Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 to nie ms určite príde kedaj BT trocha klesla.
@jaana47 take dva dni max
@sara34valentina ahoj dakujem no dufam ze to bude pekne silniet 🙂
@lauritkatesty
@kakatulik
@denidi ovu testík už slabne, robený pred chvíločkou
Ty si mala asi dnes v noci az rano ovulku...cize ak teplota zajtra stupne,tak mozes zajtra pocitat 1DPO.
@kakatulik ja moja? @sara34valentina to dobre predpokladala 🙂
@sara34valentina pozri ako mi už vybledli, posledný je zo včera, takže si asi mala pravdu že ten 14DC mohol byť vrchol len som ho nezachytila 😀
@kakatulik zrejme myslela, ze testom nezachytila vrchol 😉
Ahojte....dnes som si prvýkrát urobila ovu test ...ms som mala 19.-22.1. na teste mám slabú
druhú čiarku ...nieje to skoro? Mám nepravidelnú ms a dosť dlhé cykly. Nájde sa niekto kto mi poradí...kedy je najlepšie testovať?
prislo mi srdiecko,veeelmi pekne dakujem 🙂 🙂 🙂
ahojte baby, vcera som testovala a testu "chybali" este asi 2dni a dnesne dva testy su belsie, nemali praveze silniet???to znamena, ze uz nebude silniet a tym padom ani ovulacia neprebehne,??dakujem za odpoved nechapem.... 😒 vcera som mala 12DC dnes 13DC a teplota takto zatial: podla teploty asi ovulacia nebola
@jaana47 teplota stupne az tak cca dva dni po pozitivnom teste. este posnazte kym je dole 🙂
@kakatulik
@lauritkatesty dakujem baby, no budem dalej testovat a merat teplotu, dufam ze vyjde hore a aj sa posnazime trosku, ak nahodou bude ovulka...joj uz by sa nam to konecne mohlo podarit po 2a pol roku snazenia 😉
@jaana47 skoda, ze si netestla aj vcera vecer, podla mna by bol pozitivny. Ak bude teplota zajtra vyssie, dnes mohla byt ovu, ale kludne moze byt az zajtra... Urcite to dnes poistite 😉
@senselinka no to aj mna napadlo, ze keby som bola aj vecer testovala, ale nestalo sa...uvidim podla teploty a uz sme to aj preistotu poistili 😀 😉
@kchan budem drzat palce aby si si nasla kolajnice //
Babi uš som tu to spomína ale nedá mi to pokoj ☹ či sa podarilo alebo uš bolo pozde tak ako som už písala som 17.1 má strašne bolelo brucho napadlo ma urobiť ovu test a boli strašne dve červene ale keť som urobila o pol noci o dvanástej tak test bol negatívny ani prvá ciarka nebola veľmi červena a druhá strašne slabú a len o pol jednej nad ráno sme sa milovať myslíte že uš bolo pozde ☹
@sara34valentina ďakujem, si zlatá 😊

@lauritkatesty uvidíme ako sa to bude vyvíjať 🙂