Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@jaruska18 asi preto, ze merias az od 13. DC ti oznacilo ovu na 18. DC. FF ti lutealnu fazu oznaci, ked su 3 po sebe nasledujuce teploty aspon o 0,05 C vyssie ako 6 predchadzajucich nameranych teplot. To znamena, ze ak by si merala hned po menstruacii, nie az od 13.DC, tak by si s najvacsou pravdepodobnostou namerala 7.DC-12.DC nizssie teploty ako14.-21. DC a vtedy by ti ovu naznacilo skor. Takto sa da len tipovat. Kludne mohla byt ovu skor, ked aj ovu testy ukazali.
@kikulka25 myslim ze ovu testom a bt sa da verit najviac. Ja som mala krcok 11 dc dost vysoko a makky ale potom som ho viac uz neskusala sledovat :D ale hlien som nespozorovala. No uz 13 dc a dalej som mala uplne sucho. A teraz asi druhy den mam hlien taky biely husty no nie vela iba sem tam...ono je to strasne takto vsetko sledovat lebo nic nezapada dokopy :D
@jaruska18 tak ja ten krcok tiez casto nekotrolujem, bojim sa infekcie, aj ked hygienu dodrziavam, predsa uz je to tak ,,hlbsie v tele". No uvidim, ja mam dnes 14. DC, bezne mam ovu 18.-20. DC. Ale beriem 3. mesiac inofolik a zacala som pit alchemilku, tak dufam, ze by sa mohla ovu trosku urychlit a ked nie, tak hlavne aby prisla 😉
@kakatulik
@lauritkatesty
@denidi baby nevadí ak mi klesla trošku teplota? Včera 36,6 a dnes 36,5
dievcence,dnes som 8dc a moja bt je uz 8smy den 36,6,taka rovna ciara na grafe 🙂 to ste uz mali nektora? hm
Áno môže byť rovnaká aj pár dni
Pozitívny oculacny sa dáva kliknutím na tests,a potom OPK +

Baby 11 dc som mala pozitivny ovu test. Meram teplotu az od 13 dc. No ovu mi oznacilo az na 18 dc.
@lauritka
@kakatulik