by som sa tiez spolahla na teplotu.