icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
28. jan 2016

@zabulka1 niektore dievcata maju aj ovu test mega pozitivny ked su tehu.No ale tento tvoj ani,ani....sprav tehotensky a uvidis...ked ti meska,mal by tam zu byt mini dusik 🙂

jaana47
28. jan 2016

@janulka_1 fuha tak to budem radsej testovat az do konca, a som zvedava, ci bude este dnes a zajtra silniet, alebo az potom neskor, uvidim, dakujem za tvoje testy, aspon si to mozem porovnat 🙂

janulka_1
28. jan 2016

@petkovamiruska
@jaana47 nemáte za čo baby. Ja som vďačná skúsenejším babám tu z fóra a rady a postrehy sú od nich a tak ako oni mne pomohli tak chcem aj ja pomôcť ďalším. Tiež som bola laik a v podstate aj stále som

janulka_1
28. jan 2016

@lauritka je normálne, že ma po ovulácii pobolieva podbruško? Včera to bolo až pálenie. Také ako keby som tam mala napätie. Minulí mesiac som to mala jeden max dva dni ale teraz už od soboty/nedele

kakatulik
28. jan 2016

@jaana47 ten na 12 den poz.urcite nie je,ale co ja viem,sprav dnes vecer este raz,lebo aj tomuto este nieco chyba podla mna.Ak bude vecer bledsi,tak tento berako vrchol.

jaana47
28. jan 2016

@kakatulik ok dakujem no skusim a uvidim dam foto 😉

lauritkatesty
28. jan 2016

@janulka_1 ano moze byt.. niekedy boli menej niekedy viac.. je tam ta volna tekutina z prasknuteho folikulu a to moze sposobovat bolesti

janulka_1
28. jan 2016

@lauritkatesty takze nic vazne? Fu, to mi odlahlo. Dakujem

angela5
28. jan 2016

dnes som 7 DPO a od rana mam hnedkaste spinenie... myslite ze to moze byt implantacia? Mala som to aj minuly mesiac, ale az v case MS...

lauritka
28. jan 2016

nie neboj sa 🙂
@angela5 ano moze

sara34valentina
28. jan 2016

@janulka_1 to ta boli ta tekutina co ked praskne folikul a sa to vylieva .. to pali ja som mavala tiez po ovulke taky pocit furt na jednej strane len...... ked som ostala tehotna tak ma to nepalilo 😉 len pred ms som mala pocit ze dostanem ale nedostala som 😀

nika12
28. jan 2016

Prosim Vas, skusenejsie, ak je pozitivny ovulacny test uz druhy den, co to znamena?

kakatulik
28. jan 2016

@angela5 ...ze implantacia wauuuu 😀 😀 😀

lauritkatesty
28. jan 2016

@nika12 nic, mozes mat aj dva dni,, mas vyssiu hladinu LH.

vajicko0210
28. jan 2016

Inak baby,skúšala niektora Kotvicnik zemný? Je super aj pre muža a ženu... teraz som našla kapsule 3x120 tabl za 44 e 90%extrakt...

janulka_1
28. jan 2016

@sara34valentina tak hadam aj u mna to bude tehu. Len vcera ma to palilo a inak len na lavej strane pobolieva a sem ta v strede. Uvidime o par dni co s toho bude

patka33
28. jan 2016

Damy tak vam zavidim ja uz treti mesiac som mala pozitivny ovu test aj som mala pohlavny styk a nic z toho uz tomu nerozumiem. :(

vajicko0210
28. jan 2016

@patka33 si ešte len na začiatku...Ja 3 roky a ešte stále nič,su aj páry ktoré čakajú 10-12 rokov. Ale aj také co na prvý šup.Neboj,všetko bude dobré 🙂 vazne si len na začiatku 🙂 buduci mesiac bude váš 🙂

janulka_1
28. jan 2016

@patka33 presne ako hovori @vajicko0210. My sa snazime uz 2 roky

patka33
28. jan 2016

@vajicko0210 tak my sa snazime uz rok len posledne tri mesiace robim testy beriem clostil a stale nic tak neviem uz

vajicko0210
28. jan 2016

@patka33 tak aj my užA 5 rokov bez ochrany a 3 roky to riešime,ale tak.Asi mame každý svoj čas,pokiaľ nie su zdravotné problémy príde to,určite 🙂 treba veriť... Aj keď,su situácie každá to poznáme. Nervy,stres,plač ale... to patrí k tomu... aj na nás sa raz šťastena usmeje 🙂

jaana47
28. jan 2016

@patka33 ahoj, baby maju pravdu, my sa tiez snazime uz 2apol roka a nic, ty mas aspon to stastie, ze mas ovulku 😉 ono to chce asi len cas, hlavne netlacit na to, lebo aj sama viem, cim viac nieco chces a naplno sa tomu venujes, ako naschval to prave vtedy nevyjde. musime si len verit robit vsetko preto aby to bolo, mojkat sa s drahymi manzelmi a cakat na // 😀 znie to tak jednoducho a pritom je to take tazke, viem o com hovorim drzim palce vsetkym babam, nech uz nam to vsetkym dobre dopadne vela stastia 🙂 🙂 🙂

patka33
28. jan 2016

No :( je to velmi tazke niekedy mam pocit bezradnosti :( niekedy mam pocit ze to asi nevyjde ale nechcem taktor premyslat

petkovamiruska
28. jan 2016

Kocky, uz som sem dnes pisala 🙂 ale kedze som novacik...toto su moje ovu testy z dneska, spodne tri, robila som si ich ca. pred hodinkou...rano mi klesla bazalka z 36,0 na 35,9 a picha ma podbrusku na lavej strane ( haha skor ako zapcha, ale tu nemam) co teraz? Mam uz ovu alebo este len pride? A kolko to moze trvat? My sme sa dnes rano lubili, ale zajtra sa uvidime az vecer...je mozne to prepast? Alebo by ste skusili este teraz vecer romantiku 🙂 ????

sara22
28. jan 2016

@petkovamiruska pozitivny ovu test znamena,ze ovulacia este len pride. Zajtra vecer a dokonca aj keby az pozajtra rano, este stihate 😉

petkovamiruska
28. jan 2016

@sara22 teda si myslis, ze ked nam spravim romanticky vecer zajtra nic neprepasieme pocas dna? Alebo by sme sa mali poistit uz aj teraz? Si pripadam ako sibnuta ze sa pytam ludi na nete ci sa mam alebo nemam s manzelom milovat 🙂

sara22
28. jan 2016

@petkovamiruska 😀 ano,obcas to pride take vtipne 😀 urcite nic neprepasies,pozitivny ovu test (a tebe este trosku do pozitivneho chyba) len znamena,ze ovulacia este len bude. Ak ste sa milovali rano,aj tak je teraz dost skoro a nestaci sa obnovit dostatocne kvalitny arzenal 😉 neboj,zajtra vecer urcite nebude neskoro!!

petkovamiruska
28. jan 2016

@sara22 no testujem sa prvy cyklus kazdy den, robim ovu testy a meriam BT a zacala som brat Folio Forte to je kyseliba listova v nejakej kombi forme...preto este neviem ako to je s mojim telom uplne ;) ale toto pichanie v podbrusku som si nikdy nevsimala...

sara22
28. jan 2016

@petkovamiruska uvidis rano,aka ciarka ti vyjde..

patka33
28. jan 2016

Ako to je vlastne po pozitivno teste kedy pride ovulacia respektivnr kolko sa treba snazit? A ked este nemam pozitivny ovu test je sa zbytocne snazit kolko prezivaju spermie?