Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby, ja mam tiez nejaku divnu teplotu tento cyklus. Po ms som ju mala 3 vysoko ako po ovu 36,7-36,8 (mozno kvoli svalovici), potom klesla na 36,5, podla ovu testov som mala vrchol v sobotu rano, to bol 9DC a dnes je 12DC a teplota stale kolisa medzi 36,5-36,6 a ovu testy uz mam len slabe ciarky. Nechapem tomu. Myslite, ze som ovu este nemala alebo moze tak dlho trvat, kym mi stupne teplota?
@jaruska18 tak uz to inac vyzera 😝
@lauritkatesty veru..neviem kde som nabrala ten zeleny stvorcek :D
@lauritkatesty zacala som si merat teplotu az 8dc lebo kramy boli dlhe ale tri dni mam take teploty, ze 36,67 - 36,75. To vacsina bab tu pise, ze ma taku teplotu poovulacnu. Je to normalne, ked som taka priteplena? To co potom bude po ovulacii? Aj 37? 😱
@janulka_1 musis mat tri zvysene teploty aby spätne vyznačil ovulku, zajtra by si mala stupnut.. a potom by ju teoretiky v sobotu mal vyznačit.. ak nebude chciet, prinutime ho 😀
@dejna20 to nevadi, niekto mava aj take vyssie pred ovulkou.. ano poovulacne budes mat potom vyssie ;.-)
@lauritkatesty snad vo mne tie spermie nezhoria 😂😂😂
@dejna20 kuk nasla som ti jeden taky graf
@lauritkatesty wrrrr už je zajtra ráno nech viem či stúpa alebo nie
Ovulačný test som si nikdy nerobila ale bude podľa mňa rovnako spoľahlivý ako tehotenský test.
@dejna20 moja ja mavam predovulačnu BT 36,6-36,7 po ovu od 37,0 po 37,3
@butterfly333
@dejna20 ja mam tento cyklus tiez predovulacne 36,6 inak som mala aj 36,4 aj 36,2 ale hadam je to okik
@denidi určite je to v poriadku. 😉

@janulka_1 vydrzia neboj,ale ak je ovulka dnes,tak zajtra najlepsie rano by ste mohli poistit.
A nejake ovulacne pocity nemas?